Куки, ще се радвам да си прав, аз съм много голям скептик към днешнитети търговии също и то чисто технически, но според мен днешният ден е хазартен заради нфп и техниката невърви, така че се въздържам от коментар, според мен обаче жалко че не ме послуша за няколко пипа да свалиш стопа защото аз виждам 1.32 още днес и даже виждам 1.3175 до 15.49ч и 26 сек, с един голям имп във 15.30 - но това разбира се е тото защото сме новинарски ден хехе бъзик да става
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от FactsПървоначално изпратено от kokoEврото очаквам днес да направи около 150п във посока небето, въпреки това може да има доста изненади при неселскостопанската заетост така че е трудно да се прецени.
Имам задействан ТП на късо евро на 3065
Имам задействан ордер покупка на 1.3065 - местя стопа на 1.3065 и целя поне 1.3210 за днес
Успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoEврото очаквам днес да направи около 150п във посока небето, въпреки това може да има доста изненади при неселскостопанската заетост така че е трудно да се прецени.
Имам задействан ордер покупка на 1.3065 - местя стопа на 1.3065 и целя поне 1.3210 за днес
Успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiyosi Itoето корелациите http://www.mataf.net/en/analysis-correlation.htm да има висока и тя е заради евро и кабели все пак гбп.шв е по-рискова а аз съм къс но вече ми е близо ТП, даже не е задействан за няколко пипа, като се върна ще преосмисля позицията там
Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от VIPПървоначално изпратено от kokogbp/jpy колкото и нелогично да звучи на някой е една от най-добрите двойки за скалпиране въпреки спреда стига да знае човек къде да гледа
но погледни паун киви ... 200-300 пипса са нищо там
Коментар
-
Първоначално изпратено от kukuvicata
eur/chf не търгувам заради високото ниво на корелация между тях. (с риск някой да ме оспори - просто представям собственото си мнение)
gbp/chf - посока нагоре (имам отворена дълга позиция)
GL GT
Коментар
-
ето корелациите http://www.mataf.net/en/analysis-correlation.htm да има висока и тя е заради евро и кабели все пак гбп.шв е по-рискова а аз съм къс но вече ми е близо ТП, даже не е задействан за няколко пипа, като се върна ще преосмисля позицията там
Коментар
-
Първоначално изпратено от denislav_ilievЗдравейте ето моите позиции и чакам съвети дали да ги затварям вече?
имам загубени 90 пипа от дълги при GBP/JPY но са затворени вече.
EUR/CHF sell 1.6143 i cel 1.6160 stop 1.6140
EUR/USD buy 1.3101 stop 1.3030
GBP/CHF sell 2.3948 stop 2.3995
Какви са ви очакванията за EUR/CHF & GBP/CHF
gbp/chf - посока нагоре (имам отворена дълга позиция)
GL GT
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoEврото очаквам днес да направи около 150п във посока небето, въпреки това може да има доста изненади при неселскостопанската заетост така че е трудно да се прецени.
Успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokogbp/jpy колкото и нелогично да звучи на някой е една от най-добрите двойки за скалпиране въпреки спреда стига да знае човек къде да гледа
но погледни паун киви ... 200-300 пипса са нищо там
Коментар
-
Първоначално изпратено от denislav_ilievПървоначално изпратено от Kiyosi Itoденис, никога не разчитай на съвети, никога не се води по тях. Така няма да станеш търговец. мисли самостоятелно. тук грешна гледна точка няма, всичко е въпрос на време.
Ако някой има сходни позиции все пак да пише какви са му целите . Мерси за съвета Kiyosi Ito наистина понякога трябва да си припомня човек , че неговото решение е най-доброто за него
, а дори и грешно
всички сме минали и минаваме по този път. лошо няма! както беше казал сорос мисля може и да се бъркам : когато губиш, не губи и урока.
Коментар
-
Re: NZD/USD
Първоначално изпратено от VIPПървоначално изпратено от dep-jчудя се дали да не влезна с един лонг в НЗД .....Някои има ли идея в момента за тази двойка .
играя я много !
а на последък играя доста и кабел киви
доста интересно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiyosi Itoденис, никога не разчитай на съвети, никога не се води по тях. Така няма да станеш търговец. мисли самостоятелно. тук грешна гледна точка няма, всичко е въпрос на време.
Ако някой има сходни позиции все пак да пише какви са му целите . Мерси за съвета Kiyosi Ito наистина понякога трябва да си припомня човек , че неговото решение е най-доброто за него
, а дори и грешно
Коментар
Коментар