ХЕЙ ,Круме не с лошата токущо и аз я удължих и не ми се ще да съм сгрешил .
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ХоскатаЧНГ и от мен,тази година ни очакват много яки профити при паундйена,разбира се само за тези,които играем дълги в този крос,останалите ще бъдат наши спонсори.От текущото ниво започвам да изграждам дълга позиция,като ще добавям на посочените нива (buy level) ,целите при този крос за 2007 съм ги обявил наскоро.За играещите със стоп предлагам покупка от текущото ниво,със стоп под съпорта на зеленото каналче,тейкпрофит в зоната 234.70/80 или при тест на съпротивата на въпросното каналче.
Това е засега,успех!
Коментар
-
При еврото ситуацията е подобно, но не съвсемхехе като циганина дето казал : същото бате ама съвсем различно !
Там пробив на 1.305 би довел до 1.298-70, а не е изключено и 1.292 където е ЕМА 100. Може би 1.298 е по-вероятно тъй като освен че е силна зона на подкрепа но и оттам минава долната линия канал минаващ през върховете на 8 декември и 2 януари.
Най-вероятно движенията ще се определят утре при изнасяне на данните.
При долар йена селл под 119, цел 118.6, там ослушване и може оше надолу. Това ще засили и корекцията на издуването на кросовете на йената. Което значи селл паунд/йена под днешното дъно с цел 230 и селл еур/йена 155-154.8.
Ситуацията е доста интересна и общо взето ако видя такъв развой ще се включа и аз, ако не - ще дебнаТова е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tradeПървоначално изпратено от varnaтреде, или каквото си там, опитай се да пишеш нормално.
Ако не можеш, учи правопис.
Работата опира и до уважение.
Ч-то например е 4-ри бутончета наляво от твойто 4.
Коментар
-
Колеги, гледам кабела на дневна и виждам нещо интересно. Формация 1-2-3. Съответно 1.9846 - 1.9433 - 1.9750 това означава, че трябва да се продава при пробив на 1.9433. И тук става интересно: видяхме бодването му, но цената бързо се върна, ако видим затваряне под 1.9433 ще бъде удачен селл-ът, вероятна цел 1.922. Но съм притеснен от това, че се заиграваме около нивото за пробива. Това заиграване ме кара да мисля и за вариант надолу следващите 3-4 дни до 1,933-40, което движение би трябвало да е слабо волатилно. Но предвид очакваните утре данни има доста голяма вероятност волатилността да е голяма. Абе аз май не казах много, а само претеглих възможностите. При така очертаните възможности, без да изключвам ъп движение, за мен правилната игра ще е селл при пробив на днешното дъно.Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар
-
Хайде няма да ви досаждам известно време, два дни поне хехе ако устискам защото имам други ангажименти - идеята ми съм я развил очаквам ъп ход който да започне от 65 или около 1.30 там имам два ордера големшки, под 2940 е ясно че сме надоле, фаворит сценарият ми е да качим към 1.33-34 и от там да натоваря една каруца къси със цел 1000-2000п и така хехе хайде успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от tradeПървоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от tradeеи голяма борба на това 1.3080 тук маи 6тее повратната то4ка
1.3065 е целева зона 80 е нищо но остави това сега друго ако бием още надолу под 1.3051 тогава се формира здрава бай зона над свеща била това ниво на 4ч графика, а долу около 1.30 имаме още бай зони и им трябва малко за да активират тая която би станала, абе по-безболезнено ще е от около 65 да тръгне малко нагоре преди спад към 1.30
Не няколко дни затваряме ниско сесиите което говори че нямаме още дъно сигурен съм че и сега ис9ка още надолу
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от tradeеи голяма борба на това 1.3080 тук маи 6тее повратната то4ка
1.3065 е целева зона 80 е нищо но остави това сега друго ако бием още надолу под 1.3051 тогава се формира здрава бай зона над свеща била това ниво на 4ч графика, а долу около 1.30 имаме още бай зони и им трябва малко за да активират тая която би станала, абе по-безболезнено ще е от около 65 да тръгне малко нагоре преди спад към 1.30Pip master
Коментар
Коментар