IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.32

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добро евро, докато съм спал то взело че направило малък възходящ клин. Цел 1.3160 - задължително е преди ъп ми се струва

Успех

Коментар

• Скъсявам и аз
      Кенгуру - 0.7863
      Евро - 1.3186
      Закона на 5 П
      Перфектната
      Подготовка
      Предотвратява
      Провала на
      Представлението/Престъплението

Коментар

• Първоначално изпратено от uwscsi
        то и аз така играя ама не е най-правилното. :-))) Затова миналата седмица от +400 гущера приключих на +150. Здраве да е
        Абе аз днес си чопнах печалба от кабела и имам какво да губя, ама защо да става така....

Коментар

• то и аз така играя ама не е най-правилното. :-))) Затова миналата седмица от +400 гущера приключих на +150. Здраве да е

Коментар

• Добър вечер, колеги.

[img=http://img128.imageshack.us/img128/7862/79850394rj0.th.png]

Скромно, но от сърце и без висене пред компютъра.

Коментар

• Първоначално изпратено от uwscsi
              Доста смело колега! И мен ме сърбят ръцете да направя същото, ама импулса на север доста силен! Къде ще сложиш стопа?
              Засега без стоп, ако не позная утре ще закрия половината на някаква загуба...., а другите все ще излезат..., нали така ...

Коментар

• Доста смело колега! И мен ме сърбят ръцете да направя същото, ама импулса на север доста силен! Къде ще сложиш стопа?

Коментар

• Не ме интересуват никакви прогнизи и барове и болинджъри.
                  SELL 250K E/USD 1.3191
                  Не разбрахте ли че това са глупости, играйте си според вашето чувство за пазара и няма да грешите......

Коментар

• Колеги, в момента (при текущата картинка) има доста голяма вероятност утре да видим 1.3230-40, там да направим малко почивка и след това да продължим нагоре с първа цел 1.33. На 1.326 е горната част на дневния болинджър, който ако бъде пробит и затоврен бара над него ще е още по силен сигнал. Наблюдавайте и МАЦД един пробив там наистина ще стъжни живота на долара.
                    Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• http://img440.imageshack.us/my.php?i...rsgraphrn8.gif

Коментар

• колеги,както и да го гледаме си имаме пробив нагоре.
                        обърнете внимание на дневната графика -малко скритата зелена тренд линия какъв здрав съпорт прави.вкючително и при петъшкото здрусване.
                        и като цяло виждам доста съпорти отдолу а отгоре до 1.33 нещо липсват.струва ми се че къси не са много удачни на тоя етап.
                        очаквам мнения

http://www.imagefreehost.com/files/1...1410065408.JPG
                        Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• sell EUR/JPY stop 155.95 tp 152

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                            Buy GBP/JPY 226.10 Target 229 general 235
                            Pozdravlenia za sdelkata !!!

Коментар

• Защо пък да не видим нещо такова ? :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                                Така ще е най-добре но трябва да се заформи връхче там и после сел сел 80п и хайде чао и мерси за рибата
                                Да явно щом благодариш за рибата и ти си фен на пътеводителят на галактическият стопаджия хехе.

Има си ъп интрадей пресурка и ако не днес то утре трябва да закачим горната сел зона но както и да е. Долар кад ако някой го интерисуват идейки да ми пусне ЛС за да изиграем един трейденг план стига да падне още малко де хехе.

Успех

Коментар

Working...
                                X