IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mackata
    Първоначално изпратено от blqblq
    И моят брокер днес тотално фалшифицира новините... Добре, че подобна информация не ми е решаваща за търговията (пък и сравнявам от други места). Досега не се беше случвало и се надявам в бъдеще да не се повтаря. Междувременно ще се посъветвам с адвоката си, дали мога да ги съдя за подобна "дребна" неточност...

Мацката, бравос, имаш профит вече от дългите! Май всички сме доволни.
    Мерси мерси....., ама ще ми ги сметнеш ли ?
    :P
    Как така брокера ти та цака с топла бира ?
    Я разкажи ????
    Няма много за разказване; досега не беше им/ми се случвало. Просто изнесоха данни, които не отговаряха на "истинските". А и едва ли съществува 100% коректен брокер... Към момента съм общо взето доволен от тях и дано в бъдеще не се налага да си променям мнението.

По колко единици ти е един лот?

Коментар

• Първоначално изпратено от trade
      работата става волатилна нервноста се засилва кои знае тази ве4ер мисля ще сме свидетели на пробив
      Прекалено е спокойно за ден като днешния! ;-)

Ще има пробив, но въпросът е в каква посока?!

Коментар

• работата става волатилна нервноста се засилва кои знае тази ве4ер мисля ще сме свидетели на пробив
        Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq
          И моят брокер днес тотално фалшифицира новините... Добре, че подобна информация не ми е решаваща за търговията (пък и сравнявам от други места). Досега не се беше случвало и се надявам в бъдеще да не се повтаря. Междувременно ще се посъветвам с адвоката си, дали мога да ги съдя за подобна "дребна" неточност...

Мерси мерси....., ама ще ми ги сметнеш ли ?
          :P
          Как така брокера ти та цака с топла бира ?
          Я разкажи ????
          Закона на 5 П
          Перфектната
          Подготовка
          Предотвратява
          Провала на
          Представлението/Престъплението

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq

каква мацка бе?
            Pip master

Коментар

• имам усещане че бежовата книга ще раздвижи нещата поне пробив на над1.2985 ще потвърди 1,2,3 формацията и оформено дъно 1.2886
              Pip master

Коментар

• И моят брокер днес тотално фалшифицира новините... Добре, че подобна информация не ми е решаваща за търговията (пък и сравнявам от други места). Досега не се беше случвало и се надявам в бъдеще да не се повтаря. Междувременно ще се посъветвам с адвоката си, дали мога да ги съдя за подобна "дребна" неточност...

Коментар

• Първоначално изпратено от YNM
                  Не си струва да се зенимавам с тях позицията е малка но тази година ще им бия дуспата като не си уважават клиентите !
                  ... И АЗ СЪЩО, ЕДВАМ ГИ ИЗТРАЙВАМ

Коментар

• Нещата на пазара не ми се връзват нещо. Не мога да разбера долара ли пада, паунда ли се вдига или всичко се твори от йената и оттам през паунд/йена. Голяма загатка последните десетина дни. паунд/йена лека-полека си прави постоянно нови върхове и изглежда сякаш няма какво да е спре, от една седмица стои свръхкупена на 4Н. Не вярвам толкова много да е купуват, даже мисля,че обемите при тази двойка са малки. Следователно след като няма автономно търсене и предлагане на гбп/йен цената и се формира от тази на кабела и усд/йен (което си е така де) което ме води на мисълта че йената много, ама много мъти водата. И лихвата ще вдигат и тя пак си стои евтина, че и по-евтина става. Ами какво да кажем за пауйд/шв. там същата мътилка, толкова слаба неутрална валута... по-скоро проблема идва от там, че еврото си рейнджи а долара особено срещу шв. си тегли нагоре т.е. долара скъпее оттам качва еур/шв а кабела дърпащ нагоре заради йената расте и срещу швейка... абе енигма!
                    Това са просто размисли или може би един пример за това как валутите (и не само те) са като скачени съдове, преливат едно място в друго...
                    Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Не си струва да се зенимавам с тях позицията е малка но тази година ще им бия дуспата като не си уважават клиентите !
                      "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

На мой въпрос защо не ми е активирана поръчка - ми се отговаря че е имало такава цена за 2 секунди а чакащите поръчки се изпълняват при достигнато ниво за около 5 секунди КАКВО ГИ ПРАЙВАТЕ тия от TRADER.BG
                        Преди седмица аз пък имах такъв случай - подавам заявка за покупка от 1.2925, той ми продава на 1.2934. Защо, питам го, "имаше ги и двете цени", ми казва.
                        Добре, казвам, значи моята цена я е имало, както твърдиш, защо не ми я даде?!
                        Засега няма да казвам коя е фирмата, но ако нещата се повторят, ще се махам от тях.

Коментар

На мой въпрос защо не ми е активирана поръчка - ми се отговаря че е имало такава цена за 2 секунди а чакащите поръчки се изпълняват при достигнато ниво за около 5 секунди КАКВО ГИ ПРАЙВАТЕ тия от TRADER.BG
                          провери си договора ако няма клауза уреждаща такива въпроси почвай да ги дразниш
                          Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• На мой въпрос защо не ми е активирана поръчка - ми се отговаря че е имало такава цена за 2 секунди а чакащите поръчки се изпълняват при достигнато ниво за около 5 секунди КАКВО ГИ ПРАЙВАТЕ тия от TRADER.BG
                            "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• От това дали ще излезе нещо?

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                                Здравейте Спекуланти

Всичко се развива по план. Успех на всички.

А планЪТ е....?!

Коментар

Working...
                                X