Някой знае ли какво беше изказването на БББ
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от nassКукумявка ли си или бухал, ама преди да ги зарибяваш новите колеги , мисля че трябва да си постнеш едно извлвчение от реалната сметка с име ,брокер , номер ,позиции,отворени,затворени поне за 3-4 години назад ...за да ги убедиш хората че наистина я хващаш Курвата наречена Форекс, .....защото
-на човек след фалит му идват луди идеи как да спечели пари
или дръпнал 2лева и вечепо-велики от Куки няма
-тая работа е за простите ,ей сега шъ им зема парите и после щъ напраъхеджфонд
-ко, пък 100човека на месец *3евро -много пара ,тъй и тъй немао ги фана от нийде ,барем щаги барна от сигналина буммените
-...
-...
-...
не съм врачка ама....
Тоя бизнес си има своето място, но не тука му е мястото да се популяризира.
Във всеки елементарен учебник или пособие за Форекс търговията дебело се подчертава, че човек хванал се с тая работа, трябва САМ да решава позициите си.
Куки, ти не веднъж си отстоявал тази теза.
Променяйки, очевидно мнението си по този фундаментален въпрос и при твоя опит, аз се питам - от какво е продиктувано това?
Коментар
-
Кукумявка ли си или бухал, ама преди да ги зарибяваш новите колеги , мисля че трябва да си постнеш едно извлвчение от реалната сметка с име ,брокер , номер ,позиции,отворени,затворени поне за 3-4 години назад ...за да ги убедиш хората че наистина я хващаш К....а наречена Форекс, .....защото
-на човек след фалит му идват луди идеи как да спечели пари
или дръпнал 2лева и вече по-велики от Куки няма
-тая работа е за простите ,ей сега шъ им зема парите и после щъ напраъхеджфонд или АДСИЦ
-ко, пък 100човека на месец *3евро -много пара ,тъй и тъй немао ги фана от нийде ,барем ща ги барна от СигналиТЕ на бушмените
-...
-...
-...
не съм врачка ама....
Коментар
-
Аз не мисля, че нещо кардинално се е променило в посока полза на долара.
Дори и да повишат лихвите, няма да е повече от един път.Шибаният им дефицит (двоен) си остава.
Единственото, в което анализаторите май бъркат, е състоянието на икономиката им. Все още върви. И това може да доведе до необходимост до още едно повишение на лихвите. За това не съм сигурен, но съм повече от сигурен, че сваляне няма да има.(Забравих вече, ама те януари май нямат събирaне по тоя въпрос).
Еврото си остава на тия лихви, сега. Няма никакви основания за вдигането им.
Е, то излиза, че в краткосрочен план, човек трябва да залага на долара.
Спрямо еврото, обаче!
Какво ще стане с Иената.
Много неща биха могли да се кажат, но ще държа под око това! :
Коментар
-
Първоначално изпратено от vescobgпуффф тва евро ме закопа и мен.....взех на 1.3101 и са май не ми остава друго освен да се надявам другата седмица да е по-благосклонна към еврото поне да си върна загубите
Дори да се е сменил трендът, не мисля, че има фундамент, който да ни подкара още надолу без да корегираме.
Имай предвид обаче, че аз съм къс (с къси стопове!) и оставам такъв. Поне до понеделник...
Коментар
Коментар