IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
    Е да де >>> гледай и се учи да яздиш
    Абе ша пада залитане,ама дано се удържим връз коня!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
      Абе Еблю,мани го тоя!Ние сега дебнем други вълни!!!
      Е да де >>> гледай и се учи да яздиш
      Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
        Красота !!!!!!! Това гледахте ли го ?
        Рекорд: Сърфист язди близо 30-метрова вълна
        http://www.youtube.com/watch?feature...&v=nd2jtwviyC8
        http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4289611
        Абе Еблю,мани го тоя!Ние сега дебнем други вълни!!!

Коментар

• Красота !!!!!!! Това гледахте ли го ?
          Рекорд: Сърфист язди близо 30-метрова вълна
          http://www.youtube.com/watch?feature...&v=nd2jtwviyC8
          http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4289611
          Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Първоначално изпратено от itso78 Разгледай мнение
            Пробвал ли си да я тестваш теоритично какво би станало със системата при движенията от 2008?
            Да това го направих още миналата година >>>> резултата при такива ексцесии е 55 плюс на 45 минус

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
              изчакай още 1-2 добри входа и се оттегли за деня мисля че трябва да си доволен от днес стреми се към постоянство и разпускай, спортувай защото стреса от този на4ин на търгуване е огромен и според мен не увели4авай правопропорционално нарастването на акаунта и лотовете с които търгуваш нека лотовете до определена сума са постоянни след което може плавно да увели4иш но сумата на акаунта трябва да расте на първо място (посредством постоянство и правилни входове а не от увели4аване на обема търговия)
              все едно аз съм ги писал тия два поста
              Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
                бравос за това че си решил да скалпваш аз като цяло правя само това ето и малко напътствия...сложи си дневен лимит който гониш (аз не съм ал4ен 100-200 евра ми стигат) преди да търгуваш загрей няколко 4аса стреми се да усетиш движението, старай се да хванеш дъно или връх когато обръшта движението на малките часови фреймове, гледай на къде е тренда по големите фреймове и се съобразявай с него не търгувай на новини много е волатилно тогава освен ако не сложиш 4акащи поръчки, ако усетиш силно движение на някъде ако гониш 5-10 пипа гледай да ги хванеш в движение без много много да консолидира около някое ниво в зависимост от натовареноста ти на акаунта прецени какъв стоп ще сложиш и най-важното не се лакоми и бъди последователен влизай елегантно на пазара вземай своето и се оттегли запомни че си с много за малко и така ден след ден
                дано съм бил полезен
                Отлично
                Pip master

Коментар

• Н е подценявайте швейцареца

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                    Глеам картата, глеам си и стопа. Пак гледам картата и пак си гледам стопа. Колкото и да гледам не мога да разбера що го сложих на 3650 Голям съм чук
                    моя е на 3580 на +30 пипа .лимита ми е малко над твоя стоп
                    успех и на теб.
                    аз дърва не цепя ама бира и кола ме карат да купувам.гости имало
                    айде до утре
                    Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Сядай пред рс,американците отвориха.Дървата после ще ги цепиш.Сипи си едно и гледай

Коментар

• Глеам картата, глеам си и стопа. Пак гледам картата и пак си гледам стопа. Колкото и да гледам не мога да разбера що го сложих на 3650 Голям съм чук

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
                          Навремето ставаше Реде, сега с напредъка на технологите не винаги става.
                          Братчед (мечобиков) аз не сАм девелопер от 10 години бря!!!
                          Aма се сещаш от асемблера
                          повече от колкото аз си припомних
                          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                            Тихо тихо !!!
                            че беше по времето в което
                            мислех, че мога да смятам
                            по-бърже от компютърите
                            То не бях далече от истината де
                            По твое време компютурите с полупроводници ли работеха или с цели проводници
                            Баба ме научи на много неща.
                            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнение
                              Отивам да цепа дърва че така или иначе пазара заспа
                              а от утре го дават бахър
                              Е чай де, той ся почва екшъна

Коментар

• Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнение
                                Колекцията ми от ракии лично производство е на доста добро ниво
                                та даи да сменим темата щото бас лова че както твоя опит на форекс е
                                в пъти над моя така моя на тема ракия е доста над твоя
                                ракия на 1 год става за пиене само ако не е мърдала от бурето
                                или наи малкото да е бутилирана с клечка от цепеница
                                Добре де
                                ти си най-ГОЛЕМИЯТ !!!!
                                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Working...
                                X