IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Бенчмарк са добри,само че новата им платформа е доста тежка и бъгава,иначе нямат грешка и имат много добро обслужване на клиенти за разлика от други ИП-та в България.Все още имат всички финансови къщи и инвестиционни посредници доста да учат по отношение на глезенето на клиентите и задържането им веднъж щом са привлечени.
    eur/usd следваща спирка 1.3030 за мен.
    Успех на всички :-)

Коментар

• Да супертрейдър така е аз за това цитирах Бенча, според мен ако някой иска да бъде представител на някой трябва освен права - разбирай комисионна, да поеме и отговорности, ти да не мислиш че не мога да плюя бенча - мога до утре - примерно що немат злато да ми продадат като саксо дава тоест защо са орязани - но не ги питам защото знам че нашето законодателство не го позволява не че бенча не иска например, обаче знам че ако стане нещо ще отида в офиса им и те ще бръкнат в собственият джоб и ще платят знам че те носят отговорност защото тях ги гледа и нашето КФН а там имам познати хехе и знам че работят добре - е те затова. Нека Бат Пешо се регистрира като ИП сключи договор със суис какво беше и тогава аз и него ще рекламирам хехе.
      Успех и умната на всички.
      Между другото пробвайте маркетивата новите като стана дума за такива брокери а по нататък ще пиша и за тях

Коментар

• Yoana TradexFX

Я вземи им кажи на тези адвокати да си прегледат добре законодателството имат ли право да дават такива пари - да удвояват сметки при положение че на пазара е приет термина ливъридж за гаранционна сума и това никак не е случайно и те са вътре с двата крака. Защо другите обявяват ливъридж 1 към 200 или 1към 50 , а не нанасят върху гаранцията някакви други пари и в тези сметки тогава колко са парите примерно ако си им внесъл 5000 ти вече 10 ли имаш , ами ако искаш да си ги теглиш те готови ли са да ги дадат тези 10 защото там ще пише 10 нали ! СТАВА ВЪПРОС ЗА ФИНАНСОВА ДИСЦИПЛИНА !!!!!!! АКО ТОВА НАИСТИНА Е СЕРИОЗНА КОМПАНИЯ ТО ТЯ ЩЕ СИ НАМЕРИ СЕРИОЗНИ КЛИЕНТИ , КОИТО АМА СЪВСЕМ СЕРИОЗНО ЩЕ СИ ГИ ИСКАТ ТЕЗИ ПАРИ И МНОГО СЛОЖНО ЩЕ И БЪДЕ В СЪДА ДА ОБЯСНИ КАК СА СЕ ОТЗОВАЛИ В КЛИЕНТСКА СМЕТКА А ОТКАЗВАТ ДА ГИ ПЛАТЯТ...
        D.Y.F-091066

Коментар

• Коко, благодаря за нормалния тон и отношение към една дама. Но аз не съм тук,за да споря и да си губя времето с хора,които не са готови да изслушват другите. Лека вечер и благодаря за отделеното време!

Коментар

• Re: KOKO igraesh si s ogunq!

Първоначално изпратено от Yoana TradexFX
            Koko, az li4no vidqh s o4ite si platejnoto, s koeto Karaivanov ti prevede parite, taka 4e spri da go iztukva6 kato problem, i nali si mujkar kakvo te burkat teb 100 dolara, az gi har4a za kafe tuk v Boston. Vtoro v USA davat do 7 godini za kleveta, razgovarqh s advokatite si, ne sa mnogo o6tastliveni ot fakta, 4e kleveti6 kompaniqta mi. Tradex Swiss AG e edna ot naj-stabilnite Forex kompanii, izgradena e na osnovata na 6veicarskite zakoni, i ako se be6e pozainteresoval malko,6te6e da osuznae6,4e po to4no tezi zakoni, horata izvur6ili izmama s pari vlizat v zatvora, nikoi ot tuk prisustva6tite v ofisa ne iska da prekara jivota si po zatvorite. Vtoro malko porastni, ako si tolkova golqm igra4, 6te6e sam da se doseti6 i da stane6 predstavitel na nqkoq golqma kompaniq. Zlobata i zavistta ti ti idvat v pove4e. Uspeh ti jelaq!
            Йоана, в историята на този форум създаден от Петър Караиванов на който лично си видяла платежното а в моята банка не са аз КОКО съм човека с най-много постове - добри и ли лоши няма значение, нямам нищо против мултилевъл маркетинг схеми - но ако мога да предпазя и един човек от пишещите тук от дърво ще го направя дори и да ме съдите - моля те ми прати ЛС за да ти продиктувам личните си данни които да предоставиш на твоите адвокати, които ще свържа с моите да си говорят на техен език. Не съм против представителски схеми нещо повече аз искрено препоръчвам тук бенчмарк с които и петър е в добри отношения и които репрезентват Саксо - аз искам да кажа друго дори тоя вашият бос Craig Karlis да не е толкова черен колкото го описват то това което предлагате не е конкурентно предимство но ако искаш пиши ми мейл за да не дискутираме тук защото аз ще изкарам още чернилка за вас и мнения на ваши бивши клиенти щом ме провокираш, даже нещо повече възложих на един колега пълно разследване за вашата дейност и структура и срок 1 седмица и резултата ще постна тук.

Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от Yoana TradexFX
              Niki_Chapel, прав си лични са си тези неща,но явно Коко не може да порастне и да го осъзнае това все още. Професионалните хора не бъркат бизнес с удоволствие. Да България е, но става въпрос за компания със седалище в Бостън. Клевета не е лично мнение, едно е да напише,че компанията не му харесва,а съвсем друго,че са мошенници. Съгласи се с мен!

