Извинявам се за допуснатата грешка, но явно много ми се е искало да е от 8576. Късите долари са от 1.9476.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ROROИмам къси GBP/USD от 1.9576. Може ли съвет къде да сложа стопа?http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
Форекс Форексов
Дълги евра бих отварял днес за не повече от 10 пипа. Киро, 1.2930 според мен ще е голямо постижение за днешната картинка.
Успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от Niki_ChepelChudia se ot kyde da skasia E/$ i gbp/$
ne mi se wliza w pozica w momenta a mi se sete da hwana nizhodiastoto dvizenie dostatycno razno za da napravia edni skromni 50 pipa i ot 2-ta majora kato izkam da namalia riska ot eventualen falshiv impuls nadolu i posledvasto neblagopriatno izlitane na sewer!
Коментар
-
eto malko orderi ot mene koito si napisah , zapo4vat s 5 k i vseki sledvasht pri izpylnenie se puska s max sumata koito e spe4elena do momenta.
v momenta dylgi c cel 1.2930
Sell limit 1.2930 t.p 1.2872
buy limit 1.2872 t.p. 1.2972
Sell limit 1.2872 t.p 1.2830
buy limit 1.2830 t.p. 1.3030 stop 1.2780
Sell limit 1.3030 stop 1.3060 t.p. 1.2905
do tuka dobre , puk 6te vidime kakvo 6te izleze ot cialata shema
po princip ako ima dostaty4no pari po smetkata vinagi izlizat ,za pozicii ot tozi tip govoria
Ima i variant za prikliu4ena korekcia i da se celim ve4e v nov vryh
Haide bye ot meneForex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
Chudia se ot kyde da skasia E/$ i gbp/$
ne mi se wliza w pozica w momenta a mi se sete da hwana nizhodiastoto dvizenie dostatycno razno za da napravia edni skromni 50 pipa i ot 2-ta majora kato izkam da namalia riska ot eventualen falshiv impuls nadolu i posledvasto neblagopriatno izlitane na sewer!
Коментар
-
Форекс Форексов
И успешен ден, Кукс
Коментар
Коментар