IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ако ми позволите,моето скромно мнение за кабела е,че оттук някъде тръгваме към нива над 2 и това ще стане заради възходящия тренд при паундена,където целим 249

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
      Някой купи ли си кабел на 9568 или само аз съм лудия
      От 9571 го хванах и вече затворих (+15), колкото да си избия евентуалната загуба от къси еур (ако иде до 3030).

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
        Първоначално изпратено от PLP
        Аз по скоро ще търся нов вход за къса. Дано се вдигнв малко.....но и при теб ще е добре, нали.....
        Щом и сега засега по точно не проби тренда мисля че късите трябва да ги търсим над 2 -лично мнение

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
          Аз по скоро ще търся нов вход за къса. Дано се вдигнв малко.....но и при теб ще е добре, нали.....

Коментар

• Някой купи ли си кабел на 9568 или само аз съм лудия

Коментар

• Първоначално изпратено от Хоската
              Паундйената я чакат ордерите на батко ви Хос,нека заровяда,ще я почна от познаните 237.40,236.40,235.40 та така още 40 фигури надолу,белким се спре някъде.
              За днеска съм доволен от нея,прибрахме стоповете на либавите овчарчета

Тъкмо се чудех къде отиват стоповете във Форекса

Коментар

• Кукс, как е кабела Добавям малко дълги ауд с цел 7850 стоп 7748 текущо 7798

Успех

Коментар

• Паундйената я чакат ордерите на батко ви Хос,нека заповяда,ще я почнем от познатите 237.40,236.40,235.40 та така още 40 фигури надолу,белким се спре някъде.
                  За днеска съм доволен от нея,прибрахме стоповете на либавите овчарчета

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                    Първоначално изпратено от kukuvicata
                    Първоначално изпратено от Niki_Chepel
                    Kuku - Ima sled 30 min molbite za bezrabotica!
                    така е.
                    но това не е водещо при мен.

пожелавам на всички, които чакат данните с интерес успех.
                    аз ги чакам но без интерес - по-скоро да потвърдят или отхвърлят показателите, които аз следя
                    Куки и аз затворих на 1.9581. Ако има импулс нагоре ще скъся, ако ли не , аз съм доволен....
                    много добре си направил

Коментар

• На 30м долар/йена нарисува evening star или нещо подобно :-) След малко може и да видим нанякъде импулсче ..апък продължи ли кабела надолу и да отлети долар/йена малко надолу и той не ми се мисли паунд/йена какво я чака.

Коментар

• Това не е игра
                        Това е покана, която Ви дава възможност да си спечелите слава и признание в реално време, с истински пари, за период от 12 месеца.

Saxo Bank и БенчМарк Финанс Ви канят да участвате в състезанието World Top Investor. Единственото дългосрочно състезание посветено на това да отличи и почете най-добрите трейдъри в света.

Как ще се представите в съревнование с други инвеститори като Вас?Можете ли да надминете всички инвеститори в света?
                        Дали вашата макро стратегия превъзхожда останалите?
                        Достатъчно добри ли сте, за да видите името си в ежедневния списък на най-добре представящите се трейдъри в света?
                        И най-вече: имате ли нужните качества и умения, за да станете безспорният Световен топ трейдър?

Състезание без ограничения, с прозрачни условия
                        Това не е симулация. Това е реално състезание и в него няма ограничения за продуктите, валутите или пазарите, когато се състезавате в глобална финансова среда. Разполагате с повече от 160 валутни двойки, над 100 онлайн фючърсни договори, акции предлагани на 21 борси и CFD–та, за да изпълните Вашата печеливша стратегия за търговия. Победителят ще вземе голямата награда, както и световното признание! БенчМарк Финанс също е подготвил награда за най-добре представилия се участник от България.

Включете се сега и покажете на света точно колко сте добър!

Ха сега да видим кой е по-по-най :laugh:

Коментар

• Кукуригу.......тия съм ги изял на саралии и кока кола
                          хехехехех
                          Нема време за багамон

ТП слагам на 3025 и отивам по срещи
                          Закона на 5 П
                          Перфектната
                          Подготовка
                          Предотвратява
                          Провала на
                          Представлението/Престъплението

Коментар

• Първоначално изпратено от kukuvicata
                            Първоначално изпратено от Niki_Chepel
                            Kuku - Ima sled 30 min molbite za bezrabotica!
                            така е.
                            но това не е водещо при мен.

пожелавам на всички, които чакат данните с интерес успех.
                            аз ги чакам но без интерес - по-скоро да потвърдят или отхвърлят показателите, които аз следя
                            Куки и аз затворих на 1.9581. Ако има импулс нагоре ще скъся, ако ли не , аз съм доволен....

Коментар

• Първоначално изпратено от Mackata
                              Първоначално изпратено от tygar
                              Мацка и аз вчера бях къс от 2980 и тази сутрин кам 2 ме хвана шубето и затворих на 3020 докато мога да ги избия. Днес ставам преди час и кво стях да се спася ама страх лозе пази
                              Не е от страх,.........просто ми се търгува.
                              Не ми се чака да слиза до 2930 и пак да тръгваме....ще изгубя цяла седмица.
                              Mackata, try here:

http://games.yahoo.com
                              http://www.zone.com
                              http://www.pogo.com

Коментар

• смотана работа да не си легна и да видя на сутринта кво сте правя бурзам

Коментар

Working...
                                X