IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.32

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: kukuvicata

Първоначално изпратено от koko
    Първоначално изпратено от fidodid0
    Коко, по този commitment защо си мислиш, че скоро ще започнат да ликвидират? Трябва да ти е направило впечатление че OI непрекъснато расте. Защо реши, че точно сега фондовете ще започнат да ликвидират при увеличаващ се OI?
    Отвореният интерес декември месец примерно беше със пъти по-голям а големите спекуланти бяха по-малко къси от сега - тогава курса беше 3370 сега е 3170, несъди грешно за отвореният интерес той просто индикира гапа
    Винаги съм се чудил как всички гледаме една картинка, а виждаме различно
    Все още твърдя, че нива от 1.3150 няма да видим следващите две седмици пък да видим кой прав и кой крив. Ако трябва обаче да се обосновавам няма да мога да го направя с 2 реда за съжаление, а ще отнеме дооооста време, а аз нямам такова свободно пак за съжаление.
    Трябва да комбинирам фундамент с technical.
    Пожелавам успех на всички и .... да видим

Коментар

• Ai stiga be...

HONG KONG (AFX) - Former US Federal Reserve Chairman Alan Greenspan warned today that the American economy might slip into recession by year's end.
      He said the US economy has been expanding since 2001 and that there are signs the current economic cycle is coming to an end.
      "When you get this far away from a recession invariably forces build up for the next recession, and indeed we are beginning to see that sign," Greenspan said via satellite link to a business conference in Hong Kong. "For example in the US, profit margins ... have begun to stabilize, which is an early sign we are in the later stages of a cycle."
      "While, yes, it is possible we can get a recession in the latter months of 2007, most forecasters are not making that judgment and indeed are projecting forward into 2008 ... with some slowdown," he said.
      http://www.fxstreet.com/news/central...f-e9571c3ea657

Коментар

• koko

Логиката е че пълзи , пълзи нагоре за да може хубаво да падне , кабела е направил има няма почти 30 фигури стига му толкова чакам го да покаже пак 99 само че щом са решили ще го закарат там пък после ясно.
        D.Y.F-091066

Коментар

Коко, по този commitment защо си мислиш, че скоро ще започнат да ликвидират? Трябва да ти е направило впечатление че OI непрекъснато расте. Защо реши, че точно сега фондовете ще започнат да ликвидират при увеличаващ се OI?
          Отвореният интерес декември месец примерно беше със пъти по-голям а големите спекуланти бяха по-малко къси от сега - тогава курса беше 3370 сега е 3170, несъди грешно за отвореният интерес той просто индикира гапа

Коментар

Коментар

• Кирил стига се пали това че със скалпинг се печели ясно давай нататък

Коментар

• ako se pointeresuvash malko 6te vidish 4e ima smisyl prosto triabva da se spazvat niakoi to4ni pravila i nakraia se polu4ava , ima hora koito samo s takyv treid praviat za 1 mesec - ot 5 k 300 k . Pitai stambeto da ti prati log , koito mi be6e pra6tal na mene na takiva hora !
                Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

"zna4i kato sam si kupil e bilo po bid 1.3152 , zatova cenata mi e 1.3155 , stop mi e be6e na 1.3140 "

“prosto za6toto sym ubeden za sebe si 4e 6te vidia 1.3135 predi niva nad 1.3200”

ами трудно те разбирам да си призная. Явно аз нещо пропускам.
                  gledai da te svetna . na niva ot 1.3140 do 1.3050 i postaveni orderi pokupka na eur/usd , az zatvariam predi tiah i 4akam otkat ot 10 pipa za da mi stanat ob6to 20 pipa ot tozi trade . posle otvariam sled otkata , takyv otkat ne se polu4i 6toto ne se zadeistvaha tia orderi pokupka tam , vyzmojno e takiva dori da niama . PRAVI PROFIT OT 10 PIPA + 10 I PRODYLJAVAM S CELTA SI , KATO CIALO TIA E KAZAH TI VE4E 1.3135 . Ne znam za teb malko li sa 20 pipa ili mnogo no v momenta za men sa si 200 usd , kakto i da gi pogledna tova sa 300 leva, a za men 300 leva sa si dobra suma koito moga da si izhar4a s kef ! za6to da gi gubia tia pari , kato ot 10 takiva sdelki pe4elia 8 .

Коментар

• ne znam , no ot cialata sistema se 4idia dali da tyrsia dylga na 1.3135 , ili da si ostavia kusite 4e dori i da dovavia pri provib nadolu. no kato cialo 6te si izpylnivam plana ,koito sym si napravil .....

no ima edna misyl zagubi mnenieto si zapazi parite si ili ne6to takova , koiato e dosta umna !

Коментар

"zna4i kato sam si kupil e bilo po bid 1.3152 , zatova cenata mi e 1.3155 , stop mi e be6e na 1.3140 "

“prosto za6toto sym ubeden za sebe si 4e 6te vidia 1.3135 predi niva nad 1.3200”

ами трудно те разбирам да си призная. Явно аз нещо пропускам.

