IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
    хамериканските индекси плачат за подскок нагоре след по малко от два часа >>>така че Фнимателно с ойродолар
    Според мен след ФЕД ще стане
    още по-лошо за еврото
    Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
      хамериканските индекси плачат за подскок нагоре след по малко от два часа >>>така че Фнимателно с ойродолар
      губят ума си на тъплпи и връщат се към здравия разум когато оба4е ве4е няма полза от него

Коментар

• Първоначално изпратено от Alan10 Разгледай мнение
        За мен нещата изглеждат така към момента . За съжаление дори и след решението на FOMC след 130мин. не вярвам нещо да се промени, освен ако изненадващо не заковат лихвата на 0.00%
        голдмън и сие явно така са си настройли компа да прави движения базирани на сърде4ния пулс на лидерите
        молим?айде нема нужда

Коментар

• хамериканските индекси плачат за подскок нагоре след по малко от два часа >>>така че Фнимателно с ойродолар
          Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• държите ли положението
            Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alan10 Разгледай мнение
              За мен нещата изглеждат така към момента . За съжаление дори и след решението на FOMC след 130мин. не вярвам нещо да се промени, освен ако изненадващо не заковат лихвата на 0.00%
              Петре друго ще измисли ФЕД след два часа >>>ама нямам представа какво >> но ще е с много голям ефект
              Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнение
                спарт :ей го "първоизточника" http://www.bloomberg.com/news/2011-1...-by-fitch.html
                Мерси, много ! Вече вярвам !

За съжаление обаче новината е много лоша и не виждам как оня другоселец ще ни финансира с външни заеми при вече по-високата рискова премия ?! ...А и к(г)ътването ни тепърва предстои .....
                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• За мен нещата изглеждат така към момента . За съжаление дори и след решението на FOMC след 130мин. не вярвам нещо да се промени, освен ако изненадващо не заковат лихвата на 0.00%

Коментар

• ...

това движение при евро/долар нищо не значи

просто имаше много важно техническо ниво а и новината за меркел предизвика моментна реакция

Коментар

• Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение
                      пфу г-жа меркел, ми гътна стопа,нова дълга, че имам да избивам
                      не ти чува главата тарантул
                      кво стана с вълните аз вълни не броя.затова питам
                      Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Мазните маляки реват за още кеш:

http://banks.dir.bg/2011/12/13/news10117893.html

Има два начина за това,но и двата няма да подкрепят еврото.
                        Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• спарт :ей го "първоизточника" http://www.bloomberg.com/news/2011-1...-by-fitch.html

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                            Ситуацията е толкова нервна,че дори и най-дребната новина около еврото, повлича стронг-сел след себе си :

2011.12.13 17:28:51 *ECB: Marginal Rate At Quick Tender Was 1.05%

2011.12.13 17:28:54 *ECB Drains Liquidity As Reserve Maintenance Period Ends

ПС: И довечера ФЕД с нищо няма да помогне на Брюкселския Коминтерн - най-рано на януарското заседание може да се очаква нещо по-сериозно , но дотогава Евро може и да няма
                            европейските банки са заляти с ликвидност и това не е проблем

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                              ...
                              Лошо ни се пише,пичове,пак се набутахме в губещия алианс
                              ...
                              А още по-лошото е, че на хоризонта Освободители не се задават ...за да си измием гъзовете и да се нагласим с хляб и сол
                              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                                Можеш да ми я извадиш от първоизточника ?

Иначе на еврейски приказки не вярвам ( Joseph Weisenthal в Туитър и оттам през форексфактори форума )
                                Много ясно че е фалшива новина Забележи само точно в кой момент се появява

Коментар

Working...
                                X