If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не ме интересуват никакви прогнизи и барове и болинджъри.
SELL 250K E/USD 1.3191
Не разбрахте ли че това са глупости, играйте си според вашето чувство за пазара и няма да грешите......
Колеги, в момента (при текущата картинка) има доста голяма вероятност утре да видим 1.3230-40, там да направим малко почивка и след това да продължим нагоре с първа цел 1.33. На 1.326 е горната част на дневния болинджър, който ако бъде пробит и затоврен бара над него ще е още по силен сигнал. Наблюдавайте и МАЦД един пробив там наистина ще стъжни живота на долара.
Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
колеги,както и да го гледаме си имаме пробив нагоре.
обърнете внимание на дневната графика -малко скритата зелена тренд линия какъв здрав съпорт прави.вкючително и при петъшкото здрусване.
и като цяло виждам доста съпорти отдолу а отгоре до 1.33 нещо липсват.струва ми се че къси не са много удачни на тоя етап.
очаквам мнения
Така ще е най-добре но трябва да се заформи връхче там и после сел сел 80п и хайде чао и мерси за рибата
Да явно щом благодариш за рибата и ти си фен на пътеводителят на галактическият стопаджия хехе.
Има си ъп интрадей пресурка и ако не днес то утре трябва да закачим горната сел зона но както и да е. Долар кад ако някой го интерисуват идейки да ми пусне ЛС за да изиграем един трейденг план стига да падне още малко де хехе.
Коментар