IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Куки, ще се радвам да си прав, аз съм много голям скептик към днешнитети търговии също и то чисто технически, но според мен днешният ден е хазартен заради нфп и техниката невърви, така че се въздържам от коментар, според мен обаче жалко че не ме послуша за няколко пипа да свалиш стопа защото аз виждам 1.32 още днес и даже виждам 1.3175 до 15.49ч и 26 сек, с един голям имп във 15.30 - но това разбира се е тото защото сме новинарски ден хехе бъзик да става

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
      Първоначално изпратено от koko
      Eврото очаквам днес да направи около 150п във посока небето, въпреки това може да има доста изненади при неселскостопанската заетост така че е трудно да се прецени.

Имам задействан ТП на късо евро на 3065
      Имам задействан ордер покупка на 1.3065 - местя стопа на 1.3065 и целя поне 1.3210 за днес

Успех
      Аз пък се целя днес в 1,2990. Дали ще имам късмет да го продам на 1,3125 не знам?
      аз чакам да го продам на 1.3126 но с по-малка цел

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
        Eврото очаквам днес да направи около 150п във посока небето, въпреки това може да има доста изненади при неселскостопанската заетост така че е трудно да се прецени.

Имам задействан ордер покупка на 1.3065 - местя стопа на 1.3065 и целя поне 1.3210 за днес

Успех
        Аз пък се целя днес в 1,2990. Дали ще имам късмет да го продам на 1,3125 не знам?

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
          ето корелациите http://www.mataf.net/en/analysis-correlation.htm да има висока и тя е заради евро и кабел и все пак гбп.шв е по-рискова а аз съм къс но вече ми е близо ТП, даже не е задействан за няколко пипа, като се върна ще преосмисля позицията там
          мда, затворих гбп/шв на 15 пипа от ТП, сега мога да се отдам на други занимания до 15:30
          Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от VIP
            Първоначално изпратено от koko
            gbp/jpy колкото и нелогично да звучи на някой е една от най-добрите двойки за скалпиране въпреки спреда стига да знае човек къде да гледа
            аз там се опарих веднъж ЖИСТОКО и още и имам респект и не смея да пипам ...
            но погледни паун киви ... 200-300 пипса са нищо там
            Az govoria za skalpirane - mnogo e lesno tam ako imam vreme sled okolo 15m shte pisha ideiata a ina4e az sam ial darveta ot po 500-600p stopove tam hehe

Коментар

• Първоначално изпратено от kukuvicata

eur/chf не търгувам заради високото ниво на корелация между тях. (с риск някой да ме оспори - просто представям собственото си мнение)
              gbp/chf - посока нагоре (имам отворена дълга позиция)

GL GT
              Аз си затворих половината позиция на 93 пипа печалба и си преместих стопа на нулата при GBP/CHF , но на 4Н и на дневна графика ми се виждат дивергенции с MACD и ще изчакам или до сигнал за покупка генериран от MACD 4H или пък да ми изяде натрупаната печалба . Замислям се само дали да не отворя една дълга заради сигнали на 30min с цел 20-30 пипа, но ще изчакам сигнал от ADX и се надявам да няма такъв

Коментар

• ето корелациите http://www.mataf.net/en/analysis-correlation.htm да има висока и тя е заради евро и кабел и все пак гбп.шв е по-рискова а аз съм къс но вече ми е близо ТП, даже не е задействан за няколко пипа, като се върна ще преосмисля позицията там

Коментар

• Първоначално изпратено от denislav_iliev
                  Здравейте ето моите позиции и чакам съвети дали да ги затварям вече?
                  имам загубени 90 пипа от дълги при GBP/JPY но са затворени вече.
                  EUR/CHF sell 1.6143 i cel 1.6160 stop 1.6140
                  EUR/USD buy 1.3101 stop 1.3030
                  GBP/CHF sell 2.3948 stop 2.3995

Какви са ви очакванията за EUR/CHF & GBP/CHF
                  eur/chf не търгувам заради високото ниво на корелация между тях. (с риск някой да ме оспори - просто представям собственото си мнение)
                  gbp/chf - посока нагоре (имам отворена дълга позиция)

GL GT

Коментар

Успех
                    добре се развиваш

Коментар

gbp/jpy колкото и нелогично да звучи на някой е една от най-добрите двойки за скалпиране въпреки спреда стига да знае човек къде да гледа
                      аз там се опарих веднъж ЖИСТОКО и още и имам респект и не смея да пипам ...
                      но погледни паун киви ... 200-300 пипса са нищо там

Коментар

• Първоначално изпратено от denislav_iliev
                        Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
                        денис, никога не разчитай на съвети, никога не се води по тях. Така няма да станеш търговец. мисли самостоятелно. тук грешна гледна точка няма, всичко е въпрос на време.

Аз винаги се опитвам да мисля самостоятелно и да вземам решенията сам, но си мисля че форума е за това да се излагат различните мнения . Ако ми напише някой затваряй веднага това не означава, че ще го направя Ако някой има сходни позиции все пак да пише какви са му целите . Мерси за съвета Kiyosi Ito наистина понякога трябва да си припомня човек , че неговото решение е най-доброто за него , а дори и грешно
                        Радвам се, че го усещаш, но знам, че ако някой доказан по форумите търговец каже сега купувам или продавам и ти ще го направиш всички сме минали и минаваме по този път. лошо няма! както беше казал сорос мисля може и да се бъркам : когато губиш, не губи и урока.

Коментар

• Re: NZD/USD

Първоначално изпратено от VIP
                          Първоначално изпратено от dep-j
                          чудя се дали да не влезна с един лонг в НЗД .....Някои има ли идея в момента за тази двойка .
                          аз съм лонг от 0.6900
                          играя я много !
                          а на последък играя доста и кабел киви
                          доста интересно
                          Е,пропуснах го 69 .Иначе беше добро ниво за вход ....

Коментар

• gbp/jpy колкото и нелогично да звучи на някой е една от най-добрите двойки за скалпиране въпреки спреда стига да знае човек къде да гледа

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
                              денис, никога не разчитай на съвети, никога не се води по тях. Така няма да станеш търговец. мисли самостоятелно. тук грешна гледна точка няма, всичко е въпрос на време.

Аз винаги се опитвам да мисля самостоятелно и да вземам решенията сам, но си мисля че форума е за това да се излагат различните мнения . Ако ми напише някой затваряй веднага това не означава, че ще го направя Ако някой има сходни позиции все пак да пише какви са му целите . Мерси за съвета Kiyosi Ito наистина понякога трябва да си припомня човек , че неговото решение е най-доброто за него , а дори и грешно

Коментар

• Re: NZD/USD

Първоначално изпратено от dep-j
                                чудя се дали да не влезна с един лонг в НЗД .....Някои има ли идея в момента за тази двойка .
                                аз съм лонг от 0.6900
                                играя я много !
                                а на последък играя доста и кабел киви
                                доста интересно

Коментар

Working...
                                X