If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
short eur/jpy 155.80 tp 155.10 sl 156.05 -> Това като идея
Иначе имам къса паунд/йена от 232.66 с ОСО поръчки купува на 231.27 и на 232.66 ест. т.е. на нула.
Евро/долар все още съм си мечка и чакам атака към 1.3030 нивото.
Щом чакам 231.27 при паунд/йена ест. чакам и 1.9454 при паунд/долар.
Успех на всички
всичко е възможно аз съм къс от 1.3170 със ордер за добавка на 1.32
и стопреверс на цялата на 1.3240
цели за сега 1.31 след това 1.3020.ако ми я реверсне ще му мисля
Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.
Най-ме изкефи обаче следната реакция на Петър - щото той наистина пуска рядко позиции на които да сочи стоп но ето диалога и се смях досега
Петър Караиванов написа:
Покупка на кабел от 1.9627 стоп на 1.9560 цел 1.9770
Кмета написа:
Цар си приятелю за няма и един следобед позна къде ша е стопа , надявам се да не си го "отнесъл" на реална сметка
Петър Караиванов написа:
...
Стоповете които аз посочвам са само за инфо на тези които биха отиграли позицията.Аз лично предпочитам по-дълбоки стопове тъй като Тех.анализите ми са в часови графики - предимно в 4ч.
Най-ме изкефи обаче следната реакция на Петър - щото той наистина пуска рядко позиции на които да сочи стоп но ето диалога и се смях досега
Петър Караиванов написа:
Покупка на кабел от 1.9627 стоп на 1.9560 цел 1.9770
Кмета написа:
Цар си приятелю за няма и един следобед позна къде ша е стопа , надявам се да не си го "отнесъл" на реална сметка
Петър Караиванов написа:
...
Стоповете които аз посочвам са само за инфо на тези които биха отиграли позицията.Аз лично предпочитам по-дълбоки стопове тъй като Тех.анализите ми са в часови графики - предимно в 4ч.
Имам задействан ТП на късото ми евро и добавката в него на 1.3142 - това е оная тъпата търговия хехе, жалко че не скъсих кабела по от рано и не ми задейства ордера за малко - щеше много да ми е кеф че съм прибрал стопа на бат пешо, а той сега отлете в големите ловни полета. Това не е смешно де на всички се случва - но го предупредих точно когато отвори че гака ще стане а той тръгна да ми казва как нищо не разбирам от елиът - аз тоя пич въобще не съм го споменавал де незнам как му хрумна
Коментар