Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеаве,
едни розови слонове ме бяха налазилита докато ги разгоня .......
я кажи какво да го правим ТОЯ--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеКРАДЛИВА МИЖАТУРКА чадо,
де се загуби толкоз много време
едни розови слонове ме бяха налазилита докато ги разгоня .......
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениеотивай и никакво почиване, а здрав ебан само .... и картичка да ни пратиш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Blagoroden_Pi4 Разгледай мнениечао беиби
отивам на дълга почивка, заслужих си я, доста добри пари изкарах мисля че трябва да се пенсионирам
Коментар
-
Един виц за човекоядци
Самолет катастрофирал и паднал на остров с човекоядци. Оцелели само първият пилот, вторият пилот и стюардесата. Намерили ги човекоядците, пленили ги и ги завели при вожда. Той дал разпорежданията си:
- Първият пилот да се сготви за закуска, вторият - за обяд.
Синът му го изпреварил:
- А стюардесата за вечеря ли?
- Не, синко. За вечеря - майка ти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Blagoroden_Pi4 Разгледай мнениечао беиби
отивам на дълга почивка, заслужих си я, доста добри пари изкарах мисля че трябва да се пенсионирам
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениедобре ... други желания имаш ли ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Blagoroden_Pi4ти мъж ли си или жена, интересно ми е все пак
ок , мислех да не го казвам .но имам някакво желание, напоследък се появи, някак си ми се иска да си хапна плът, човешка. наи малкото което е ще бучна някои и ще си взема насила ако трябва
мамка му, тва нормално ли е бе изроди, искам да колна някои но и да го ям след тва вече незнам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Blagoroden_Pi4ти мъж ли си или жена, интересно ми е все пак
ок , мислех да не го казвам .но имам някакво желание, напоследък се появи, някак си ми се иска да си хапна плът, човешка. наи малкото което е ще бучна някои и ще си взема насила ако трябва
мамка му, тва нормално ли е бе изроди, искам да колна някои но и да го ям след тва вече незнам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Blagoroden_Pi4 Разгледай мнениеолеелее маичице, как се осмеляваш бе отрепко
не забравяи че си смъртен и ще се докопам до всеки които застава срещу мене
валутната търговия ме направи велик , ВЕЛИК !!!
пуснали са те значи от баткун !!!! как успя да ги излъжеш
инвестора обаче не забравя и всичките стари никове капут а ?Last edited by NYSERookie; 30.10.2011, 18:46.Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
Коментар
Коментар