Първоначално изпратено от Facts
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Sentiment for the USD against the EUR has improved, says
latest survey by global-view.com. The three-month ahead mean forecast for
EUR/USD was 1.3033 from 1.3391 a month earlier. The EUR/USD spot price at the
mid-point (January 8 close) of when the survey was being conducted was 1.3019.
The USD/JPY mean dollar forecast improved to 115.47 from 113.27 one month ago.
The USD/JPY spot rate at the mid-point of when the survey was being conducted
was 118.73. The GVI-Cumino dollar bull index remained USD bearish. It was 27
after 28.Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kiril123Първоначално изпратено от Niki_ChepelKiril123 - Tova 1.31 chesno kazano si e izsmukano ot prastite.
Pazara e dosta nelogicen prez poslednia mesec. Jasno e obece ce gledame edna i sasta grafika. Ti gledas rejndza otdolu a az predpolagam cheste testva i 1.31. Vcerasnata dykga udari nulewia mi stop.
Otnosno tyrgovskia balans e trudno da se kaze zastoto bezraboticata im e nsiska a vseki tam si byrka dylboko v joba po wreme na praznicite taka ce moze i da se okaze ne tolkova dobyr kolkoto se ocakva. Da petrola dyrzi downtrend v momentano cena ot 54$ imase i pri 1.25 za e/$
puk tekustata cena na petrola vece e syobrazena i sys silnia $ ot poslednite nikolko dni.
S dwe dumi ne se znae znae li se ...
Idejata mi e ce ochakvam dvizenie do 100 MA na dnevnata niakade okolo 1.2880 e evenualno slizane do 200MA niakade 1.2780/2800 v momenta. No za da izglezdat nestata "harmonicni" mi se struva ce e dobre da kaci do 1.31 loeto znaci nad 1.3050 ;-)
Uspeh - tova e prosto intuicia i nisto drugo!Forex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
Първоначално изпратено от FactsПървоначално изпратено от Kiyosi ItoПървоначално изпратено от varnaМомчета, аз ще си изключа РС-то и ще отида да се разходя.
Ако днес изтърва влака, утре ще си хвана друг.From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Niki_ChepelKiril123 - Tova 1.31 chesno kazano si e izsmukano ot prastite.
Pazara e dosta nelogicen prez poslednia mesec. Jasno e obece ce gledame edna i sasta grafika. Ti gledas rejndza otdolu a az predpolagam cheste testva i 1.31. Vcerasnata dykga udari nulewia mi stop.
Otnosno tyrgovskia balans e trudno da se kaze zastoto bezraboticata im e nsiska a vseki tam si byrka dylboko v joba po wreme na praznicite taka ce moze i da se okaze ne tolkova dobyr kolkoto se ocakva. Da petrola dyrzi downtrend v momentano cena ot 54$ imase i pri 1.25 za e/$
puk tekustata cena na petrola vece e syobrazena i sys silnia $ ot poslednite nikolko dni.
S dwe dumi ne se znae znae li se ...
Idejata mi e ce ochakvam dvizenie do 100 MA na dnevnata niakade okolo 1.2880 e evenualno slizane do 200MA niakade 1.2780/2800 v momenta. No za da izglezdat nestata "harmonicni" mi se struva ce e dobre da kaci do 1.31 loeto znaci nad 1.3050 ;-)
Uspeh - tova e prosto intuicia i nisto drugo!Forex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
за мен еур/усд ще направи двойно локално дъно на 1.2955 и ще отскочи 1 фигура до 1.3060 или до 1.3120 . откъдето ще продължи корективната фаза . Не изключвам и да не видим пак 1.2950 но се съмнявам . Така че дълги от 1.2955 със стоп 1.2890 и цел 1 ва 1.3030 2 ра 1.3065 и трета 1.3120 е перфектна търговия .
Хаиде чао от мен за сега и много много успехиForex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiyosi ItoПървоначално изпратено от varnaМомчета, аз ще си изключа РС-то и ще отида да се разходя.
Ако днес изтърва влака, утре ще си хвана друг.
Коментар
-
Първоначално изпратено от varnaВсичката логика е за продажба в е/$.
Само че нещо ме притеснява и не мога да разбера какво...
http://www.akmos.ru/
Тук се вижда, че всички цаци са хванали евро-влака, но може би мафията чака да се качат и последните "пътници"...
Според мен влакът ще "улети" в 16:00 часа!!! :-)
Коментар
Коментар