IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: KOKO igraesh si s ogunq!

[quote="ROTO"]
    Първоначално изпратено от Yoana TradexFX
    Koko, az li4no vidqh s o4ite si platejnoto, s koeto Karaivanov ti prevede parite, taka 4e spri da go iztukva6 kato problem, i nali si mujkar kakvo te burkat teb 100 dolara, az gi har4a za kafe tuk v Boston. Vtoro v USA davat do 7 godini za kleveta, razgovarqh s advokatite si, ne sa mnogo o6tastliveni ot fakta, 4e kleveti6 kompaniqta mi. Tradex Swiss AG e edna ot naj-stabilnite Forex kompanii, izgradena e na osnovata na 6veicarskite zakoni, i ako se be6e pozainteresoval malko,6te6e da osuznae6,4e po to4no tezi zakoni, horata izvur6ili izmama s pari vlizat v zatvora, nikoi ot tuk prisustva6tite v ofisa ne iska da prekara jivota si po zatvorite. Vtoro malko porastni, ako si tolkova golqm igra4, 6te6e sam da se doseti6 i da stane6 predstavitel na nqkoq golqma kompaniq. Zlobata i zavistta ti ti idvat v pove4e. Uspeh ti jelaq!
    По швеицарските закони , седалище в Бостън ,руски софт и котировки.
    Това звучи съвсем малко по-добре от руски брокер регистриран в Кипър и седалище в Белиз и руски софт.
    Бла бла бла.Айде стига вече де.
    Ние тука в БГ доматите с колците ги ядем и бананите ги лапаме без да ги белим.

Коментар

• Едно нещо ме озадачава. Защо сега уж празници идват, портфейлите се подсигуряват, експозициите намаляват и диверсифицират. Защо швейка толко слаб? защо?
      Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Re: KOKO igraesh si s ogunq!

Първоначално изпратено от Yoana TradexFX
        Koko, az li4no vidqh s o4ite si platejnoto, s koeto Karaivanov ti prevede parite, taka 4e spri da go iztukva6 kato problem, i nali si mujkar kakvo te burkat teb 100 dolara, az gi har4a za kafe tuk v Boston. Vtoro v USA davat do 7 godini za kleveta, razgovarqh s advokatite si, ne sa mnogo o6tastliveni ot fakta, 4e kleveti6 kompaniqta mi. Tradex Swiss AG e edna ot naj-stabilnite Forex kompanii, izgradena e na osnovata na 6veicarskite zakoni, i ako se be6e pozainteresoval malko,6te6e da osuznae6,4e po to4no tezi zakoni, horata izvur6ili izmama s pari vlizat v zatvora, nikoi ot tuk prisustva6tite v ofisa ne iska da prekara jivota si po zatvorite. Vtoro malko porastni, ako si tolkova golqm igra4, 6te6e sam da se doseti6 i da stane6 predstavitel na nqkoq golqma kompaniq. Zlobata i zavistta ti ti idvat v pove4e. Uspeh ti jelaq!
        Аз съм вторият кандидат ,който искам да ме съдите, защото ОТГОВОРНО ЗАЯВЯВАМ ,че компанията ВИ Swiss AG си служи с подвеждаща информация и спокойно ще Ви кажа : "ВИЕ СТЕ МУУУУШЕННИЦИ" !!!

Жалко ,че набързо наетите от вас "дилъри-дистрибутори" от други мултилевъл компании не ми повярваха преди време,когато им доказвах ,че това е измама .... и изгоряха с не малко пари !

Ще се радвам ,ако делото е в Бостън ,че не съм се разхождал отдавна извън страната ...,а не е лошо човек да съчетава полезното /изобличаване на измекяри като вас / и приятното !

Коментар

• Коко може ли да получа телефонен номер?

Коментар

• На 1.3201 отново ще добавя в късата ако го видим - хванах навреме тная вълна

Коментар

• Първоначално изпратено от nass
              КУПУВАМ: възглавница пълна с пера от кукумявка.

sofia mik 18:05 GMT December 3, 2006
              Sofia kukuvicata 17:53 GMT December 3, 2006
              Оооо, ya : your long eur/usd pos. are may be from 2005 Q1
              Have a succsesful week all!

