IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от POSTMAN Разгледай мнение
    Добро утро и от мен.

Извън обичайните пожелания имам няколко въпроса:
    1. Вчера забелязах, че има разлика в различните стойности за различни платформи. Аз съм с трейдър само и по принцип във време Х ако стойността на ЕUR/USD или злато е съответно 1.33333 и 1700, то в трейдър тези стойности са примерно 1.3325 и 1695. Сравнявах стойностите, като гледах графиките и се получава разминаване от Trader, Plus500 и forexpros. При вас има ли такива разминавания?
    С една дума се оказва, че всяка платформа си определя сама курсовете на валутите, стоките и т.н. на които да ти дава право да търгуваш, а не на реалната, която е в момента на световния пазар.
    форексот е нерегулиран пазар
    ударите под кръста са "позволени"

Коментар

• Мани и аз, ама бях затворил всичко снощи и нямах стимул да седя пред пц-то.. ..

Първоначално изпратено от liyan Разгледай мнение
      Проспах фандъка и сега, като мишка в брашно
      http://www.vbox7.com/play:c807b7b6

Коментар

• Добро утро и от мен.

Извън обичайните пожелания имам няколко въпроса:
        1. Вчера забелязах, че има разлика в различните стойности за различни платформи. Аз съм с трейдър само и по принцип във време Х ако стойността на ЕUR/USD или злато е съответно 1.33333 и 1700, то в трейдър тези стойности са примерно 1.3325 и 1695. Сравнявах стойностите, като гледах графиките и се получава разминаване от Trader, Plus500 и forexpros. При вас има ли такива разминавания?
        С една дума се оказва, че всяка платформа си определя сама курсовете на валутите, стоките и т.н. на които да ти дава право да търгуваш, а не на реалната, която е в момента на световния пазар.
        2. Да не би да има някакъв култ към праситата, че всеки 5 пост има картинка на прасита?

Иначе и аз ще чакам дълги, нещо много къси станаха последно време и ми се струва, че ще избие нагоре.

Успешен ден на всички и много пари.
        http://www.vbox7.com/play:c807b7b6

Коментар

• Проспах фандъка и сега, като мишка в брашно
          DJ сватба

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
            никой,освен БЪЛГАРИТЕ
            никой друг
            Аз вече съм отчаян ,ама нямам ход.
            Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
              Ех МАМУН ти с МАМУН
              Аз добавих още едно късо
              от 1.32679
              лимитите написах за 1.31555
              ПРЕДАТЕЛ
              Ако мине през зоната 3200-3190,то тогава според мене да си готвя голямата ножка:
              Attached Files
              Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• ше пусна един
                къс сип от 1185
                някъде за 50 пункта
                до края на седмицата

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                  Добро утро!
                  Следващата седмица ще е изключителна -на 08.12./прекрасна дата/-УС на ЕЦБ,на 09.12.-сбирка на ЕС.Имаме привилегията да сме свидетели на исторически събития,но отчаяно се надявам да не сме свидетели на разпада на ЕС.Тогава вече не знам кой може да спаси тая изстрадала България.
                  Успешен ден на всички!
                  никой,освен БЪЛГАРИТЕ
                  никой друг
                  Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                    Контра 3266/33 за легендарно
                    Ех МАМУН ти с МАМУН
                    Аз добавих още едно късо
                    от 1.32679
                    лимитите написах за 1.31555
                    ПРЕДАТЕЛ
                    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Тва неците щели да правят супер еврозона. С тези данни за продажби на дребно от 9 пък и по принцип не стаат за нищо. Само глупости на Меркел.
                      Да ги е.а боклуците

Коментар

• Добро утро!
                        Следващата седмица ще е изключителна -на 08.12./прекрасна дата/-УС на ЕЦБ,на 09.12.-сбирка на ЕС.Имаме привилегията да сме свидетели на исторически събития,но отчаяно се надявам да не сме свидетели на разпада на ЕС.Тогава вече не знам кой може да спаси тая изстрадала България.
                        Успешен ден на всички!
                        Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Контра 3266/33 за легендарно

Коментар

• На 1.3290 е била тапата...явно биците не устискаха.
                            Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Ей тва да гътнеш, пък и буре
                              вино да имаш осигурено

http://www.youtube.com/watch?v=85cPb_12m_M
                              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• имам дълги аud/jpy 77.03 почнах да умувам дали да ги затворя
                                eur/usd ще въртя ушите около 10ч засега май късо ще е
                                Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

Working...
                                X