If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колеги пускам платени сигнали за АУД за 1месец - цена 1 бира - Шуменско, това без майтап
Условие - да не се отиграва на реал а само на демо с учебна цел - ще включва трейдинг план, ММ план, и интрадей отиграване. Цел 100% над сметката за 1месец а да видим кон боб яде ли - който иска да ми пусне ЛС със мейл, плащането е съксес фии - тоест след края на месеца или може би 45 дни излиза така че може да е малко по-дълго от месец
Може, давай таз двойка не съм я закачал...традиционалист съм хехехехехе
Ама метни да видя как става
Ще си дръпна някой демо платформа.
Кажи коя
Закона на 5 П
Перфектната
Подготовка
Предотвратява
Провала на
Представлението/Престъплението
М дааааааааааааааааа, адски интересна ситуация при АУД, много ми е интересно да чуя мнението на колеги които търгуват тая двойка - как виждат развитието и
Хехехеехе...колега....картината е абсолютно идентична.
Остава да пробие 0.7750 и пей сърце
Не го виждам точно така 7750 може да падне но това няма да значи нищо засега по моят трейдинг план преди слалома трябва да се качим бавничко и трудно на баира и това може да стане по-надолу от 7750 някъде 7720 може би и горе като се качим спускането би трябвало да е бързо но да видим, с по-голяма позиция ще влеза горе а не тук дори може да открия една дълга за да хвана повече движение защото не очаквам чак чудеса от храброст хехе
М дааааааааааааааааа, адски интересна ситуация при АУД, много ми е интересно да чуя мнението на колеги които търгуват тая двойка - как виждат развитието и
Колеги пускам платени сигнали за АУД за 1месец - цена 1 бира - Шуменско, това без майтап
Условие - да не се отиграва на реал а само на демо с учебна цел - ще включва трейдинг план, ММ план, и интрадей отиграване. Цел 100% над сметката за 1месец а да видим кон боб яде ли - който иска да ми пусне ЛС със мейл, плащането е съксес фии - тоест след края на месеца или може би 45 дни излиза така че може да е малко по-дълго от месец
Колега - ниското затваряне при еврото иска още малко надолу преди нагоре - това нагоре няма да е много щото пак надолу хехе - майтап 2919 като че ли може да иска нагоре
Закона на 5 П
Перфектната
Подготовка
Предотвратява
Провала на
Хм.....добро утро
Ситуация много трудна за отиграване.
Мислех че жълтурите ще раздвижат малко нещата, ама не би.
Затварям и другите 15 на 1,2961 и малко ще се ослушам.
Хич не ми ясно на каде ще поеме. http://snimka.bg/photo.php?photo_id=2045309
Според мен всичко сочи, че ще има ъп и затова отивам да си измия очите да погледна по добре графиките и май ще отварям дълга на 1,2960.
Ай......една 20
Добавям още една 10-ка на 1,2970
Успех на всички И нека силата бъде с вас
Закона на 5 П
Перфектната
Подготовка
Предотвратява
Провала на
Добро утро - искам да обърна внимание на австралииският долар - класически пример в момента има за задействани 3 поредни сел зони, дневна картуна много наслагащи се събития които го правят прогнозируем като развитие.
Добро утро, колеги,след като покорихме без проблем ключовото ниво 241,наблюдаваме добра корекция,която дойде малко по-рано,отколкото очаквах,но все пак в продължение на 15 дни се кефехме на 13 фигури тренд,от който,надявам се,сте чопнали по нещо.От ниво 238.00 започнах да изграждам нова дългосрочна позиция с цел 249.00,като смятам,че корекцията може да продължи още 2-3 фигури,но дори да продължи повече,системата ми ще бъде да добавям през 100,тоест почвайки от 238,ще добавям на 237,236 и т.н. до края на корекцията,като на всяка нова добавка,ще слагам 100(или евентуално 50) пипса тейкпрофит,като по този начин ще отигравам корекциите на въпросната корекция.След като тръгнем нагоре,ще правя добавки при по-интересните корекции на тренда,като на тези добавки ще слагам тейкпрофит 100п,а позицията,която отворих на 238, ще затворя на 249.На картинката съм показал нагледно системата ми-добавките са номерирани по реда на отварянето им (добавка1,добавка2 и т.н.) ,а в точки 1,2,3,4,5,6 затварям съответните добавки,тоест всяка добавка се затваря на 100п профит.След като минем над 238 и продължим нагоре,чакам първата корекция от 100п и отварям добавка (на картинката това е показано с добавка4),а ако корецията продължи,тогава правя нова добавка на 100п под предходната (това е показано с добавки 5 и 6).Накрая само уточнявам,че показаната начупена линия е примерна.Това в общи линии е системата ми,надявам седа съм бил полезен.Успех!
Коментар