IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• съгласен съм с varna, че глобалната икономика променя много от теоретичните постановки, които бяха и са били валидни 10-15-20 години назад.

истината на този пазар е че 50-100 пипса (дневно движение) не е никак малко или дребна корекция, както я нарече някой по-долу.

ние не сме маркет мейкъри. трудно бихме се съсредоточили върху фундамента в такава степен, че той да работи за нас.

така мисля.

успешна търговия на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от varna
      Добро утро!
      Един въпрос, който съм задавал вече.
      Отнася се за "огромния" дефицит на Щатите.
      Значи част от производствения си сектор тия тарикати - американците, изнасят в Китай, примерно. Заради смешните разходи по прооизводството там и да пазят природата си чиста. Китайците са доволни от големите инвестиции и почват да "изнасят" произведеното в САЩ. Този внос там, съвсем естествено води до дефицит и нормално очакване от мен и вас, долара да пада.
      Дотук - добре.
      Въпросът ми обаче е, какво става (с дефицита и съответно с долара), ако собствениците на тия заводи в Китай са американци. Доларите получени от печалбите от продажбите в САЩ и формиращи дефицита се оказват пак в американски джобове, на практика.
      С две думи - възможно ли е този огромен дефицит при тая глобализация на икономиката и не само на нея, да се окаже фалшив по отношение очакванията ни за въздействието му върху нивото на долара?
      Но колкото и да върнат в Хамърика/и защо в Америка, а не в някоя офшорка/, те са платили за работна ръка, консумативи, ресурси. И валутния резерв на Китай сигурно надхвърля вече един трильон $. Добави и валутните резерви на Япония, Русия и Южна Корея. А тези с по-малко от 200 млрд. $ няма смисъл и да ги броим! Ето кой няма интерес от слаб $. Прибави към тях и петролните шейхове, производителите на метали. Това е далаверката. Когато Гриинспан се пенсионира, Буш му благодари че "принудил цял свят да работи за Америка!!"
      http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
        Очаквам днес тест и лек пробив на 1,2885. Има страшно много стопове групирани под 1,2940 и акулите няма да им простят...
        Mmmm ste se widi sled obed. Nadiavam se da ne se sluci predi nov test na 1.31 wypreki ve dwizenie do 1.2880 e mogo ama mnogo werojatno. tam e 100MA - dnewna mo mi se striva che 1.31 e predi towa. Az za momenta Sym dylug. To ste se razbere toli sledobed wypreki che ako izlezat dobri dannu za USA 1.2880 e 100% ste izleze Spored men.

Коментар

• UK VISIBLE TRADE BALANS -7,2B v -6,45B
          Trade the News

Коментар

• Първоначално изпратено от Opiten1
            Какво значи "страшно много стопове"?
            Ознчава че като бъдат забърсани пързалката няма да е само 20-30 пипса а поне 50-60.

Коментар

• Първоначално изпратено от Opiten1
              Какво значи "страшно много стопове"?
              то ясно какво значи, стоповете на дългите са там, но по-интересното откъде такава информация и то за пазара като цяло, а не само за 1-2 брокера. Често се коментира такава информация, но източникът и досега не ми е станал ясен...
              Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Какво значи "страшно много стопове"?

Коментар

• Първоначално изпратено от nass
                  Варна, китайския внос е от 70% ам.фирми базирани в китай,
                  Точно за това става дума...

Коментар

• Очаквам днес тест и лек пробив на 1,2885. Има страшно много стопове групирани под 1,2940 и акулите няма да им простят...

Коментар

• Варна, китайския внос е от 70% ам.фирми базирани в китай,

Коментар

• Варна, китайския внос е от 70% ам.фирми базирани в китай,

Коментар

• Добро утро! Очаквам за днес шип до 2930, след което да възобновим възходящото движение с цел 3480 до месец

Коментар

• Първоначално изпратено от tygar
                            очаква6 днес да не слизаме на север а да тестваме 1.3070 и впоследствие на няколко дни да забием над 1.31
                            сжалявам още сам на кафето не сам се сабудил

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                              Първоначално изпратено от tygar
                              очаква6 днес да не слизаме на север а да тестваме 1.3070 и впоследствие на няколко дни да забием над 1.31
                              Как се слиза на север???.....
                              Нагоре по стълбата, която води надолу...

Коментар

• Добро утро!
                                Един въпрос, който съм задавал вече.
                                Отнася се за "огромния" дефицит на Щатите.
                                Значи част от производствения си сектор тия тарикати - американците, изнасят в Китай, примерно. Заради смешните разходи по прооизводството там и да пазят природата си чиста. Китайците са доволни от големите инвестиции и почват да "изнасят" произведеното в САЩ. Този внос там, съвсем естествено води до дефицит и нормално очакване от мен и вас, долара да пада.
                                Дотук - добре.
                                Въпросът ми обаче е, какво става (с дефицита и съответно с долара), ако собствениците на тия заводи в Китай са американци. Доларите получени от печалбите от продажбите в САЩ и формиращи дефицита се оказват пак в американски джобове, на практика.
                                С две думи - възможно ли е този огромен дефицит при тая глобализация на икономиката и не само на нея, да се окаже фалшив по отношение очакванията ни за въздействието му върху нивото на долара?

Коментар

Working...
                                X