IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Честно казано, аз очаквах изненадата. Ся тва Дакси дън си го блъскам у главата. Зел съм си от 6025 и 6000

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
      ....
      По важно е какво ще каже ПРЕДСЕДАТЕЛЯ !!!! ....
      До март ще кътва с по 0.25 - това ми донесоха Голдманите за последно ...Другото е за много пари и не е за публикуване
      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Късо от 1.3420
        Успех на всички

Коментар

• Изненада с лихвите по принцип
          си е изключена от гледна точка
          на традициите!!!
          По важно е какво ще каже ПРЕДСЕДАТЕЛЯ !!!!
          Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Очевидно пазара чака пресконференцията за детайли....

Коментар

• Първоначално изпратено от VBT Разгледай мнение
              И 0.50 смятам ще се отрази добре на сметката ми . Понакупил съм разни CFD-та върху банкови акции от Европа.

Май очакванията са за 0.25
              0,25!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                Едно кътване с 0.75 кък ще ви се отрази
                И 0.50 смятам ще се отрази добре на сметката ми . Понакупил съм разни CFD-та върху банкови акции от Европа.

Май очакванията са за 0.25

Коментар

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
                  Да се похваля , минах 5000 точки в бенча, а се регистрирах началото на септември
                  Конграчулейшънс! Ника кога ще го сменяш?

Коментар

• Едно кътване с 0.75 кък ще ви се отрази

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                      В момента тва е лошото,че требе да броим политиката!!!Вчера ми стига!!!
                      Мам..та им на политиците! Мноо ни мътят водата на нас - дребните риби!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                        Проблема е в интервенциите! Дали няма да ръгнат пак някой 300-400 пипсов шип нагоре.
                        кога за последно е/д е правило 300-400 пипа в коя да е посока по-добре иди пусни тото отколкото да се надяваш на такива движения .....

да бъдем реалисти .....

1. срещата не е започнала
                        2. няма нищо решено в момента ... всичко е една голяма несигурност ...
                        3. защо им е да интервенират точно сега ... безумно скъпо е еврото в момента
                        4. Меркел вече се готви за втора среща ... това значи че пак ще разтегнат някой друг локум и пак нищо няма да решат ....

ще гледаме де ..... пазара си ги показва нещата ... стига да ти стиска ...

Коментар

• Първоначално изпратено от xemus Разгледай мнение
                          абре сигурно не съм добре .... ама друго освен 3260 немога да видя .... така или иначе ... кротко до лихвите после ще видим ....

Успехи !!!
                          Проблема е в интервенциите! Дали няма да ръгнат пак някой 300-400 пипсов шип нагоре.

Коментар

• Първоначално изпратено от CARPoff Разгледай мнение
                            Защо? 1.38 е добро ниво за корекция - 38% на седмична, ако броим за тест последното 1.32? (Политиката не я броим.)
                            В момента тва е лошото,че требе да броим политиката!!!Вчера ми стига!!!

Коментар

• И поздрави на всички с това надъхващо парче
                              http://www.vbox7.com/play:18da0d6e#commentTop

Коментар

• Да се похваля , минах 5000 точки в бенча, а се регистрирах началото на септември
                                Last edited by Novakat; 08.12.2011, 14:13.

Коментар

Working...
                                X