Първоначално изпратено от ingivo1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнениеНекви слухчета за лифата ? Ще я пипат ли?
за лихвата нищо не казват още поне на мен не ми е известно. В 14.45 ч. ЕЦБ ще изнесе решението си относно лихвените нива. Икономисти прогнозират основната лихва да не бъде променяна от 0.50%. В 15.30 ч. управителят й Марио Драги ще даде редовната пресконференция относно монетарната политика на банката.Last edited by Dehumanized; 12.01.2012, 12:07.
Коментар
-
И аз така мисля. Както имаше съпротива в началото на седмицата на 2720 и не успя да премине, то сега е същото само, че в обратната посока. Ни го пуща на 2730-40 и нагоре и това си е!
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениеднес пари няма да връщасамо надолу ,яко натискане и мачкане другата седмица реинж леееко възходящhttp://www.vbox7.com/play:c807b7b6
Коментар
-
Първоначално изпратено от faliral_banker Разгледай мнениеПърво ще се пробва на 1,28 па тогава надолу.Last edited by strannik; 12.01.2012, 11:51.Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеще броим,като дойде ред за лихвите.дотогава брой с малки позиции
аз съм нахендрил от сутринта aud/jpy дълги
евро до лихвите не ща
Ама кво да правя като си падам ОПТИМИСТ
Коментар
-
Първоначално изпратено от forex_monkey Разгледай мнениеха така
хайде на батко едни 120 пипса НАДЕЛЕ
нека всички заедно да броим ...
1.2727
--
--
--
1.2607
аз съм нахендрил от сутринта aud/jpy дълги
евро до лихвите не щаИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениепак ти се губи ориентацията.не мой само на плъзгащи средни
сложи и някой друг индикатор да се ориентираш във форума
шеф кой е ?
наказателна бригада коя е?
животни и хора кои са
е объркващо е
то шефа явно си замълча
Коментар
-
Първоначално изпратено от forex_monkey Разгледай мнениеТъй Вярно Шефе
Слушам !!!
сложи и някой друг индикатор да се ориентираш във форума
шеф кой е ?
наказателна бригада коя е?
животни и хора кои саИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеДобро утро!Пак ще пробваме дънцето галиба?
РЕДА,ний 90-годишните не сме ли ХОРА?
Бог дал , Бог взелЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениети първо се ориентирай кой е шефа тука и тогава пиши за глупости
кат ти каже ставай,ставаш.бегом,бягаш ако ти остане време,тогава гледаш графики и подпираш (братята)
РЕД има тука
Слушам !!!
Коментар
Коментар