IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• между другото ми се fillna t/p в usd/chf, отворен от 1.2289 (на 1.2385). май това ми е сефтето за тази година.

Коментар

• Първоначално изпратено от VIP
      Коко,

не искам да съм лош пророк но определено ми се струва съвсем реално тест на 1.2940 !

Не се заяждам, знаеш че все още съм бичи настроен

Стига бря че съм натоварил една каруца дълги от тук, честно надявам се 618 ката да е края до тук ясно но се заслужава да опитам отдавна писках за тия нива че и тия два ордера са ми от преди нова година
      ако си спомняш http://golohoro.hit.bg/qqq.png

под 2980 ще избягам с част от позицията защото наистина съм с много ще касирам малко загуба на 2975 и останалото на 40 много ми е всичкото каруца на 40

Коментар

• Разбира се във важните моменти прогнозите "случайно" се разминават с реалните данни.

Коментар

• КУКИ първо да ти пожелая успех в начинанието.
          Второ един съвет от мен - изкарай тоя сървиз навън - повярвай ми ще набереш много клиенти и ще е печелившо начинание, защо казвам това - в българия с форекс се занимават около 10 000 калпака и от тях повярвай ми 9 999 са по-големи специалисти от най-големият специалист, можеби аз съм единственият балък дето нищо не знае и още се учи, абе приеми го като народо психология, значи сега сериозно от тия 10 000 калпака не повече от 500 сериозно се занимават и печелят/им останалите 5 000 горе долу са нови и се чудят къде д9а се ориентират, трудно би ги хванал, абе горе долу пазарната ниша е около 1 000 калпака в най-добрият случай, една отметка - ако демонстрираш небесни профити то тогава ще имаш голям мегдан за нови калпаци но сега макс да влезат в джаза около 30-40 маймуни като начало, но с тия 8 еур не си струва, значи пак ще ти кажа пожелавам ти успех но съм скептик към успеха на начинанието - в смисъл не към теб а към това дали ще е профитно за теб по-скоро се ориентирай към офериране и на вън не само тук и втори съвет вдигни таксата на поне 40еур на месец.

Успех в начинанието
          koko, да, много съм разсъждавал върху тези неща.
          основното - ориентацията е изцяло навън. в момента няколко човека работят по ориентацията му към добро търсене в търсачките.
          със сигурност след време тази цена ще бъде коригирана, но за момента целта е популяризиране на услугата. определено съпорта ще е пълен. мисля че и профитите няма да са малки, а всъщност това ще е най-голямата реклама.

поради ред причини не търся бърза печалба от това начинание

Коментар

• Коко,

не искам да съм лош пророк но определено ми се струва съвсем реално тест на 1.2940 !

Не се заяждам, знаеш че все още съм бичи настроен

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
              Първоначално изпратено от koko
              Така имам добавка ордер 2996 - още не е думнат стоп на цялата поцзиция 1.2940 ТП 1.34
              Особено ми харесва това "ТП 1.34"!
              Задействана добавка 1.2996 средна цена 1.30 стоп 1.2940 ТП 1.34

Коментар

• дали ште пробият 1.30
                Pip master

Коментар

• az gi wijdam taka neshtata.Ako ne oburneme platnata ot tuka 2990 nai-kusno,sledwashta cel e 2850....daje mi se struwa po-weroiatnia scenarii ot towa da naprawim now wruh okolo 1.34...
                  dneska obache e petuk i ochkwam 2990 da izdyrji,w ponedelnik dupe da mu e iako
                  Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Само да не е началото на нещо като тренд надолу.....

Коментар

• Първоначално изпратено от denislav_iliev
                      Първоначално изпратено от kukuvicata
                      koko,

2-3 години си мисля да стартирам един проект и ето че вече той е факт.

http://www.signalsfx.net/

)[/url]
                      ВИЖ ТОВА С ВЪПРОСИТЕЛНИТЕ НЯМА СМИСЪЛ ДА СЕ ПЛАЩА 8ЕВРО ЗА МЕСЕЦ КАТО И ЗА ТРИ ПОЛУЧАВАШ ЦЯЛ МЕСЕЦ СПОРЕД ТОВА , КОЕТО ПИШЕ АКО Е ГРЕШКА Я ПОПРАВЕТЕ
                      грешка е
                      ще го поправят
                      мерси че го забеляза

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                        Така имам добавка ордер 2996 - още не е думнат стоп на цялата поцзиция 1.2940 ТП 1.34
                        Особено ми харесва това "ТП 1.34"!

Коментар

• Добре това ми е по старият план от миналата седмица тоест план В по него http://golohoro.hit.bg/12311.gif

ЦЕЛ 1.34 имаме изпълнени 618 на ръста сега е време да се реши е ли това корекция или имаме връх

Коментар

• Добре е да се вслушвам в шестото си чувство.....

Коментар

• ухаа ква яка све6т ааа
                              Pip master

Коментар

• Така имам добавка ордер 2996 - още не е думнат стоп на цялата поцзиция 1.2940 ТП 1.34

Коментар

Working...
                                X