If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вече не само 1-2 човека виждат сигурни цифри от порядъка на 1.36 и дори 1.40, което означава, че масата гледа на горе. Какво може да означава това и дали масата само гледа, без да го отиграва?!
Както и да е - не виждам как може да тестваме дори 1.36хх нивата, камо ли 1.40...
Вече не само 1-2 човека виждат сигурни цифри от порядъка на 1.36 и дори 1.40, което означава, че масата гледа на горе. Какво може да означава това и дали масата само гледа, без да го отиграва?!
Както и да е - не виждам как може да тестваме дори 1.36хх нивата, камо ли 1.40...
Успешна седмица! :-)
Коментар
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от kritelin
Първоначално изпратено от Форекс Форексов
Не знам за всичките дето са сигурни в трендовете, обаче европланът е 1.38 макс , после 1.23, после звездите ми дават разнопосочни сигнали и не съм сигурен, истината е интрадей.
1.3671 е много здрава съпротива,1.38 нищо не ми говори на мен
1.38 е абсолютния максимум който допускам, голяма ми е графиката 3мб+ иначе бих я пуснал тук
До Петър,който ме контрира като писах за красивото решение за изход чрез отпускане на субвенции.Не мисля,че си прав,че това е чиста социална политика.По принцип един от постулатите на социалната политика е изравняване на класите чрез по-високи данъци за по-богатите и по-ниски за по-бедните,докато демократите са на мнение,че чрез подмогане на богатите те работят за благото на държавата.Ако приемем големите строителни фирми в Щатите като един нерегистиран картел от една страна и крайните купувачи от друга,то една такава фискална мярка би била хибрид между социална политика и чисто демократически възгледи по простата причина,че в случая печелят и двете страни.
Относно капитализма той не е вид политика той е естественото развитие на хората,което е било спряно в страните от източния блок по времето на измисления строй ( комунизъм ) и за това пазарната икономика в България е толкова дива и общо взето не се подчинява на никакви правила.Аз съм далеч от мисълта,а предполагам и повечето политици на отговорни постове в САЩ,че пазарната икономика някога ще се развие до толкова,че примерно пазара за жилища ще се превърне в един перфектен пазар и именно за това една добра фискална политика винаги е от полза.Невидима ръка на пазара има,но не мисля,че пазарите дори и в САЩ са развити до такава степен,че да съумяват да се съвземат от всякаки кризи и т.н. въпреки,че според мен има повече дим отколкото огън в момента специално при строителството.
Не знам за всичките дето са сигурни в трендовете, обаче европланът е 1.38 макс , после 1.23, после звездите ми дават разнопосочни сигнали и не съм сигурен, истината е интрадей.
1.3671 е много здрава съпротива,1.38 нищо не ми говори на мен
Коментар
Форекс Форексов
Коментар