при кабела на 4 часова преминахме 200МА
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
sporeд мен 1.29 после 1.2950 после под 1.29 може би пак до 1.2870 някъде после 1.2970 после 1.2830 после 1.3030 после е възможно да видим 1.2710 и след това връх и след върха дъно . това си е предположение за след време може би месеци , не за днес , ахахахаForex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
Re: EURUSD
Първоначално изпратено от OPASENСпоред мен днес ще стане следното:
1. Движение на долу, под 1.2850, до към 1.2830-1.2815 (то вече май започна ;-) )
2. Добри новини за САЩ, които ще помогнат на т. 1
3. Изстрелване на север към 1.2950
4. Начало на възходяща тенденция...
Доларът дълго мачка, но според мен отиваме към зоната на дългите стопове (според мен цацата е дълга в момента!), след което големите риби ще си накупят евра за теста на 1.3363 и 1.3665 ;-)
ТОВА ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ БИВА ДА ВИ ПОДВЕЖДА КЪМ ТЪРГОВИЯ :-)
Успехи! :-))
Forex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiyosi ItoПървоначално изпратено от kritelinПървоначално изпратено от Kiyosi Itoедно ми е много чудно и ще съм благодарен на някой който е по-добър във фундамента от мен да ми разкаже малко повече по въпроса: колко по-евтини трябва да станат йените, за да започнат японците да купуват, че да приключват годината или въпроса е чисто времеви?
ЕЦБ са балъци и скоро цялата автомобилна индустрия в Европа ще пропищи ако продължат нещата така.
Всеки дърпа чергата към себе си,но за сега ЕЦБ най-зле се представят според мен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelinПървоначално изпратено от Kiyosi Itoедно ми е много чудно и ще съм благодарен на някой който е по-добър във фундамента от мен да ми разкаже малко повече по въпроса: колко по-евтини трябва да станат йените, за да започнат японците да купуват, че да приключват годината или въпроса е чисто времеви?
ЕЦБ са балъци и скоро цялата автомобилна индустрия в Европа ще пропищи ако продължат нещата така.
Всеки дърпа чергата към себе си,но за сега ЕЦБ най-зле се представят според мен.Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от varnaПървоначално изпратено от Han KrumДнес пак се излигавиха с населението, добре, че нямам позиция, сутринта я затворих на +8 пипона и сега се чудя дали да не скъся
Коментар
-
Първоначално изпратено от OPASENПървоначално изпратено от Han KrumДнес пак се излигавиха с населението, добре, че нямам позиция, сутринта я затворих на +8 пипона и сега се чудя дали да не скъся
Ако това не стане (тълпата не скъсява!) може би ще се мине на моя първия вариант - бой по дългите стопове и после изстрелване... Ама знае ли човек?!
Според мен днешното 1.2865 е дъно и посоката е на горе за тестовете...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiyosi Itoедно ми е много чудно и ще съм благодарен на някой който е по-добър във фундамента от мен да ми разкаже малко повече по въпроса: колко по-евтини трябва да станат йените, за да започнат японците да купуват, че да приключват годината или въпроса е чисто времеви?
Всеки дърпа чергата към себе си,но за сега ЕЦБ най-зле се представят според мен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiyosi Itoедно ми е много чудно и ще съм благодарен на някой който е по-добър във фундамента от мен да ми разкаже малко повече по въпроса: колко по-евтини трябва да станат йените, за да започнат японците да купуват, че да приключват годината или въпроса е чисто времеви?
те май джапанките са на петилетки,ми се струва на менМоже да са минали на социализъм хахаха
УспехСтрахът трудно се преодолява само със знания
Коментар
Коментар