Нас много жалко че изгонихте куки той отдавна не е писал както не е и писал тоя цитат, просто олигофрените тук сменяйки кирилицата с латиница го прогониха засега но дано Мариян се намеси

Канев, Суис еди какво си може насистина да са коректни - аз не споря с Петър просто искам да спазва закона тоест да се регистрира като ИП и после да ни оферира нещо може наистина те да са най-добрите знаеш ли

Успех

Коментар

• Sofia kukuvicata 22:50 GMT December 3, 2006
                dubai, you're welcome
                by me - 3420 as first target, if we dont drop below 3230

Коментар

• Първоначално изпратено от nass
                  Юлияне , защо затвори бе човек, аз съм на 220п ,оня ден бях на 300 и пакн е затворих, чакам за 1200п , дето вика бат Солмон:
                  "и туй шъ доди "
                  Затворих,защото ги купих сутринта с цел 1,2188 - 50 % Фибо на понижението 1,2267 -1,2110 и смятам,че ми е достатъчно .... а иначе основната ми позиция бай си стои непокътната ....но мисля,че се лъжеш в преценката,еврото има още път нагоре и д/ш ще пада с цели 1,18-1,16 .........все пак успех

Коментар

• КУПУВАМ: възглавница пълна с пера от кукумявка.

sofia mik 18:05 GMT December 3, 2006
                    Sofia kukuvicata 17:53 GMT December 3, 2006
                    Оооо, ya : your long eur/usd pos. are may be from 2005 Q1
                    Have a succsesful week all!

Коментар

• Адвокати, бостън, кафета, 100$, ХАХАХАХА.

Петре прозрачен си. Измамна ти е схемата, личи си отвсякъде. Шефът на този "брокер" Craig Carlis е стар стар познайник на NFA и мошеник на форекс и на фючърсните пазари.

Sue me!

Коментар

• Касирах половин позиция на текуща цена 3161 и слагам 0 стоп на останалата

Коментар

• Юлияне , защо затвори бе човек, аз съм на 220п ,оня ден бях на 300 и пакн е затворих, чакам за 1200п , дето вика бат Солмон:
                          "и туй шъ доди "

Коментар

• Re: kritelin

Първоначално изпратено от Yulian A
                            Първоначално изпратено от supertrader
                            Мен ако питаш от търговия на ливъл 2 се нуждае народа , да не го рекотират и да може да трейдва интрадей и новини и такива работи , Делта ще го предлагат обаче за това се иска клиенти и то търгуващи активно интрадей.Това е то качеството него го има на пазара обаче не го предлагат на тези които са с малки депозити , но там е истината за печелившата търговия , там е шанса да можеш да измъкнеш пари от пазара и да стартиращш на него , но много са големи депозитите за начинаещи иначе това - Сляпата баба ти го дават и при много малък депозит и го има колкото искаш , брокери да искаш и парички за губене да имаш.
                            Supere,стига обсъждахте един нов кандидат за ИП - само ще му се вдигнат акциите от това.За мене - имам изпълнен ТП на 1,2188 ...чакам да свърши тази корекция че да си купя отново,вече на доста по-ниски нива.Дано не се лъжа,но това вече ми прилича наистина на корекционна втора вълна ,която трябва да свърши около нивата 1,2207 -10.....
                            Лъжеш се корекциите свършиха ..по-скоро спада беше корекция на покачването.Това е моето мнение.Чакаме сега новините от еврозоната да довършат еврото и да хукне доларът.
                            Успех :-)

Коментар

• Re: kritelin

Първоначално изпратено от supertrader
                              Мен ако питаш от търговия на ливъл 2 се нуждае народа , да не го рекотират и да може да трейдва интрадей и новини и такива работи , Делта ще го предлагат обаче за това се иска клиенти и то търгуващи активно интрадей.Това е то качеството него го има на пазара обаче не го предлагат на тези които са с малки депозити , но там е истината за печелившата търговия , там е шанса да можеш да измъкнеш пари от пазара и да стартиращш на него , но много са големи депозитите за начинаещи иначе това - Сляпата баба ти го дават и при много малък депозит и го има колкото искаш , брокери да искаш и парички за губене да имаш.
                              Supere,стига обсъждахте един нов кандидат за ИП - само ще му се вдигнат акциите от това.За мене - имам изпълнен ТП на 1,2188 ...чакам да свърши тази корекция че да си купя отново,вече на доста по-ниски нива.Дано не се лъжа,но това вече ми прилича наистина на корекционна втора вълна ,която трябва да свърши около нивата 1,2207 -10.....

Коментар

• kritelin

D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X