IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.32

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 227,01... не ми дадаха да си закрия късите буквално за 1 пипс. Ако сега иде над 227,80 ще си преместя целта на 225,50 за другата седмица!

Коментар

• Първоначално изпратено от bnight
      Първоначално изпратено от bolt
      Първоначално изпратено от nass
      болт , това лято ще пернем 125
      ще ти се радвам много да си прав и аз така го смятам ... ама да видим
      има още няколко часа до затварянето
      Добавям в дъгата си долар/йена на 116.88. С 10 пипс-а над лимита ми но все пак. Мога да издържа още около 2 фигури. Да видим дали ще стане. Средна цена 118.78 таргет 120.68. Успех.
      Поздравления за смелостта.

Коментар

• Първоначално изпратено от the fan*
        Първоначално изпратено от bnight
        кабел японец удари един седмицна подкрепа дали ще издържи
        Бе незнам ама на мен долар/йена почва да ме дразни пазя си целият акаунт за нея за да има пространство като ми закачи втората добвака тя тъпата валута минава на няколко пипса от добавката ми и ревърсва втори ден ми го прави тоя номер. В прочем в еврото може да се пробва къса наистина но за днес приключвам че не се знае какво ще стане.В общи линии ще го мислим в неделя. Успех на всички.
        bnight, не се ли замисляш, че в момента, в който ти "закачи втората добавка" това ниво ще стане съпротива?
        Тя добавката ми е голяма ама не чак толкова А иначе подкрепата е малко под това ниво. Така че. Все пак на последък не ми върви много с трендлиниите но като цяло си мисля че това му беше падането на долар/йена. Приключвам седмицата със 350$ печалба без да броя загубат от долар/йена. Като цяло една добра седмица. Миналата седмица печалбата беше малко над 700$ но какво да се прави. Успех.
        http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Първоначално изпратено от bnight
          Бе незнам ама на мен долар/йена почва да ме дразни пазя си целият акаунт за нея за да има пространство като ми закачи втората добвака тя тъпата валута минава на няколко пипса от добавката ми и ревърсва втори ден ми го прави тоя номер. В прочем в еврото може да се пробва къса наистина но за днес приключвам че не се знае какво ще стане.В общи линии ще го мислим в неделя. Успех на всички.
          bnight, не се ли замисляш, че в момента, в който ти "закачи втората добавка" това ниво ще стане съпротива?

Коментар

• Първоначално изпратено от bolt
            Първоначално изпратено от nass
            Добавям в дъгата си долар/йена на 116.88. С 10 пипс-а над лимита ми но все пак. Мога да издържа още около 2 фигури. Да видим дали ще стане. Средна цена 118.78 таргет 120.68. Успех.
            http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Първоначално изпратено от nass

Коментар

• болт , това лято ще пернем 125

Коментар

• $/JPY

обърнете внимание на седмична графика !

Коментар

• Didko, 109-110 абаче на края на годината

Коментар

• nass

Паунд -йена има да пада още 30 фигури , не виждам как долар-йена няма да падне с 10-тина.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• [quote="bnight

Бе незнам ама на мен долар/йена почва да ме дразни .[/quote]
                        влезнах лонги , от вчерашното дъно , надявам се до края на март да направи една разходка 120

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                          Първоначално изпратено от Facts
                          Първоначално изпратено от koko
                          а на хоската акаунта вече сигурно е хвръкнал защото точно това е вредното можеше да се обади на Дона или на Гео да му кажат като се мери с големите как се прави това поне
                          koko, това брато не се прави от големите. Може би се прави от "големите", защото това е абсолютна глупост да се прави ИЗОБЩО! Не съм срещал някой с опит над 4-5 години, който да си мисли изобщо да прави това!
                          Не си прав брат, ако имаш достатъчно голям акаунт - можге да го даваш Мартингейлската ако е по Суапа но трябва поне 30фигури да можеш да държиш със добавките барбар

Ше ме извините че ви се меся, но според мен идеята във Форекса ( и в живота ) е да си с тренда, а не да държиш геройски срещу него. Малко е нерентабилно - ще се съгласите, къде ще ходите.

Коментар

• Колегата явно има в предвид паундяпонец а не кабел японец.

Това което с бат пешо виждаме тая трендлинииика на седмична наистина ако държи ще върне на 232.69 откъдето ще бие 223.81 и ще следва як ъп според мен но това е лично мнение а ако не държи ще иде 225

Коментар

GBPJPY

Коментар

kabel yaponec
                                e takova jivotno niama. Moje bu vse pak shte ni svetnesh za valutnite troiki

Коментар

Working...
                                X