IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Plamen Tanev
    Стоя си кротко шорт на Nasdaq100 от 1820 и си чакам 1500.
    Откога коментираме тука и индекси?!? Да вземем тогава да чатим и за глобалното затопляне?

Ма правете каквото искате, тука стана ега ти говорилнята. Администраторът дали има сходно мнение?!? Нека се намеси тогава!

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
      Първоначално изпратено от kritelin
      Първоначално изпратено от Han Krum
      1.3075 е никакво ниво според мен.......:lol:
      Ти какво на всеки пост ли ще ме сечеш ? Още преди май като спорихме ти бях казал,че краят на мъките на мечките идва около 1.34 и познах.Сега ако понзая и,че ако не пробием 1.3075 ( за момента удържа) ще има спад пак какво ще стане ? :-)
      Айде аман ..няма да пиша повече
      Не може да си спорил смене при нива 1.33++, защото аз съм къс от много отдолу, ама как може 1.3075 да е ниво, като то е минато само преди час.......
      1.3075 не съм казал,че е нивото при пробив,което играе най-важна роля в картинката ни.Знам,че си къс,защото го потваряш всеки ден без това да има значение за който и да е.Преди бях писал,че целта на флага е нива 1.3420 и максимум до там ще стигнем и после ще има обръщане и ти тогава ми писа да не бързам с изказванията,защото не се знаело.Е не се знаело ама се знаело.1.3075 е локален връх като включим и 2-3 пип-а отдолу и отгоре ( както във всеки буквар пише име "притегателна" сила ) на няколко пип-а от всяко ниво на подкрепа и съпротива то на м30 то се оказва едно не толкова маловажно ниво.Все пак аз почвам от най-големите времеви цикли ( там определемям тренд) и минавам през по-малките докато стигна до м30 примерно,където да търся точни сигнали за вход )
      Не те знам колко голям майстор си след като си хапеше ноктите като вървеше еврото нагоре.Просто дай някакво конструктивно предложение вместо да търсиш само да убедиш някой,че не е прав.
      Убеди ли се сега че 1.3075 не може да бъде никакво ниво.....
      нивото както споделих днес по-рано е 1.3050 . то е 10 пипа над тренд линията и 20 пипа над 1.3030 кедето е 38 фибо на покачването от 1.2485 до 1.3365 . факт е че не е тествано , или ще го тестваме и пробиеме или не . аз играя за корекция до 50 - 61.8 фибо , което от опита който имам очаквам да се случи . пробив над 1.3180-90 ще ни докаже че корекцията е приключила и целите са отворени много много нагоре .
      Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• добра че4ер !

целта на дългата след малко ще се изпълни . късите които ще играя ще запо4нат от 1.3116 и 1.3133 . взех решемие позициите да са малки тоест по 100 к всяка , стоп ще бъде 1.3210 като на 1.3180 ще удвоя . целта ще е 1.3040 . има някакъв шанс и то не малък за връщане над 1.3200 с цели 1.3245 и после 1.3290 , като засега го отхвърлям поради простата причина че не видяхме 1.3030 където е корекциата 38 % фибо , обаче на 1.3042 е тренд линиата на покачването като пробива там ще орагнизира пропадане до 1.2930 /50 фибо/ или до 1.2830 където е 61.8 фибо нивото . очаквам тази нощ да имаме движение до 1.3130-40 - максимум до 1.3160 след което утре да видим 1.3035 . позициите които ще играя сега са пресметнати и риска си заслужава , не съветвам никой, които не е пресметнал тези параметри да влиза по какъвто и да било начин на този пазар . оредерите ми които постнах днес остават и от тях оачаквам добра печалба . тези позиции нямат нищо общо с тези които отварям сега или когато пазара го позволи .
        Sell лимита при кабела е с 300 пипса цел така че стопа от 100 пипса не мисля че трябва да ме притеснява по какъвто и да било начин . Направих и там малко промени 200 к ще бъдат на 1.95 а другите 300 от цялата позиция ще бъде на 1.9574 . целта е 1.9190 до края на януари месец . до края на месеца мисля да приключа с изграждането на определени позиции , като се надявам това да стане до края на тази седмица, тъй като се очаква тънък пазар около коледа и Нова година и не желая стопове да ми бъдат удряни без причина .

