If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колеги петък сме,ликвидността преди новини и то важни като днеска по принцип е доста ниска.Едва ли има днеска много голяма полза от индикаторите :-)
Погледни CCI , MACD на 4 часа и дневна
При липса на ликвидност цената се задържа твърде дълго време на дадени нива и индикаторите дивергират.Помисли върху това.Иначе не казвам,че съм прав напротив ..вариантът да се върнем нагоре е по-вероятен,защото сме в ъп-тренд.
Липса на ликвидност?!? Уточни какво имаш предивд защото думите ти са меко казано противоречиви
Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Колеги петък сме,ликвидността преди новини и то важни като днеска по принцип е доста ниска.Едва ли има днеска много голяма полза от индикаторите :-)
При липса на ликвидност цената се задържа твърде дълго време на дадени нива и индикаторите дивергират.Помисли върху това.Иначе не казвам,че съм прав напротив ..вариантът да се върнем нагоре е по-вероятен,защото сме в ъп-тренд.
От друга страна имаме една малка глава с цел 1,3350 но тази цел е по възможна след корекция.За мен ще е изненада още днес да слезем до 1,3350.
Вчера някой искаше да кажа че долара е за покупка.
Е казвам го :-)
Къси Е/$ от 1.3470/80 с цел 1.3390/1.3410
Къси кабели от 1.9770/80 с цел 1.9700 и 1.9650
Стопове и на 2 те двойки - 30/40 пипса от входа
Успех на всички Спекуланти
Коментар