IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.32

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: kukuvicata

Много внимателно с късите евра и паунди!

Коментар

Първоначално изпратено от koko
      Първоначално изпратено от supertrader
      Ще видиш че като вземе да потъва еврото всички сървъри ще се изключат , голямо пропадане предстои и изобщо пазара ще пощурее - неизбежно и почти равно на борсов срив.Близо е много момента никак не е далеч във времето.
      От твоите уста в божите уши - аз почти сам с пълна каручка вече
      Kolegi da ne znaete za nqkoi podgotvqn atentat?

Коментар

• koko

Няма търговия не ги виждам да могат да издържат дълго така , кабела просто няма да издържат да устоят на желанието да се разделят с него на дълго не виждам обаче кой ще им го вземе само гледай какво ще стане притеснява ме че могат преди това да предизвикат с фундамент последни големи уж покупки и после 15 фигури бързи. Някои ще направят яки печалби от това:-)А ти не прекалявай със зареждане защото нали знаеш че преди голямо движение се получава пробив в обратната посока много рязък при това а слизането няма да се ограничи само с 5 фигури.
        D.Y.F-091066

Коментар

• 7910 при ауд фиксирахме нова селзона дано да я ударим сега е 7934

Коментар

Първоначално изпратено от supertrader
            Ще видиш че като вземе да потъва еврото всички сървъри ще се изключат , голямо пропадане предстои и изобщо пазара ще пощурее - неизбежно и почти равно на борсов срив.Близо е много момента никак не е далеч във времето.
            От твоите уста в божите уши - аз почти сам с пълна каручка вече

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
              Успех с швейка но при него засега виждам само леки дивергенции на 4ч и допускам още ход до 1.2270/80 но ми се губи формирането на надеждно дъно засега

Успех
              Аз нищо против нямам това ниво виж форексов единствено Ганн вижда ъп ход при швейка способен да бие трендлинията му значи технически това е здрава трендлиния виж я но времето иска ъп и тетивата е опъната дори към 1.29 нива което със сигурност ще ни закара на целта 2705, а наистина това над 2250 трябва да се бетонира аз очаквам и тъпо си влизам сега когато няма още бетон тоест е мек и в смисъл очаквам пакачване на долара по всички фронтове и то тая седмица да стартира.
              http://forexmasters.hit.bg/chf.png

Коментар

• eto kakvo 4akam v blizkite 45 minuti , okolo 16:30 slizane do 1.3132 po bid . Posle sled 17:00 testvane na niva nad 1.3200 , ili 1.3210 ili 1.3260 . ili niakde mejdu dvete , dali niama opcionna za6tita na 1.3250 se 4uda , no ne znam . minalata sedmica imae opcii na 1.3200 , ama sega ne znam kakvo stava na toz pazar , puk i tam nikoga ni6to ne se znae samo sluhove , koito poniakoga lujat iako !!!
                Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
                  izpylnena cel na long ot 1.3155 s cel 1.3165 . ot tuk pak skusih s T.p 1.3135 . tova sa edni byrzi 20 pipa , heheh 6toto pazara iavno e umrel dnes . stopa mi e na 1.3195 . hqide da vidim kakvo 6te stane
                  Кирил за Иран принципно си прав - САЩ са като вързано куче което лае - на тях им е ясно че трябва да ударят Иран както и на Иран им е ясно че не трябва да спират ядрената си програма за да не ги ударят - всъщност Буш пропусна златна възможност да се справи с ислямисткият модел след 11 септ и сега кофти защото ако удари има достатъчно опозиция и вън и вътре в конгреса а му е и ясно че е тъпо да разчита на ЦРУ че е индикирало военните цели тоест той тръгне ли трябва да мачка нетрябва да слага ръкавици - това значи много невинни жертв4и верно ще изкара некой холивудски сценарии те опитаха да пуснат атом бомб наият ракетен щит задейства и айде готово - иран равно на поле разорано и готово за засяване. Тъпо Буш е тъпанар първо защото нетрябваше да тръгва срещу Ирак така - загуби, второ че сег няма печеливш ход - всъщност той и неискаше да убие врага защото му трябва враг за да не убие военната индустрия, но поне Русия стъпи на крака Путин може пак да му е коректив вече май ТАКА ЧЕ КОЛКОТО И ГРУБО ДА ЗВУЧИ АЗ СЪМ ЗА ТОВА КЪМ КРАЯ НА ГОДИНАТА ЩАТИТЕ ДА ЗАПОЧНАТ ТОТАЛНА ГРУБА АТАКА СРЕЩУ ИСЛЯМА ДАЙ БОЖЕ И ЛИБИЯ ДА ИМ Е В СМЕТКАТА

Коментар

• Успех с швейка но при него засега виждам само леки дивергенции на 4ч и допускам още ход до 1.2270/80 но ми се губи формирането на надеждно дъно засега

Успех

Коментар

• mejduvremenno 6te sledia pazara za da vidia dali koko niama da se okaje prav i nivoto koeto si mislia za zdravi 1.3130 da se okaze nivo za zadeistvane na stopove na dylgi evra . Togava naistina 6te otidem niakade 1.3100-10 , po skoro edna cel ot 1.3113 6te e po dobra za izpylnenie . 6te sledia ..........

Коментар

• izpylnena cel na long ot 1.3155 s cel 1.3165 . ot tuk pak skusih s T.p 1.3135 . tova sa edni byrzi 20 pipa , heheh 6toto pazara iavno e umrel dnes . stopa mi e na 1.3195 . hqide da vidim kakvo 6te stane

Коментар

• Само да обобщя какво имам

Къса евродолар 1.3188 стоп 1.3270 - принципен стоп може да го движа нагоре защото търся добавка там около 3250 ако го видим - цел 1.2941 напърво време

Къса Ауд 0.7860 добавка 0.7910 ср цена 0.7885 стопът ми е висок на 0.8 ниво нямам намерение да правя още добавки нагоре а и честно казано невярвам да ходи над 7950

Лонг доларкад - там в петък съм от 1577 дълъг намеренията ми са за поне 100п и там ще се замисля ще държа или ще чакам още един даун

Лонг шв там сега отворих стоп някъде 2240 цел 2705 също непредвиждам добавки

е те това е засега в моята каручка

успех

Коментар

• kukuvicata

D.Y.F-091066

Коментар

• ЛОНГ УСДШВ ТЕКУЩА ЦЕНА 1.2304 СТОП МАЛКО ПО-КЪСНО ЦЕЛ 1.2705

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                                Коко между другото не ми пиши лс, оправих се по оня въпрос
                                ок

Коментар

Working...
                                X