IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от koko
    Ей как се запалих по АУД.

Колеги пускам платени сигнали за АУД за 1месец - цена 1 бира - Шуменско, това без майтап
    Условие - да не се отиграва на реал а само на демо с учебна цел - ще включва трейдинг план, ММ план, и интрадей отиграване. Цел 100% над сметката за 1месец а да видим кон боб яде ли - който иска да ми пусне ЛС със мейл, плащането е съксес фии - тоест след края на месеца или може би 45 дни излиза така че може да е малко по-дълго от месец
    Може, давай таз двойка не съм я закачал...традиционалист съм хехехехехе
    Ама метни да видя как става
    Ще си дръпна някой демо платформа.
    Кажи коя
    Закона на 5 П
    Перфектната
    Подготовка
    Предотвратява
    Провала на
    Представлението/Престъплението

Коментар

• Еврото от около 1.2990-95 би трябвало да финишира някаква 4ка и да тръгне за 5-ца към 2919

Коментар

• Първоначално изпратено от valkata
        Първоначално изпратено от Mackata
        Първоначално изпратено от koko
        М дааааааааааааааааа, адски интересна ситуация при АУД, много ми е интересно да чуя мнението на колеги които търгуват тая двойка - как виждат развитието и
        Хехехеехе...колега....картината е абсолютно идентична.
        Остава да пробие 0.7750 и пей сърце
        Не го виждам точно така 7750 може да падне но това няма да значи нищо засега по моят трейдинг план преди слалома трябва да се качим бавничко и трудно на баира и това може да стане по-надолу от 7750 някъде 7720 може би и горе като се качим спускането би трябвало да е бързо но да видим, с по-голяма позиция ще влеза горе а не тук дори може да открия една дълга за да хвана повече движение защото не очаквам чак чудеса от храброст хехе

Коментар

• Първоначално изпратено от Mackata
          М дааааааааааааааааа, адски интересна ситуация при АУД, много ми е интересно да чуя мнението на колеги които търгуват тая двойка - как виждат развитието и
          Остава да пробие 0.7750 и пей сърце

Коментар

• Sell JPY/USD sell limit 120.62 sell limit 120.94 stop 121,25, target 118.2

Коментар

• Ей как се запалих по АУД.

Колеги пускам платени сигнали за АУД за 1месец - цена 1 бира - Шуменско, това без майтап
              Условие - да не се отиграва на реал а само на демо с учебна цел - ще включва трейдинг план, ММ план, и интрадей отиграване. Цел 100% над сметката за 1месец а да видим кон боб яде ли - който иска да ми пусне ЛС със мейл, плащането е съксес фии - тоест след края на месеца или може би 45 дни излиза така че може да е малко по-дълго от месец

Коментар

• Първоначално изпратено от Mackata

Колега - ниското затваряне при еврото иска още малко надолу преди нагоре - това нагоре няма да е много щото пак надолу хехе - майтап 2919 като че ли може да иска нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                  Закона на 5 П
                  Перфектната
                  Подготовка
                  Предотвратява
                  Провала на

Коментар

• Хм.....добро утро
                    Ситуация много трудна за отиграване.
                    Мислех че жълтурите ще раздвижат малко нещата, ама не би.
                    Затварям и другите 15 на 1,2961 и малко ще се ослушам.
                    Хич не ми ясно на каде ще поеме.
                    http://snimka.bg/photo.php?photo_id=2045309
                    Според мен всичко сочи, че ще има ъп и затова отивам да си измия очите да погледна по добре графиките и май ще отварям дълга на 1,2960.
                    Ай......една 20
                    Добавям още една 10-ка на 1,2970
                    Успех на всички
                    И нека силата бъде с вас
                    Закона на 5 П
                    Перфектната
                    Подготовка
                    Предотвратява
                    Провала на

Коментар

• М дааааааааааааааааа, адски интересна ситуация при АУД, много ми е интересно да чуя мнението на колеги които търгуват тая двойка - как виждат развитието и

Коментар

• Добро утро - искам да обърна внимание на австралииският долар - класически пример в момента има за задействани 3 поредни сел зони, дневна картуна много наслагащи се събития които го правят прогнозируем като развитие.

Коментар

• Добро утро, колеги,след като покорихме без проблем ключовото ниво 241,наблюдаваме добра корекция,която дойде малко по-рано,отколкото очаквах,но все пак в продължение на 15 дни се кефехме на 13 фигури тренд,от който,надявам се,сте чопнали по нещо.От ниво 238.00 започнах да изграждам нова дългосрочна позиция с цел 249.00,като смятам,че корекцията може да продължи още 2-3 фигури,но дори да продължи повече,системата ми ще бъде да добавям през 100,тоест почвайки от 238,ще добавям на 237,236 и т.н. до края на корекцията,като на всяка нова добавка,ще слагам 100(или евентуално 50) пипса тейкпрофит,като по този начин ще отигравам корекциите на въпросната корекция.След като тръгнем нагоре,ще правя добавки при по-интересните корекции на тренда,като на тези добавки ще слагам тейкпрофит 100п,а позицията,която отворих на 238, ще затворя на 249.На картинката съм показал нагледно системата ми-добавките са номерирани по реда на отварянето им (добавка1,добавка2 и т.н.) ,а в точки 1,2,3,4,5,6 затварям съответните добавки,тоест всяка добавка се затваря на 100п профит.След като минем над 238 и продължим нагоре,чакам първата корекция от 100п и отварям добавка (на картинката това е показано с добавка4),а ако корецията продължи,тогава правя нова добавка на 100п под предходната (това е показано с добавки 5 и 6).Накрая само уточнявам,че показаната начупена линия е примерна.Това в общи линии е системата ми,надявам седа съм бил полезен.Успех!

Коментар

• koko

Ок!
                            D.Y.F-091066

Коментар

• koko

.......
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Дани ще ти пиша утре по скайпа че исках нещо да обсъдим но ми се спи а трябва да ставам рано утре - лека вечер

Коментар

Working...
                                X