IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.32

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: koko

Първоначално изпратено от supertrader
    Възможен е и почти борсов срив и еврото да цъфне , бързи 15 фигури за 3-4 дни.
    да, възможно е и да има живот на Марс също така.

Коментар

• Re: koko

Първоначално изпратено от supertrader
      ako tova se slu4i , ne znam dali 6te mojem da si vzemem parite ot posrednicite , 6toto 6et kazat 4e sa forsmajorni obstoiatelstva i ne se broi )
      Naistina ne znam dali e vyzmojno da stane takova ne6to i dali nie traderite sme za6titeni ot tova
      Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Blagodaria ,

otnosno nivoto 1.3135 , to po skoro e mejdu 1.3120-30 , no az iskam da sym siguren 4e 6te mi se izpylni t.p to i 6te udulja . Zatova sam malko po -gore . Za men tova nivo e vajno toest .13130 pi bid , zato6oto tuk minava gornata linia na edin kanal koito be6e dosta dobyr , za momenta ne sym go izstril o6te ot grafikata i se syobraziavam izcialo s nego , ta dori da ima stopove pod 1.3150 te 6te zakarat evrata do kym 1.3125-33 po bid i posle 6te ka4im . Kato cialo kartinkata e bi4a no si prav 4e imame o6te rabota nadolu .

Za 1.3210 ne sym siguren za celta , po -skoro moje da se vidi 1.3230 tam , no tova 6te go vidime posle zasega ne moje da se kaze to4no .

KAmarilata e iasno 4e ponedelnik ne dava niva , znam go .

A za 1.3280 si e nivo dosta silno i vajno - za men to 6te re6i situaciata nagore ili nadolu ) .

Mejdu drugoto tazi sedmica mojem da o4akvame i nelogi4ni pazarni dvijenia s ogled krizata okolo iran , taka 4e tribva da se vnimava i stopovete da sa slojeni .

Ako imam izpylnena cel na 1.3210 , 6te sloja stop na 1.3240 , bi bilo pravilno da e na 1.3260 no ne mi se gubiat 20 pipa 06te . Spomniam si na predi6nia payroll 4e dynoto be6e 1.3243 , posle ka4i do 1.3365 i padna s 2 figurki .

Lele prekalih ve4e

Haide pozdravi i mnogo mnogo uspehi ot men

Koko za men krainata cel na tova poka4vane 6te e 1.3480 , koeto 6te doide ot 1.3050-60 . Posle ve4e za 1.2705 sam saglasen i 100 % navit . pri izpylnenie na celite mi ot gornia analiz 6te po4ivam pone 3 meseca efektivno ot forex za6toto 6te izpylnia godishnia plan )

Коментар

• koko

D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
            zdraveite !

Eto i moito vijdane za pazara v blizkite dni .

Ot tuk bi tribvalo da imame edno slizane do 1.3135 , kydeto e 10 MA , i se e o4eralo kato edin sypport . Pri probiv tam ne ni myrda test na drugata iaka syprotiva na 1.3050-70 . Za momenta 2 roto go izkliu4vam i zatova na 1.3135 6te zatvoria kusite i 6te obyrna nagore s cel 1.3210 . Stranna cel e tazi 6te kazete , no za men sedeneto pri euro/usd nad 1.3200 e malko veroiatno . Sled kato mi se izpylni celta pri 1.3210 , opredelih ia takava zaradi cel po kamarila 1.3214 i 6te tam na 1.3220-30 pak ima6e predi supporti . Ot tam ve4e 6te sysia za 61 fibo korekcia na dvijenieto ot 1.2940 do 1.3210 , koeto se pada 1.3050 , koeto e idealna cel za dobra korekcia i hem da ne slezem pod tova nivo support . Veroiatno e pri preminavaneto si nad 1.3200 evroto da spre ne na 1.3210 a na 1.3230 i togava 61 fibo 6te izleze na o6te po perfektno nivo , no tova za men niama zna4enie zasega . Pri prikliu4vane na tazi korekcia toest otivane do 1.3050-60 ve4e 6te imame otvoreni celi nagore , kato 1 vata 6te e 1.3285 , tam 6te e mnogo vajno nivo, za6toto pri probiv 6te vidim 2 figuri nagore a ako ne probie , 6te napravim dvoen vryh i sledva6tite meseci 6te pravim nekoia gorekcia na golemite dvijeneia - nai -veroitno pri obrazuvane na dvoen vryh na 1.3290 6te vidim 1.2705 , no tova sa dale4ni raboti koito 6te ne sme dostignali za da mislim , - HAHA KOLKO MNOGO VARIANTI IMA KOITO MOGAT DA SE SLU4AT VMESTO T0ZI .

Nadiavam se da ne sym Vi oteg4il i ako iska niakoi moje da komentirame pazara , no konstruktivno bez da se zaiajdame

Lek i vesel DEn s mnogo pe4albi ot Forex
            Кирил добър анализ - позволими един коментар само

1. нивото което цитираш 1.3135 не е съпорт нещо повече вероятно имаме стопове на дълги нива около 1.3140 така че според мен следващият съпорт е около 1.3110 и следващи по трасето 3080-3050 с тях съм съгласен а близкият е 3155
            2. За целта 1.3210 и малко нагоре вероятно 3215 си прав дори 3250-60, нагоре добре виждаш нещата ако тръгне какво ще стане

3. Прав си да търсиш дълга чисто интрадей при спад - по принцип има и слухове за изтичащи голям обем опции днес в 17ч горе към 3180 което сигурно ще държи еврото гравитиращо към горните нива поне до тогава

4. Само още една забележка - в понеделник камарилата неработи коректно по принцип хората използващи модели на работа на база пивоти за интрадей си вземат почивка в понеделник.

