If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Много ми се иска,Ебльо, да оттървеш загубите,но аз тука от два-три дни ви напомням постоянно за ,,подлите"агенции.Дано да решат да режат глави в Европа след Нова година,иначе .....
Мерсаж Пенчев >>> в ръцете на ЕБЛЬОВКАТА съм >>> само мога да коментирам какво става >>нямам право да мисля >> понимаеш ?? кат РОБОКОП съм >> а съм направил нещо глупаво заради инстинктите си >> а съм съм съжалявал после
Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
Много ми се иска,Ебльо, да оттървеш загубите,но аз тука от два-три дни ви напомням постоянно за ,,подлите"агенции.Дано да решат да режат глави в Европа след Нова година,иначе .....
Ако тва му беше, аз имам майсторско дълго от 2950. Инак говорех за франко Седя си от ниските 23-2320 вътре и се чудя ще има ли 24
Това разправям Мамун >>> таргет Мамун 1,27 ++++ ойро /швейк >>таргет на триъгълника на дневна идеален таргет 1,2767 >>> но ако затвориш на 1,2650 ще е най разумно >>>38,2 % от върха 2007 до дъното сега
Не може да има избушване на ойрото >>>преди сериозна няколко стотин пипсова корекция преди дъното от преди година 1,2858 >>> пък Швейцарското БНБ ще помага >>>нали така Мамун ?
Ако тва му беше, аз имам майсторско дълго от 2950. Инак говорех за франко Седя си от ниските 23-2320 вътре и се чудя ще има ли 24
обявявям официално че ойрото приключи спада >>>цел таргетите на ЕБЛЬОВКАТА >>> ще има дране на мечи кожи [/QUOTE
Май си даваш кураж в тъмното!!Ама няма лошо.
Не може да има избушване на ойрото >>>преди сериозна няколко стотин пипсова корекция преди дъното от преди година 1,2858 >>> пък Швейцарското БНБ ще помага >>>нали така Мамун ? >>> таргет Мамун 1,27 ++++ ойро /швейк
Коментар