IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Аз за тва на моята съм и изключил опцията "Купувай" и само продавам
    завъртам се аз като грък и купувам и продавам.имам и една прабаба гъркиня
    признах си тука офицялно.в кръвта ми е
    Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Заеби тая работа от работа само се гърбавее
      Анализи EUR/USD

Коментар

• Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнение
        Ай стига ,не мое се говори с вас
        Наздраве
        http://vbox7.com/play:464abf39
        Кво наздраве бре, аз съм още на работа

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
          мойта системка в 17/34 се развика,купувай....17/40-продавай
          аз и викам ПАС
          Аз за тва на моята съм и изключил опцията "Купувай" и само продавам

Коментар

• Специален поздрав за Ебльо Еблев
            http://www.youtube.com/watch?v=xcY9F7FCGxg
            --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
            http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Еблев , шъ мъ извиняваш ма бавно схващам .Системата ти в кое ниво ти даде сигнал за къси 1.4232 или 1.4242
              това е стара работа >>> важното е резултата че е +
              Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
                Ами тъй де открадна ми мисълта >>> тъкмо ми дойде на акъла че най добре тъй и тъй си мерим пишките тука >> затуй е най добре да бъде в пипсове
                мойта системка в 17/34 се развика,купувай....17/40-продавай
                аз и викам ПАС
                Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Ай стига ,не мое се говори с вас
                  Наздраве
                  http://vbox7.com/play:464abf39
                  Анализи EUR/USD

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                    Не съм раздразнителен. Просто ми е неприятно това непрекъснато заяждане и мерене на пишки. На този пазар най важното е да си намериш печеливша работеща система. Ако за Ебльо е Ебльовката - така да бъде. А и човеко си пуска на риъл всичко.
                    Ами тъй де открадна ми мисълта >>> тъкмо ми дойде на акъла че най добре тъй и тъй си мерим пишките тука >> затуй е най добре да бъде в пипсове
                    Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Еблев , шъ мъ извиняваш ма бавно схващам .Системата ти в кое ниво ти даде сигнал за къси 1.4232 или 1.4242
                      Анализи EUR/USD

Коментар

Ногу раздразнителен си бре споко не се заяждам казвам какво ми е направило впечатление.
                        Не съм раздразнителен. Просто ми е неприятно това непрекъснато заяждане и мерене на пишки. На този пазар най важното е да си намериш печеливша работеща система. Ако за Ебльо е Ебльовката - така да бъде. А и човеко си пуска на риъл всичко.

Коментар

• [QUOTE=ingivo1;1059170351]
                          Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение

И лимита е сменил .А на мене ми отговаря ,че лимита му статичен
                          А и друго ми направи впечатление ,номера на чакащата от 4232 е същия със отворената на 4242 ,тоест заявена на 4232 пък изпълнена на 4242 може би 10 пипса бонус за редовен клиент
                          това че не си видял предпоследната снимка не означава че не съм я дал тука върни се назад и ше видиш Ин дис момент така изглеждам >>>ако има промяна ше дам снимка пак

Коментар

• Ногу раздразнителен си бре споко не се заяждам казвам какво ми е направило впечатление.
                            Анализи EUR/USD

Коментар

• [QUOTE=ingivo1;1059170351]
                              Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение

И лимита е сменил .А на мене ми отговаря ,че лимита му статичен
                              А и друго ми направи впечатление ,номера на чакащата от 4232 е същия със отворената на 4242 ,тоест заявена на 4232 пък изпълнена на 4242 може би 10 пипса бонус за редовен клиент
                              Точно това ти обясних. Говорих за сел лимита. Глей ся не съм на Ебльо защитник но не виждам що ти се заяждаш Моят бъкет също не сменя номерата на ордерите при модифицирането им.

Коментар

• Никой не оспорва резултата ти .Обсъждаме некои луеки подробности щот са важни
                                Анализи EUR/USD

Коментар

Working...
                                X