да фнимавате че май май лъва се готви за скок къмту 1,3650 +++ горната част на каналчето на М30
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Според мен днес ще си видим 1.35
Ред, за 1.333333333333333333 малко ще почакаме... зависи какво ще произнесат на 8-9...
Виж как тая безработица помогна на Долара в петък... ама сега пак си върна движението...
Туко виж пак го отложат за незнам си кога и не излязат с нищо от прословутите им срещи
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениенаи после аи успехиhttp://www.vbox7.com/play:c807b7b6
Коментар
-
Първоначално изпратено от rado 42 Разгледай мнениеТурни си сега аватар на квичащо и препускащо нанякъде прасе , та да му сгрееш на батя си Реда сърчицето !
голяма си МАСКАРА !!!!!!
Ще ти загрея вратЪ
Аз не ги лЮбя СВИНИТЕ,
аз ги трепа брутално
Е ПРАСЕШКО месо хапвам деЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от boogeyman Разгледай мнениедобро утро колеги. ще пробвъм с дълги-3445
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениенаи после аи успехиЗа секунда и нещо задържа на 1.34550
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениестопа замина ,отново купи цел 3455
Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dehumanized Разгледай мнениеОт известно време следя писанията тук и понеже се оказахте доста весела банда реших да се присъединя
ред аз съм нещо като твой фен
П.П. от скоро се занимавам с форекс, но бележа напредък
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеМного хубав ник имаш
Успех !!!
ред аз съм нещо като твой фен
П.П. от скоро се занимавам с форекс, но бележа напредък
Коментар
-
10:11. Според Лойдс банк, EUR-USD ще се търгува днес в рейндж между 1,3350 и 1,3500 преди срещата Саркози -Меркел. Събитие от голяма важност е и заседанието на ЕЦБ в четвъртък. Пазарът е отиграл намаляване на лихвата с 25 пункта. Акцентът от новините е срещата на европейските лидери на 9 декември, където е възможна промяна на основния договор(АФ)
* Според статия в Sunday Times, Европейската централна банка е поготвила 1 трлн. евро за интервенции. Средствата ще бъдат използувани в случай, че европейските лидери приемат план за политически реформи и общ фискален съюз.Last edited by 4un4o; 05.12.2011, 11:34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеАз пък чакам
ЛЕГЕНДАРНОТО
1,3333333333333333
Подкпа за късата идея и от мен
Давай доларееееее
Коментар
-
playmen чадо,
те тез изказвания са нещо като
ония дето викал НЕВОЛЯТА !!!
На дълговата криза майната и !!!!
Въпроса е , че пада продукта и
ми се струва,че още четвъртото
тримесечие ще е спад на БВП,
От горното може би следва, че
рецесията ще бъде обявена не в средата
на следващата, а още в началото на пролетта. !!!
Та ще почне една голяма безработица,
спад в потреблението и не ми се верва да
удържат цените на суровините.
Това ще доведе до брутална ДЕФЛАЦИЯ !!!!
Та налетите толкоз много милиарди
от ЦБ са си вятър и мъгла като спасение.
Само дето ще ги платят обикновенните ХОРА
с намаляващите заплати като данъци !!!
Те така,,,,,,,,,не е РОЗОВО !!!
Песента е хубава даджето супер !!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=xLX1dw30quwЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Юрген Страк, един от водещите ръководители на ЕЦБ, предупреди в петък, че политиците трябва спешно да намерят решение на дълговата криза или ще последва широка макроикономическа и финансова криза. В същото време премиера на Великобритания Дейвид Камерън заплаши да бойкотира френско-германските желания за бързи промени в европейския договор. Последното сигнализира за предстоящи трудности при трансформирането на Европа, за да се спаси еврото.Last edited by playmen; 05.12.2011, 10:22.Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dehumanized Разгледай мнениедобро утро! аз съм дълъг от 3420 с таргет 3500
Успех !!!Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
Коментар