If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ще видиш че като вземе да потъва еврото всички сървъри ще се изключат , голямо пропадане предстои и изобщо пазара ще пощурее - неизбежно и почти равно на борсов срив.Близо е много момента никак не е далеч във времето.
От твоите уста в божите уши - аз почти сам с пълна каручка вече
Няма търговия не ги виждам да могат да издържат дълго така , кабела просто няма да издържат да устоят на желанието да се разделят с него на дълго не виждам обаче кой ще им го вземе само гледай какво ще стане притеснява ме че могат преди това да предизвикат с фундамент последни големи уж покупки и после 15 фигури бързи. Някои ще направят яки печалби от това:-)А ти не прекалявай със зареждане защото нали знаеш че преди голямо движение се получава пробив в обратната посока много рязък при това а слизането няма да се ограничи само с 5 фигури.
Ще видиш че като вземе да потъва еврото всички сървъри ще се изключат , голямо пропадане предстои и изобщо пазара ще пощурее - неизбежно и почти равно на борсов срив.Близо е много момента никак не е далеч във времето.
От твоите уста в божите уши - аз почти сам с пълна каручка вече
Успех с швейка но при него засега виждам само леки дивергенции на 4ч и допускам още ход до 1.2270/80 но ми се губи формирането на надеждно дъно засега
Успех
Аз нищо против нямам това ниво виж форексов единствено Ганн вижда ъп ход при швейка способен да бие трендлинията му значи технически това е здрава трендлиния виж я но времето иска ъп и тетивата е опъната дори към 1.29 нива което със сигурност ще ни закара на целта 2705, а наистина това над 2250 трябва да се бетонира аз очаквам и тъпо си влизам сега когато няма още бетон тоест е мек и в смисъл очаквам пакачване на долара по всички фронтове и то тая седмица да стартира. http://forexmasters.hit.bg/chf.png
eto kakvo 4akam v blizkite 45 minuti , okolo 16:30 slizane do 1.3132 po bid . Posle sled 17:00 testvane na niva nad 1.3200 , ili 1.3210 ili 1.3260 . ili niakde mejdu dvete , dali niama opcionna za6tita na 1.3250 se 4uda , no ne znam . minalata sedmica imae opcii na 1.3200 , ama sega ne znam kakvo stava na toz pazar , puk i tam nikoga ni6to ne se znae samo sluhove , koito poniakoga lujat iako !!!
izpylnena cel na long ot 1.3155 s cel 1.3165 . ot tuk pak skusih s T.p 1.3135 . tova sa edni byrzi 20 pipa , heheh 6toto pazara iavno e umrel dnes . stopa mi e na 1.3195 . hqide da vidim kakvo 6te stane
Кирил за Иран принципно си прав - САЩ са като вързано куче което лае - на тях им е ясно че трябва да ударят Иран както и на Иран им е ясно че не трябва да спират ядрената си програма за да не ги ударят - всъщност Буш пропусна златна възможност да се справи с ислямисткият модел след 11 септ и сега кофти защото ако удари има достатъчно опозиция и вън и вътре в конгреса а му е и ясно че е тъпо да разчита на ЦРУ че е индикирало военните цели тоест той тръгне ли трябва да мачка нетрябва да слага ръкавици - това значи много невинни жертв4и верно ще изкара некой холивудски сценарии те опитаха да пуснат атом бомб наият ракетен щит задейства и айде готово - иран равно на поле разорано и готово за засяване. Тъпо Буш е тъпанар първо защото нетрябваше да тръгва срещу Ирак така - загуби, второ че сег няма печеливш ход - всъщност той и неискаше да убие врага защото му трябва враг за да не убие военната индустрия, но поне Русия стъпи на крака Путин може пак да му е коректив вече май ТАКА ЧЕ КОЛКОТО И ГРУБО ДА ЗВУЧИ АЗ СЪМ ЗА ТОВА КЪМ КРАЯ НА ГОДИНАТА ЩАТИТЕ ДА ЗАПОЧНАТ ТОТАЛНА ГРУБА АТАКА СРЕЩУ ИСЛЯМА ДАЙ БОЖЕ И ЛИБИЯ ДА ИМ Е В СМЕТКАТА
Коментар
Форекс Форексов
Успех с швейка но при него засега виждам само леки дивергенции на 4ч и допускам още ход до 1.2270/80 но ми се губи формирането на надеждно дъно засега
mejduvremenno 6te sledia pazara za da vidia dali koko niama da se okaje prav i nivoto koeto si mislia za zdravi 1.3130 da se okaze nivo za zadeistvane na stopove na dylgi evra . Togava naistina 6te otidem niakade 1.3100-10 , po skoro edna cel ot 1.3113 6te e po dobra za izpylnenie . 6te sledia ..........
izpylnena cel na long ot 1.3155 s cel 1.3165 . ot tuk pak skusih s T.p 1.3135 . tova sa edni byrzi 20 pipa , heheh 6toto pazara iavno e umrel dnes . stopa mi e na 1.3195 . hqide da vidim kakvo 6te stane
Къса евродолар 1.3188 стоп 1.3270 - принципен стоп може да го движа нагоре защото търся добавка там около 3250 ако го видим - цел 1.2941 напърво време
Къса Ауд 0.7860 добавка 0.7910 ср цена 0.7885 стопът ми е висок на 0.8 ниво нямам намерение да правя още добавки нагоре а и честно казано невярвам да ходи над 7950
Лонг доларкад - там в петък съм от 1577 дълъг намеренията ми са за поне 100п и там ще се замисля ще държа или ще чакам още един даун
Лонг шв там сега отворих стоп някъде 2240 цел 2705 също непредвиждам добавки
Коментар