Ако ми позволите,моето скромно мнение за кабела е,че оттук някъде тръгваме към нива над 2 и това ще стане заради възходящия тренд при паундена,където целим 249
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от PLPНякой купи ли си кабел на 9568 или само аз съм лудия
Коментар
-
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от ХоскатаПаундйената я чакат ордерите на батко ви Хос,нека заровяда,ще я почна от познаните 237.40,236.40,235.40 та така още 40 фигури надолу,белким се спре някъде.
За днеска съм доволен от нея,прибрахме стоповете на либавите овчарчета
Тъкмо се чудех къде отиват стоповете във Форекса
Коментар
-
Форекс Форексов
Кукс, как е кабелаДобавям малко дълги ауд с цел 7850 стоп 7748 текущо 7798
Успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от kukuvicataПървоначално изпратено от Niki_ChepelKuku - Ima sled 30 min molbite za bezrabotica!
но това не е водещо при мен.
пожелавам на всички, които чакат данните с интерес успех.
аз ги чакам но без интерес - по-скоро да потвърдят или отхвърлят показателите, които аз следя
Коментар
-
Това не е игра
Това е покана, която Ви дава възможност да си спечелите слава и признание в реално време, с истински пари, за период от 12 месеца.
Saxo Bank и БенчМарк Финанс Ви канят да участвате в състезанието World Top Investor. Единственото дългосрочно състезание посветено на това да отличи и почете най-добрите трейдъри в света.
Как ще се представите в съревнование с други инвеститори като Вас?Можете ли да надминете всички инвеститори в света?
Дали вашата макро стратегия превъзхожда останалите?
Достатъчно добри ли сте, за да видите името си в ежедневния списък на най-добре представящите се трейдъри в света?
И най-вече: имате ли нужните качества и умения, за да станете безспорният Световен топ трейдър?
Състезание без ограничения, с прозрачни условия
Това не е симулация. Това е реално състезание и в него няма ограничения за продуктите, валутите или пазарите, когато се състезавате в глобална финансова среда. Разполагате с повече от 160 валутни двойки, над 100 онлайн фючърсни договори, акции предлагани на 21 борси и CFD–та, за да изпълните Вашата печеливша стратегия за търговия. Победителят ще вземе голямата награда, както и световното признание! БенчМарк Финанс също е подготвил награда за най-добре представилия се участник от България.
Включете се сега и покажете на света точно колко сте добър!
Ха сега да видим кой е по-по-най :laugh:
Коментар
-
Първоначално изпратено от kukuvicataПървоначално изпратено от Niki_ChepelKuku - Ima sled 30 min molbite za bezrabotica!
но това не е водещо при мен.
пожелавам на всички, които чакат данните с интерес успех.
аз ги чакам но без интерес - по-скоро да потвърдят или отхвърлят показателите, които аз следя
Коментар
-
Първоначално изпратено от MackataПървоначално изпратено от tygarМацка и аз вчера бях къс от 2980 и тази сутрин кам 2 ме хвана шубето и затворих на 3020 докато мога да ги избия. Днес ставам преди час и кво стях да се спася ама страх лозе пази
Не ми се чака да слиза до 2930 и пак да тръгваме....ще изгубя цяла седмица.
http://games.yahoo.com
http://www.zone.com
http://www.pogo.com
Коментар
Коментар