Коментар

• Първоначално изпратено от fidodid0
                        Първоначално изпратено от koko
                        Колега фидодидо кирил е много прав ако паднеш на 30м графика и да речем предстои още ъп тогава трябва да завършим това АБС значи 3193 - А после 3151----- В - това са 40пипа следва до 3175 от там ФЕ 100 40п надолу 3135 --- перфектно скалпиране според мен
                        Коко, от "трябва" до действителността има доста разлика, нали ?
                        Недей да твърдиш, че за да стане едно движение първо трябва да видим друго. Помня те от форума от доста отдавна и подобно изказване не ти отива.
                        Колега говоря интрадей коментар на търговията на Кирил.

Но сега ще ти дам един пример защото явно разбираш и аз честно да ти кажа не те разбирам теб защо не очакваш спад под 3150 за дълги времена.

Погледни СОТ по дяволите - толкова нажабуркани в дълги позиции големи спекуланти не сме виждали - нещо повече "УМНИТЕ ПАРИ" или комършалите вече са достатъчно къси в евра и какъв е принципа - пиите само швепс - големите спекуланти купуваха ТП нето на умните пари и сега те трябва да започват ТП ване което да подкара лавината поне до нива в които умните пари ще са на доволен профит за да започнат да купуват отново
                        http://forexmasters.hit.bg/cot.png

Коментар

Първоначално изпратено от kiril123

zna4i kato sam si kupil e bilo po bid 1.3152 , zatova cenata mi e 1.3155 , stop mi e be6e na 1.3140 i celta mi be6e 1.3165 , posle si skusih na 1.3165 i sega si 4akam 1.3135 . Za da kupi6 i da imash cena 1.3150 tribva da dynoto da ti e bilo po bid 1.3147 , ako spreda ti e 3 pipa estestveno ) ne se iadosvai znam 4e 6te kazesh 4e stopa e 15 pipa a celta 10 , no taka se praviat pipsove ne da sedish i da 4akash pazara da ide 1-2 figuri v tvoita posoka . Koito moje go moje koito ne go moje ........

za da sme to4ni neka vidim pazara i posle da govorim - OK , mislia 4e e 4estno
                          Дай сега да обобщим:
                          Купил си на 1.3155 и си взел на 1.3165 (10 пипса), а приемаш загуба от 15 пипса- странно. Влизаш къс на 1.3165 и играеш за 30 пипса печалба, но си готов да жертваш над 40 - още по- странно.
                          prosto za6toto sym ubeden za sebe si 4e 6te vidia 1.3135 predi niva nad 1.3200 , zatova , za teb tozi risk e goliam za men ne e goliam . i drugoto koeto kazah e 4e ako 1.3135 ne se dyrji spored tova kakto si mislia imame pyt do 1.3205-10 i posle do 1.3060-70-80 predi kakvito i da bilo niva nad 1.3200 . gre6kata mi e 4e ne zadyrjah do 1.3175 , i pribyrzah da zatvoria na 1.3165 , no ako si sledil pazara i kakvo sym pisal tova si mi be6e ideata ot samoto otvariane do kato se izpylni celta .

Коментар

• "no uspeh vseki si igrae sobstvenata igra tuka zatova e tolkova interesno"

Точно така

Коментар

Първоначално изпратено от kiril123

zna4i kato sam si kupil e bilo po bid 1.3152 , zatova cenata mi e 1.3155 , stop mi e be6e na 1.3140 i celta mi be6e 1.3165 , posle si skusih na 1.3165 i sega si 4akam 1.3135 . Za da kupi6 i da imash cena 1.3150 tribva da dynoto da ti e bilo po bid 1.3147 , ako spreda ti e 3 pipa estestveno ) ne se iadosvai znam 4e 6te kazesh 4e stopa e 15 pipa a celta 10 , no taka se praviat pipsove ne da sedish i da 4akash pazara da ide 1-2 figuri v tvoita posoka . Koito moje go moje koito ne go moje ........

za da sme to4ni neka vidim pazara i posle da govorim - OK , mislia 4e e 4estno
                              Дай сега да обобщим:
                              Купил си на 1.3155 и си взел на 1.3165 (10 пипса), а приемаш загуба от 15 пипса- странно. Влизаш къс на 1.3165 и играеш за 30 пипса печалба, но си готов да жертваш над 40 - още по- странно.

Коментар

• za tvoe info ot dvijenieto imam edni 85pipa ot dylgata ot 1.3100 do 1.3185 , posle imam 30 pipa do 1.3155 , i posle o6te 10 do 1.3165 , sega ako mi udari stopa 6te imam 40 pipa minus - 125-40 = 85 pip 4ista pe4alba . ako udari moia t.p. predi stopa mi 6te imam ob6to 155 pipa , ot dvijenie posoka nagore 100 pipa , mislia 4e dobre sam go smetnal

a ako ti udari tvoia 6te imash 60 pipa . ako udari moia stop na 1.3205 = ti 6te iamsh 115 piap

no uspeh vseki si igrae sobstvenata igra tuka zatova e tolkova interesno

Коментар

Working...
                                X