IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• при кабела на 4 часова преминахме 200МА

Коментар

• sporeд мен 1.29 после 1.2950 после под 1.29 може би пак до 1.2870 някъде после 1.2970 после 1.2830 после 1.3030 после е възможно да видим 1.2710 и след това връх и след върха дъно . това си е предположение за след време може би месеци , не за днес , ахахаха
      Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Re: EURUSD

Първоначално изпратено от kiril123
        malko konsolidacia 6te ima s granici 1.2830 i 1.3030 i posle mnogo to4no 1.36 ++ za dvoen vryh i pricelvane v 1.10 )
        Има вариант този път да "забравят" за консолидацията и направо да тестват! ;-)

Аз предпочитам с консолидация, де... :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
          Надолу сме - 99%
          на 4 часа е пълно с дивергенции, а това значи доста
          Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Re: EURUSD

Първоначално изпратено от OPASEN
            Според мен днес ще стане следното:

1. Движение на долу, под 1.2850, до към 1.2830-1.2815 (то вече май започна ;-) )

2. Добри новини за САЩ, които ще помогнат на т. 1

3. Изстрелване на север към 1.2950

4. Начало на възходяща тенденция...

Доларът дълго мачка, но според мен отиваме към зоната на дългите стопове (според мен цацата е дълга в момента!), след което големите риби ще си накупят евра за теста на 1.3363 и 1.3665 ;-)

ТОВА ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ БИВА ДА ВИ ПОДВЕЖДА КЪМ ТЪРГОВИЯ :-)

Успехи! :-)
            malko konsolidacia 6te ima s granici 1.2830 i 1.3030 i posle mnogo to4no 1.36 ++ za dvoen vryh i pricelvane v 1.10 )
            Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

Гледам......, защото си мисля че този петък сме го гледали макар и с по-големи движения......:lol:
              Uh neznam i az imam systoto cuvstwo. Mislia obace ce ste ima jak down les malko ... cte chakam....

Коментар

• Надолу сме - 99%

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
                  Първоначално изпратено от kritelin
                  Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
                  едно ми е много чудно и ще съм благодарен на някой който е по-добър във фундамента от мен да ми разкаже малко повече по въпроса: колко по-евтини трябва да станат йените, за да започнат японците да купуват, че да приключват годината или въпроса е чисто времеви?
                  Слабата йена е супер за японците.Икономиката им като цяло е експортно ориентирана така да се каже.Защо мислиш лихвите им са толкова ниски ?
                  ЕЦБ са балъци и скоро цялата автомобилна индустрия в Европа ще пропищи ако продължат нещата така.
                  Всеки дърпа чергата към себе си,но за сега ЕЦБ най-зле се представят според мен.
                  това ясно, но нали доларите и еврата които са получилипрез годината трябва да се превърнат в йени до март месец, а какъв по-удобен момент от гледна точка на цена от сега, може би проблема е че още е твърде рано, не знам.
                  Особено ако имат паундове могат да почакат ..че паунд/йена както хвърчи като побъркано 240 може да чукне преди да мигнем

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                    Първоначално изпратено от Kiyosi Ito
                    едно ми е много чудно и ще съм благодарен на някой който е по-добър във фундамента от мен да ми разкаже малко повече по въпроса: колко по-евтини трябва да станат йените, за да започнат японците да купуват, че да приключват годината или въпроса е чисто времеви?
                    Слабата йена е супер за японците.Икономиката им като цяло е експортно ориентирана така да се каже.Защо мислиш лихвите им са толкова ниски ?
                    ЕЦБ са балъци и скоро цялата автомобилна индустрия в Европа ще пропищи ако продължат нещата така.
                    Всеки дърпа чергата към себе си,но за сега ЕЦБ най-зле се представят според мен.
                    това ясно, но нали доларите и еврата които са получилипрез годината трябва да се превърнат в йени до март месец, а какъв по-удобен момент от гледна точка на цена от сега, може би проблема е че още е твърде рано, не знам.
                    Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от varna
                      Първоначално изпратено от Han Krum
                      Днес пак се излигавиха с населението, добре, че нямам позиция, сутринта я затворих на +8 пипона и сега се чудя дали да не скъся
                      Гледам, искаш да се противопоставиш на движението. Защо не опиташ да се плъзнеш по течението?
                      То май течението е ясно на къде ще е ( ?! ), но трябва първо да се отприщи бента - може би това ще стане след 15 минути (Бизнес запаси - за НОЕМВРИ - САЩ)... ;-)

Коментар

• Гледам......, защото си мисля че този петък сме го гледали макар и с по-големи движения......:lol:

Коментар

Днес пак се излигавиха с населението, добре, че нямам позиция, сутринта я затворих на +8 пипона и сега се чудя дали да не скъся
                          Гледам, искаш да се противопоставиш на движението. Защо не опиташ да се плъзнеш по течението?

Коментар

• Първоначално изпратено от OPASEN
                            Първоначално изпратено от Han Krum
                            Не мисля, че е добра идея - според мен сега всички се кефят на добрите данни за САЩ и импулса в последните две седмици и всички гледат да скъсяват от тия "прекрасни нива" ;-)

Ако това не стане (тълпата не скъсява!) може би ще се мине на моя първия вариант - бой по дългите стопове и после изстрелване... Ама знае ли човек?!
                            Наблюдавам увеличаване на мечките на клона! ;-)

Според мен днешното 1.2865 е дъно и посоката е на горе за тестовете...

Коментар

Коментар

здравейте,
                                те май джапанките са на петилетки,ми се струва на мен Може да са минали на социализъм хахаха

Успех
                                Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

Working...
                                X