If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Интрадей ТП 1.2933 - Л3 на камарилата и завършване на 5-ца на 30м графика - от там опит за дълга със цел едно АВС и Н5 което е на 1.3045 после ке видим стопа на дългата ще е малък 2906 - при пробив на 2909 имаме сел сигнал със цел интрадей 1.2869, абе нещо скалперски съм настроен днес хехе
Според мен петицата ще завърши на 2945 някъде към 16:00, после отваряме сесията в Щатите, а там има данни за омаляване на долара, т.е. ще подкарама биците до към 1,3030.
Т'ва за днес, ако го отиграем как си требе ще сме царе.
До тук за днес съм + 1655 пп.
абе пич стига се бъзика, какво 1655 пипа на ден, тва е все едно вместо да си отворя позиция с 200к и да направя 50 пипа примерно, да отворя 200 позиции по 1к и да ревна че съм изкарал 10000пипа за ден. Айде стига
СъТъ 10
Силни съмнения имам, но както е казано....паживьом увидим. Коко, ще те послушам:
10 ще клъцна на 2945
10 ще клъцна на 2935
Ако не ме жегне нещо под лъжичката де.
И после тресвам пак 20-ка дълга на около 2940.
Закона на 5 П
Перфектната
Подготовка
Предотвратява
Провала на
Представлението/Престъплението
Браво страхотни търговии и добър профит - когато си най-зле да е така
С много малко пипа отклонение мисля същото, много полускалперско по-скоро рейнджово защото наистина както каза Варна тоя флаг на дневна е на масата но интрадей съм 1-1 като теб - нещо такова
Поздрави на всички и от мен.
Изглежда завъртането на Ган завърши с корекцията нагоре.Време е да продаваме еврата и да си ги купим обратно на 1,2740.Някой има ли мнение по въпроса
Колега.....т'ва за какъв период бре ?
Аз докато чакам да стане 2740 ще остарея бре ?
Кога ги очакваш тези нива.
Добавка към картинката на Коко http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2045866
Кокоооооо, екзотиката ти хукна след долара, вундабааааааааа.
Може да ми стане любима двойка.
Интрадей ТП 1.2933 - Л3 на камарилата и завършване на 5-ца на 30м графика - от там опит за дълга със цел едно АВС и Н5 което е на 1.3045 после ке видим стопа на дългата ще е малък 2906 - при пробив на 2909 имаме сел сигнал със цел интрадей 1.2869, абе нещо скалперски съм настроен днес хехе
Според мен петицата ще завърши на 2945 някъде към 16:00, после отваряме сесията в Щатите, а там има данни за омаляване на долара, т.е. ще подкарама биците до към 1,3030.
Т'ва за днес, ако го отиграем как си требе ще сме царе.
До тук за днес съм + 1655 пп.
Закона на 5 П
Перфектната
Подготовка
Предотвратява
Провала на
ифо-то е по-ниско от очакваното, това може да свали малко еврото при положение че ифо беше една от причините за декемврийското рали на европейската валута.
To IFO-то се знаеше предварително... Затва и качи по никое време. Засега бива картинката, ако направи още един 15 минутен бар надолу, ще е супер.
Изглежда завъртането на Ган завърши с корекцията нагоре.Време е да продаваме еврата и да си ги купим обратно на 1,2740.Някой има ли мнение по въпроса
Колега.....т'ва за какъв период бре ?
Аз докато чакам да стане 2740 ще остарея бре ?
Кога ги очакваш тези нива.
Добавка към картинката на Коко http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2045866
Кокоооооо, екзотиката ти хукна след долара, вундабааааааааа.
Може да ми стане любима двойка.
Закона на 5 П
Перфектната
Подготовка
Предотвратява
Провала на
В текста си пише ясно "повиши вчера".
Грешката е, че Монитор не си слагат дата и час на публикуване, което е довело до твоята заблуда, че информацията е от днешния брой.
Материалът е доста назад в списъка им с новини в секция Банки и финанси.
ифо-то е по-ниско от очакваното, това може да свали малко еврото при положение че ифо беше една от причините за декемврийското рали на европейската валута.
Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Euro zone current account showed a EUR2.0B deficit in
November versus revised +EUR1.8B in October, the European Central Bank says
Thursday. The October surplus was revised from an originally reported flat
figure. The ECB also reported portfolio inflows of EUR45.1B in November
compared, with inflows of EUR22.5B in October. Net direct investment,
meanwhile, showed outflows of EUR11.6B versus outflows of EUR15.3B in October.
In the eleven months to November the current account was in deficit by EUR25.5B
compared with a surplus of EUR4.4B in 2005.
Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар