If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И моят брокер днес тотално фалшифицира новините... Добре, че подобна информация не ми е решаваща за търговията (пък и сравнявам от други места). Досега не се беше случвало и се надявам в бъдеще да не се повтаря. Междувременно ще се посъветвам с адвоката си, дали мога да ги съдя за подобна "дребна" неточност...
Мацката, бравос, имаш профит вече от дългите! Май всички сме доволни.
Мерси мерси....., ама ще ми ги сметнеш ли ?
:P
Как така брокера ти та цака с топла бира ?
Я разкажи ????
Няма много за разказване; досега не беше им/ми се случвало. Просто изнесоха данни, които не отговаряха на "истинските". А и едва ли съществува 100% коректен брокер... Към момента съм общо взето доволен от тях и дано в бъдеще не се налага да си променям мнението.
И моят брокер днес тотално фалшифицира новините... Добре, че подобна информация не ми е решаваща за търговията (пък и сравнявам от други места). Досега не се беше случвало и се надявам в бъдеще да не се повтаря. Междувременно ще се посъветвам с адвоката си, дали мога да ги съдя за подобна "дребна" неточност...
Мерси мерси....., ама ще ми ги сметнеш ли ?
:P
Как така брокера ти та цака с топла бира ?
Я разкажи ????
Закона на 5 П
Перфектната
Подготовка
Предотвратява
Провала на
Представлението/Престъплението
Нещата на пазара не ми се връзват нещо. Не мога да разбера долара ли пада, паунда ли се вдига или всичко се твори от йената и оттам през паунд/йена. Голяма загатка последните десетина дни. паунд/йена лека-полека си прави постоянно нови върхове и изглежда сякаш няма какво да е спре, от една седмица стои свръхкупена на 4Н. Не вярвам толкова много да е купуват, даже мисля,че обемите при тази двойка са малки. Следователно след като няма автономно търсене и предлагане на гбп/йен цената и се формира от тази на кабела и усд/йен (което си е така де) което ме води на мисълта че йената много, ама много мъти водата. И лихвата ще вдигат и тя пак си стои евтина, че и по-евтина става. Ами какво да кажем за пауйд/шв. там същата мътилка, толкова слаба неутрална валута... по-скоро проблема идва от там, че еврото си рейнджи а долара особено срещу шв. си тегли нагоре т.е. долара скъпее оттам качва еур/шв а кабела дърпащ нагоре заради йената расте и срещу швейка... абе енигма!
Това са просто размисли или може би един пример за това как валутите (и не само те) са като скачени съдове, преливат едно място в друго...
Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
На мой въпрос защо не ми е активирана поръчка - ми се отговаря че е имало такава цена за 2 секунди а чакащите поръчки се изпълняват при достигнато ниво за около 5 секунди КАКВО ГИ ПРАЙВАТЕ тия от TRADER.BG
Преди седмица аз пък имах такъв случай - подавам заявка за покупка от 1.2925, той ми продава на 1.2934. Защо, питам го, "имаше ги и двете цени", ми казва.
Добре, казвам, значи моята цена я е имало, както твърдиш, защо не ми я даде?!
Засега няма да казвам коя е фирмата, но ако нещата се повторят, ще се махам от тях.
На мой въпрос защо не ми е активирана поръчка - ми се отговаря че е имало такава цена за 2 секунди а чакащите поръчки се изпълняват при достигнато ниво за около 5 секунди КАКВО ГИ ПРАЙВАТЕ тия от TRADER.BG
провери си договора ако няма клауза уреждаща такива въпроси почвай да ги дразниш
Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
"Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...
Коментар