If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
изчакай още 1-2 добри входа и се оттегли за деня мисля че трябва да си доволен от днес стреми се към постоянство и разпускай, спортувай защото стреса от този на4ин на търгуване е огромен и според мен не увели4авай правопропорционално нарастването на акаунта и лотовете с които търгуваш нека лотовете до определена сума са постоянни след което може плавно да увели4иш но сумата на акаунта трябва да расте на първо място (посредством постоянство и правилни входове а не от увели4аване на обема търговия)
бравос за това че си решил да скалпваш аз като цяло правя само това ето и малко напътствия...сложи си дневен лимит който гониш (аз не съм ал4ен 100-200 евра ми стигат) преди да търгуваш загрей няколко 4аса стреми се да усетиш движението, старай се да хванеш дъно или връх когато обръшта движението на малките часови фреймове, гледай на къде е тренда по големите фреймове и се съобразявай с него не търгувай на новини много е волатилно тогава освен ако не сложиш 4акащи поръчки, ако усетиш силно движение на някъде ако гониш 5-10 пипа гледай да ги хванеш в движение без много много да консолидира около някое ниво в зависимост от натовареноста ти на акаунта прецени какъв стоп ще сложиш и най-важното не се лакоми и бъди последователен влизай елегантно на пазара вземай своето и се оттегли запомни че си с много за малко и така ден след ден
дано съм бил полезен
Глеам картата, глеам си и стопа. Пак гледам картата и пак си гледам стопа. Колкото и да гледам не мога да разбера що го сложих на 3650 Голям съм чук
моя е на 3580 на +30 пипа .лимита ми е малко над твоя стоп
успех и на теб.
аз дърва не цепя ама бира и кола ме карат да купувам.гости имало
айде до утре
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Колекцията ми от ракии лично производство е на доста добро ниво
та даи да сменим темата щото бас лова че както твоя опит на форекс е
в пъти над моя така моя на тема ракия е доста над твоя
ракия на 1 год става за пиене само ако не е мърдала от бурето
или наи малкото да е бутилирана с клечка от цепеница
Добре де
ти си най-ГОЛЕМИЯТ !!!!
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар