Първоначално изпратено от Пенчев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеГоворя ти за сметка,бре,истинска!Дядо ми,Бог да го прости, ми я откри в ДСК,когато се научих да чета.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеИ моята Тогава мама ми оставяше по 20 стинки на тоалетката пред огледалото))Фибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеСамо да хапна обяда състоящ се
от Шест грейпфурта
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеБоооже,на мене направо ми иде да потъна в дън земя,като разберете откога е моята първа сметка-1973 г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеБоооже,на мене направо ми иде да потъна в дън земя,като разберете откога е моята първа сметка-1973 г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеДрът си та дрът МАМУН !!!
Мойта първа сметка беше от 2006
++++++++++++++++++++++++++++++++++
Пфуууууууууу тез маляшките грейпфурти много кисели
Що няма от ония благите Кубинските
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеФорекс не бях пипал бре С изключение на 5-10 сделки фючърси докато търгувах. Инак първио ми акаунт в щатите е от 99 или 2000 година Тъй че не съм стар
Мойта първа сметка беше от 2006
++++++++++++++++++++++++++++++++++
Пфуууууууууу тез маляшките грейпфурти много кисели
Що няма от ония благите КубинскитеЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеМи сигур търгуваш поне 5-6 години преди менЯ
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеКой дърт бе мискин?Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеВероятно ще е някакъв базик, ма дай да видим, за какво иде реч.
Благодаря!
Когато съм сериозен, съм ЖЕЛЕЗЕН !!!!
Само да хапна обяда състоящ се
от Шест грейпфуртаЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
Коментар