5. За 2 фигури над 3285 като възможен сценарии немога да се съглася - реално ние по пътя нагоре на дневна оставяхме само селзони и нямаме бай зона освен 2920-40 която ще видим как се държи още тая седмица според мен, но те разбирам защо е важно това ниво за теб - по принцип е малко надолу около 3260 където е 76.4% на 1.3365-1.2865

Успех

Коментар

• Продължавам да мисля по старият план за предстоящо голямо движение надолу. Имам една нова дълга доларова позиция срещу канадският долар, очаквам всеки момент да отворя още един дълъг долар срещу шв франк със цел около 10 март и нещо от сорта на първа цел 1.2705, очаквам да бетонираме зоната 2350-2400 която да ни изтреля към горните цели
              Успех

Коментар

• Успешна седмица

Коментар

• Първоначално изпратено от karakondjul
                  Bravo Kirile Mnogo stegnat analiz, bez da iskam da te zadaljavam ili pritesnqvam s nishto prodaljavai v sashtiqt duh!

Tazi sedmica e palna s sabitiq i shte e mnogo tejka, strahuvam se da dam kakvito i da e bilo predvijdaniq, vapreki che bih kazal ochakvam range-trade 3135-3190.

Mnogo uspehi na vsichki!
                  ako napravim takyv range 6te sam mnogo happy 6toto 6te napylnim djobovete , no neka vidim ....pazara

Коментар

• Bravo Kirile Mnogo stegnat analiz, bez da iskam da te zadaljavam ili pritesnqvam s nishto prodaljavai v sashtiqt duh!

Tazi sedmica e palna s sabitiq i shte e mnogo tejka, strahuvam se da dam kakvito i da e bilo predvijdaniq, vapreki che bih kazal ochakvam range-trade 3135-3190.

Mnogo uspehi na vsichki!

Коментар

• osven vsi4ko drugo imame sell signali , kato Sell teku6to ot 1.3175-80 , sas t.p. 1.3140 e dobra sdelka , stop 1.3190 za da malyk i riska , no nai dobre nad 1.32 da e

Коментар

• zdraveite !

Eto i moito vijdane za pazara v blizkite dni .

Ot tuk bi tribvalo da imame edno slizane do 1.3135 , kydeto e 10 MA , i se e o4eralo kato edin sypport . Pri probiv tam ne ni myrda test na drugata iaka syprotiva na 1.3050-70 . Za momenta 2 roto go izkliu4vam i zatova na 1.3135 6te zatvoria kusite i 6te obyrna nagore s cel 1.3210 . Stranna cel e tazi 6te kazete , no za men sedeneto pri euro/usd nad 1.3200 e malko veroiatno . Sled kato mi se izpylni celta pri 1.3210 , opredelih ia takava zaradi cel po kamarila 1.3214 i 6te tam na 1.3220-30 pak ima6e predi supporti . Ot tam ve4e 6te sysia za 61 fibo korekcia na dvijenieto ot 1.2940 do 1.3210 , koeto se pada 1.3050 , koeto e idealna cel za dobra korekcia i hem da ne slezem pod tova nivo support . Veroiatno e pri preminavaneto si nad 1.3200 evroto da spre ne na 1.3210 a na 1.3230 i togava 61 fibo 6te izleze na o6te po perfektno nivo , no tova za men niama zna4enie zasega . Pri prikliu4vane na tazi korekcia toest otivane do 1.3050-60 ve4e 6te imame otvoreni celi nagore , kato 1 vata 6te e 1.3285 , tam 6te e mnogo vajno nivo, za6toto pri probiv 6te vidim 2 figuri nagore a ako ne probie , 6te napravim dvoen vryh i sledva6tite meseci 6te pravim nekoia gorekcia na golemite dvijeneia - nai -veroitno pri obrazuvane na dvoen vryh na 1.3290 6te vidim 1.2705 , no tova sa dale4ni raboti koito 6te ne sme dostignali za da mislim , - HAHA KOLKO MNOGO VARIANTI IMA KOITO MOGAT DA SE SLU4AT VMESTO T0ZI .

Nadiavam se da ne sym Vi oteg4il i ako iska niakoi moje da komentirame pazara , no konstruktivno bez da se zaiajdame

Lek i vesel DEn s mnogo pe4albi ot Forex

Коментар

• Първоначално изпратено от bolt
                          Първоначално изпратено от karakondjul
                          Kak da ne ti e priqtno da analizirash s takiva momicheta?! Eeeeeee....

http://www.bloomberg.com/avp/avp.asx....bloomberg.com

/cache/vtki9zvFUqsg.asf
                          само при мен ли не работи линка?
                          Da, zabelezi che linka e cqlata tazi liniq

Eto tuk e palen URL - izvineniq!

Коментар

• Първоначално изпратено от bolt
                            Първоначално изпратено от karakondjul

/cache/vtki9zvFUqsg.asf
                            Linka bachka idealno i e mnogo gotina madamata !

Коментар

• Първоначално изпратено от karakondjul

/cache/vtki9zvFUqsg.asf

Коментар

• Kak da ne ti e priqtno da analizirash s takiva momicheta?! Eeeeeee....

http://www.bloomberg.com/avp/avp.asx...ki9zvFUqsg.asf

Коментар

Working...
                                X