If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
pri edna takva preporyka predi godini poslu6ah edin priqtel...i o6te mi dalji pari
Аз на твое място, ще го пребия
А ти ебаси куцата акция... казват, че при спад 90% от акциите падат, е хубаво ама Оракъл пък бяха от другите 10%, а и ти КАК ПОДЯВОЛИТЕ ДОРИ НЕПОГЛЕДНА ГРАФИКА?!
П.С.
Никога не казвайте "Продавай!!!"
С поздрави за Емо мустанга!
From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Според мене е рано за покупки на Е/$..Мисля да изчакам Бернанке и новините в 16:00.Но зоната около 1.3310 е добра за покупки със стоп под 1.3280
Успех..
..the damage is done, so I guess I`ll be leavin`..
Евро/$. Как я виждате.
Аз имам намерение да купувам, но ми се струва че е рано. Ако не в ниво, то във време. След излизане на индекса в 16.00 нещата може и да се прояснят?
Колеги, продължавате да си блъскате главите в една и съща посока. Разширете погледа малко. Много анализ върху една двойка може само да ви обърка. Погледнете положението при другите валути. На този пазар всичко е навързано. Пак ще ви приканя да погледнете австралийския долар и всеки да направи някакви изводи и анализи и по-късно следобед може да си спретнем една дискусия с обосновани мнения
Твоите мнения не винаги са обосновани но пък винаги в грешна посока......./това е моето необосновано мнение/
Доста неколегиално отношение според мен.[/quot
Неколегиално според мен е постоянното дразнещо мърморене и налагане на някаква цензура относно това кой да дава мнения и по какъв начин да го прави,не това е смисъла на форума!Успех на всички колеги!
След като направиш достатъчно стаж по форумите ще разбереш, че самите членове предпочитат да налагат такъв род цензура, с цел да запазят чисто пространството си. Целта на форума е да се обсъждат смислени неща, а не да се дават оценки, чии анализи/сделки са правилни и чии грешни.
Колегата помоли за анализ/мнение за обстановката при австралиеца. Не видях причина да го нападаш по този начин. А когато теб културно те оцениха, се разсърди.
Нека продължим с форекс - това ни е работата в крайна сметка.
Виж какво колега,във форума се включват много хора които сега прохождат и се учат и подобно размахване на пръст ми се струва доста грубо.Извинявам се на всички колеги за този безмислен диспут,успех!
Коментар