IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Facts
    Първоначално изпратено от kiril123
    тук според мен вече сме за дълги !
    Кире, това го повтаряш още от 1,32... Сигурно ще продължиш в същия дух до 1,25?
    както искаш , но от тук имаме ход до 1.3030 минимум . под 1.2900 вече ще се замисля , но аз така или иначе си хеджирам така че не ме вълнува много много
    Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

Първоначално изпратено от kiril123
      Аз скъсих зверски с близък стоп.. пък да видим

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123

Коментар

• тук според мен вече сме за дълги !

Коментар

• Sentiment for the USD against the EUR has improved, says
            latest survey by global-view.com. The three-month ahead mean forecast for
            EUR/USD was 1.3033 from 1.3391 a month earlier. The EUR/USD spot price at the
            mid-point (January 8 close) of when the survey was being conducted was 1.3019.
            The USD/JPY mean dollar forecast improved to 115.47 from 113.27 one month ago.
            The USD/JPY spot rate at the mid-point of when the survey was being conducted
            was 118.73. The GVI-Cumino dollar bull index remained USD bearish. It was 27
            after 28.
            Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o
              Като го гледам брато с каква скорост се е засилило да пробива... направо ще го спрат за превишена скорост ;-)
              Скоростта брато се получава след пробива, не преди. Като гледам, първо йената ще се метне над 120 и след това ще повлече и еврото.

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
                Първоначално изпратено от Niki_Chepel
                Kiril123 - Tova 1.31 chesno kazano si e izsmukano ot prastite.
                Pazara e dosta nelogicen prez poslednia mesec. Jasno e obece ce gledame edna i sasta grafika. Ti gledas rejndza otdolu a az predpolagam cheste testva i 1.31. Vcerasnata dykga udari nulewia mi stop.
                Otnosno tyrgovskia balans e trudno da se kaze zastoto bezraboticata im e nsiska a vseki tam si byrka dylboko v joba po wreme na praznicite taka ce moze i da se okaze ne tolkova dobyr kolkoto se ocakva. Da petrola dyrzi downtrend v momentano cena ot 54$ imase i pri 1.25 za e/$
                puk tekustata cena na petrola vece e syobrazena i sys silnia $ ot poslednite nikolko dni.
                S dwe dumi ne se znae znae li se ...
                Idejata mi e ce ochakvam dvizenie do 100 MA na dnevnata niakade okolo 1.2880 e evenualno slizane do 200MA niakade 1.2780/2800 v momenta. No za da izglezdat nestata "harmonicni" mi se struva ce e dobre da kaci do 1.31 loeto znaci nad 1.3050 ;-)

Uspeh - tova e prosto intuicia i nisto drugo!
                тази седмица ми удря 3 ти стоп на 0 на по 20-30 пипа печалба. много е тесен рейнджа и по правило не се търгува в такава обстановка , затова държа тънки стоповете . имам сега една хедж от 1.2980 къса и ще я затворя на 1.2954 , щото мисля че ще запазят стоповете под 1.2940 . Но това си е моя идея и няма да ме у4уди един бърз импулсен доун мув до 100 ма , 1.2870 .
                а и аз ония ден го мислех 1.31 щото 10 ма беше там някъде , но после като се замислих установих че над 1.3080 вече ще имаме по скоро бичо настоение на пазара . така че видим ли 1.31 по-скоро бих очаквал 1.3150 преди 1.3000.

Коментар

Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
                  Първоначално изпратено от varna
                  Момчета, аз ще си изключа РС-то и ще отида да се разходя.
                  Ако днес изтърва влака, утре ще си хвана друг.
                  Най-мъдрото решение!
                  Що така? Сега като пробие 1,2950 гювеча не е никак за изпускане. Може да се повтори същата скорост на движение както когато го проби отдолу преди месец, само че вече в обратната посока!
                  Като го гледам брато с каква скорост се е засилило да пробива... направо ще го спрат за превишена скорост ;-)
                  From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                  България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от Niki_Chepel
                    Kiril123 - Tova 1.31 chesno kazano si e izsmukano ot prastite.
                    Pazara e dosta nelogicen prez poslednia mesec. Jasno e obece ce gledame edna i sasta grafika. Ti gledas rejndza otdolu a az predpolagam cheste testva i 1.31. Vcerasnata dykga udari nulewia mi stop.
                    Otnosno tyrgovskia balans e trudno da se kaze zastoto bezraboticata im e nsiska a vseki tam si byrka dylboko v joba po wreme na praznicite taka ce moze i da se okaze ne tolkova dobyr kolkoto se ocakva. Da petrola dyrzi downtrend v momentano cena ot 54$ imase i pri 1.25 za e/$
                    puk tekustata cena na petrola vece e syobrazena i sys silnia $ ot poslednite nikolko dni.
                    S dwe dumi ne se znae znae li se ...
                    Idejata mi e ce ochakvam dvizenie do 100 MA na dnevnata niakade okolo 1.2880 e evenualno slizane do 200MA niakade 1.2780/2800 v momenta. No za da izglezdat nestata "harmonicni" mi se struva ce e dobre da kaci do 1.31 loeto znaci nad 1.3050 ;-)

Uspeh - tova e prosto intuicia i nisto drugo!
                    тази седмица ми удря 3 ти стоп на 0 на по 20-30 пипа печалба. много е тесен рейнджа и по правило не се търгува в такава обстановка , затова държа тънки стоповете . имам сега една хедж от 1.2980 къса и ще я затворя на 1.2954 , щото мисля че ще запазят стоповете под 1.2940 . Но това си е моя идея и няма да ме у4уди един бърз импулсен доун мув до 100 ма , 1.2870 .

Коментар

• за мен еур/усд ще направи двойно локално дъно на 1.2955 и ще отскочи 1 фигура до 1.3060 или до 1.3120 . откъдето ще продължи корективната фаза . Не изключвам и да не видим пак 1.2950 но се съмнявам . Така че дълги от 1.2955 със стоп 1.2890 и цел 1 ва 1.3030 2 ра 1.3065 и трета 1.3120 е перфектна търговия .

Хаиде чао от мен за сега и много много успехи

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
                        Първоначално изпратено от varna
                        Най-мъдрото решение!
                        Що така? Сега като пробие 1,2950 гювеча не е никак за изпускане. Може да се повтори същата скорост на движение както когато го проби отдолу преди месец, само че вече в обратната посока!

Коментар

• Първоначално изпратено от varna
                          Най-мъдрото решение!
                          Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Момчета, аз ще си изключа РС-то и ще отида да се разходя.

Коментар

Всичката логика е за продажба в е/$.
                              Само че нещо ме притеснява и не мога да разбера какво...
                              Всичко е в полза на долара!!! ;-)

http://www.akmos.ru/

Тук се вижда, че всички цаци са хванали евро-влака, но може би мафията чака да се качат и последните "пътници"...

Според мен влакът ще "улети" в 16:00 часа!!! :-)

Коментар

Всичката логика е за продажба в е/$.
                                Само че нещо ме притеснява и не мога да разбера какво...
                                Притеснителното е че вече повечето мислят така ........,а нали знаеш какво става в такива моменти .

Коментар

Working...
                                X