Лека нощ на всички Вас и желая много профит на всички .
        Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Първоначално изпратено от Plamen Tanev
          Стоя си кротко шорт на Nasdaq100 от 1820 и си чакам 1500.
          И товa ще стaне, но едвa ли ще тръгне нaдолу преди НГ.
          SPX го чaкaм нa 1440. Тaм ще нaшортя ES и NQ яко

Коментар

• Стоя си кротко шорт на Nasdaq100 от 1820 и си чакам 1500.

Коментар

• ... Iran said it would fully flush its system of dollars, which are estimated to be only 30 percent of their $45.5 billion reserves...

http://www.dailyfx.com/story/currenc...468971992.html

Коментар

• Първоначално изпратено от nass
                Georgi, Иран имат много малко резерви.
                Само 57 млрд. Преди две години ако си спомняш руснаците диверсифицираха 5%, от резерва, и това доведе до движение 2 фигури. А за цацата, като мен и тебе, това може да е поредния загубен акаунт. Каква позиция ще заемат големите играчи, И съответно накъде ще диктуват ТЕ пазара!! Идеална възможност да се обърнат джобовете на дребните риби. А инак, само по себе си решението на Иран е "политическа щуротия!!!".
                http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                  Ти какво на всеки пост ли ще ме сечеш ? Още преди май като спорихме ти бях казал,че краят на мъките на мечките идва около 1.34 и познах.Сега ако понзая и,че ако не пробием 1.3075 ( за момента удържа) ще има спад пак какво ще стане ? :-)
                  Не може да си спорил смене при нива 1.33++, защото аз съм къс от много отдолу, ама как може 1.3075 да е ниво, като то е минато само преди час.......
                  1.3075 не съм казал,че е нивото при пробив,което играе най-важна роля в картинката ни.Знам,че си къс,защото го потваряш всеки ден без това да има значение за който и да е.Преди бях писал,че целта на флага е нива 1.3420 и максимум до там ще стигнем и после ще има обръщане и ти тогава ми писа да не бързам с изказванията,защото не се знаело.Е не се знаело ама се знаело.1.3075 е локален връх като включим и 2-3 пип-а отдолу и отгоре ( както във всеки буквар пише име "притегателна" сила ) на няколко пип-а от всяко ниво на подкрепа и съпротива то на м30 то се оказва едно не толкова маловажно ниво.Все пак аз почвам от най-големите времеви цикли ( там определемям тренд) и минавам през по-малките докато стигна до м30 примерно,където да търся точни сигнали за вход )
                  Не те знам колко голям майстор си след като си хапеше ноктите като вървеше еврото нагоре.Просто дай някакво конструктивно предложение вместо да търсиш само да убедиш някой,че не е прав.
                  Убеди ли се сега че 1.3075 не може да бъде никакво ниво.....

Коментар

• Han Krum

Ами бичи , той бичи не е бил още две години мотаме се в голям - широк реиндж и най хубаво да го продължим че този път нещо се изложихме и искаме поправителен.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Georgi

Нека ги диверсифицирват нали трябва да продаде и на маркетмейкърите евтини долари , предпочитам да са Иран да не сме ние с тебе... те едва ли ще успеят да им утолят жаждата на големите банки обаче пък ние въобще не сме интересни. С две думи нека и Иран загубят , няма да губим само ние.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Georgi, Иран имат много малко резерви.

Коментар

• kritelin , за мен не се бой, аз с доста рискови скалпирания успях 3-но да си намаля загубите и сега са доста малко, предвид първоначалните ми. А дали съм майстор - не не съм. Аз ако бях нямаше да пиша тук преполагам, а и едвали щяхме сега да спорим....., но според мен все още пазара е бичи, което не ме радва особенно.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum

Коментар

• Момчета, следете изкъсо и политиката на Иран!! Ако диверсифицират валутните си резерви само в евро(!!!), което за мен е "политическа глупост!!!", и аз не мога да си представя какви нива ще гоним. Не разчитайте само на техн. анализ, и тем подобни глупости. Бай!!!
                              http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• ====

http://web.hit.bg/signals/ недейте се кара сега какво ниво е - някакво си там , пазара не е глупав обаче не е и много умен. Интрадей е много трудно да го изловиш обаче за повечко време ще го видим.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X