оправно е момето разбра че е в български форум
              сега ако кирилизира на хамериканците всичките компютрите ще стане весело

Коментар

• Niki_Chapel, прав си лични са си тези неща,но явно Коко не може да порастне и да го осъзнае това все още. Професионалните хора не бъркат бизнес с удоволствие. Да България е, но става въпрос за компания със седалище в Бостън. Клевета не е лично мнение, едно е да напише,че компанията не му харесва,а съвсем друго,че са мошенници. Съгласи се с мен!

Коментар

• Коко ,пиши хе -хе ,щото ти свикнахме бе брат.
                  Бъфет е казал още ,че на пазара има само две правила -
                  1Пази парите си
                  2.Помни за правило едно.
                  За Ройтерс-вече е правен един опит за пускане на нов глобален софтуер ,който да подава котировки но не е успял ,така че не е гаранция ,че и този на Ройтерс и компания ще е успешен ,макар ,че ще е хубаво .
                  Тия търговии дето се коментират тук ,според мен са смешни ,ти правилно каза ,че понятието стоп-лос е бонус за касичката на брокера .Да се мъчиш да отгатнеш такива дребни движения на валутата както тук се опитват некой си е тъпо .Най смисленото нещо дето наскоро се втълпи е твойте 2В модели на Н4 .Другият график дето може да се работи е седмичният ,щото затваря един цикъл ,с петъчните ексцесии и дава горе-долу достоверна информация.
                  И верно е че може да си супер -анализатор ,и гламав трейдър ,щото
                  за анализ се иска акъл,но за риск се иска дупе .
                  Аз сега давам един сатанински индикатор - eur\gbr ако този крос
                  ,който все пак е измислена двойка ,която уж не се определя на пазарен принцип ,а математически ,падне под 0,666 което е равносилно на 1,5 gbp\eur бой по всички валути vs долара .
                  Там за неква платформа ,дето удвояват акаунта -единственото безплатно сирене е в капана за мишки ,макар ,че този дженерал ,дето го каза ,го гръмнаха.Успех на всички.
                  А ,ще е хубаво ,да има сериозни пичове ,като този дето дава прогнози
                  за паунд\иена т.е дългосрочно , а не за по 20 пипса.И аз мога да давам прогнози -ако тръгне натам ,ще тръгне ,ама ако не тръгне ще отиде обратно .

Коментар

• Първоначално изпратено от Niki_Chepel
                    Първоначално изпратено от mitak1969
                    Първоначално изпратено от nass
                    как мъ кака го видя това платежно от Бустана/за тикви и дини/
                    или това е новото /вейдър-петър-кака от бустана/
                    ууаааахахахахах
                    Mitak izpusna "M"-to glawna bukwa ...
                    Съди ме, ууаааахахахахаха
                    http://www.save-darina.org/images/banners/dari2.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от mitak1969
                      Първоначално изпратено от nass
                      ууаааахахахахах
                      Mitak izpusna "M"-to glawna bukwa ...

Коментар

Koko, az li4no vidqh s o4ite si platejnoto, s koeto Karaivanov ti prevede parite, taka 4e spri da go iztukva6 kato problem, i nali si mujkar kakvo te burkat teb 100 dolara, az gi har4a za kafe tuk v Boston ... Uspeh ti jelaq!
                        Yoana pozvoli mi edin malyk dorozelatelen wypros. Kakwo platezno narezdane si widiala ti stoto to plateznoto e nareteno tuka v BG a ti si tam v Boston i dawas $100 za kafe??? Da ne bi Petyr da go e naredil ot Boston ???
                        Ne se zajazdam.
                        Licno mnenie basowete mezu Petyr i Koko sa si licno tiahna rabota.
                        Otnosno klewetata ima nesto neredno tuka e BG i triabva da se gledat BG zakonite ne tezi v USA systo taka svobodata na slowoto e garantirana kakto v BG taka i w USA konstitucia.
                        Nikij nikogo nemoze da sydi stoto si e kazal mnenieto i to moze bi ne bez osnowanie - po tozi vypros obace az nemoga da zema otnoshenie !!!

USPEH !!!

Коментар

• Днеска една птичка ми сЪ изцвъка, трябва да говоря с адвокатите си

Коментар

Koko, az li4no vidqh s o4ite si platejnoto, s koeto Karaivanov ti prevede parite, taka 4e spri da go iztukva6 kato problem, i nali si mujkar kakvo te burkat teb 100 dolara, az gi har4a za kafe tuk v Boston. Vtoro v USA davat do 7 godini za kleveta, razgovarqh s advokatite si, ne sa mnogo o6tastliveni ot fakta, 4e kleveti6 kompaniqta mi. Tradex Swiss AG e edna ot naj-stabilnite Forex kompanii, izgradena e na osnovata na 6veicarskite zakoni, i ako se be6e pozainteresoval malko,6te6e da osuznae6,4e po to4no tezi zakoni, horata izvur6ili izmama s pari vlizat v zatvora, nikoi ot tuk prisustva6tite v ofisa ne iska da prekara jivota si po zatvorite. Vtoro malko porastni, ako si tolkova golqm igra4, 6te6e sam da se doseti6 i da stane6 predstavitel na nqkoq golqma kompaniq. Zlobata i zavistta ti ti idvat v pove4e. Uspeh ti jelaq!

Това май е най странната рекламна кампания която съм виждал.
                            Желая ви много успехи.ХА ХА ХА

Коментар

• Първоначално изпратено от nass
                              ууаааахахахахах

Коментар

• nass

:-)
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X