най накрая някакво развитие при ауд нзд . От доста време държа късите и най-оптимистичната ми цел е към 0,805 и 0,70 при двете двойки. да видим дали ще ми издържи психиката да си ги дочакам тези нива
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.31
Collapse
Заключена.
X
X
-
zdraveite na vsichki kolegi!
...iskam da obyrna na vsichki vnimanie za predstoqshteto izlizane na dannite za Japan GDP koeto se ochakva da byde 0.7%. Ako rezultatyt naistina byde takyv razvitieto na 'carry trade' shte prodylji naj-malko do syotvetnite niva na syprotiva po crosovete na yenata. Ako obache GDP dade >1% togava mojem da govorim za BOJ da uvelichava lihveniti procenti do kraq na godinata i USD/JPY spokoino da padne do 118.50....
Predi nqkolko dena izlezna sluh che Warren Bufett e dal golqm zalog za vse oshte neizvestna valutna edinica i imam symnenieto che tova e yenata....Dnes ste razberem poveche za kratkosrochnoto bydeshte na yenata
Коментар
-
Форекс Форексов
Re: JPY
Първоначално изпратено от karakondjulПървоначално изпратено от Форекс Форексови сделки не публикувам вече, защото до истината всеки трябва да стигне
изпитвам глупава сантиментална обвързаност, която не ми помага с нищо.
Аз търгувам от 3 месеца на реална сметка, така че с психиката още не
съм на професионално ниво и публикуването само усложнява контрола.
Не знам дали публикуването влияе някак на търговията - вероятно прави човек нервен защото иска да е прав пред другите и да гради авторитет, аз обаче нищо не публикувам защото ми стана ясно че има много начинаещи, които четат тук и копират сделките.
Няма нищо лошо в това да печелят но има много лошо в това да не знаят как и защо всъщност сделката им се оказва печеливша - чувствал съм влиянието на други трейдъри като начинаещ едно време и знам че влиянието на чуждото мнение е по-скоро пагубно.
Не е пагубно, ако е с обучителна цел.
Който търси знанието, рискува да го намери, но ще го намери благодарение на собствените си усилия, не на нечии други, но пък знанието е безценно и винаги си струва усилието.
И направо се учудвам че има бизнес със Форекс-сигнали - явно света е пълен с пасивни малоумници, които искат да им се каже какво да правят.
Извинете ме за лирическото отклонение - но пък е от човек, който засега си изкарва парите от Форекс.
Караконджул, на теб ти пожелавам успех, както и на всички други!
Коментар
-
Добър пост караконджул!
Така се чустваш защото постоянно има хора, които ако сгрешиш плюят и обиждат, присмиват се и се подиграват. Това е проблема на форума. Няма никакъв смисъл от това което правят, създава само отрицателни насторения и последствия. Публикуването на сделки само по себе си е мнго хубаво, така се следиш обективно и помага при изграждането на методи, системи, нерви и психика, а да и ДИСЦИЛИНА. Единствения начин да избегнем писателите квалифициращи се в гореописаните характеристики е да ги игнорираме с надеждата че ще им омръзне да пишат. Според мен това е верния път към изграждане на един много, много полезен форум за всички - начинаещи, напреднали, гурута и т.нТова е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Форекс Форексови сделки не публикувам вече, защото до истината всеки трябва да стигне
изпитвам глупава сантиментална обвързаност, която не ми помага с нищо.
Аз търгувам от 3 месеца на реална сметка, така че с психиката още не
съм на професионално ниво и публикуването само усложнява контрола.
Коментар
-
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от MitacПървоначално изпратено от Ajax4oПървоначално изпратено от MitacAjax4o шипа на БМВ го видях в платформата на Варчев.
Ето http://www.snimka.bg/profile.php?edi...oto_id=2872542)))
Няма значение, щом си го видял на Варчев това обяснява всичко. Повече жикери не ми трябват
Поздрави!
Нещо се е объркало.
Сега ще пробвам пак .
http://images17.snimka.bg/002872542.jpg
Успех.
Брато, това ако се беше случило наистина, три дни щеше да се говори само за акциите на BMW. А и не съм сигурен че подобна промяна на цената е допустима в рамките на една борсова сесия, лекинко се съмнявам.
За Варчев Финанс какво да кажа - учудвам се че имат клиенти
Коментар
-
Първоначално изпратено от Форекс Форексов
Друже, дефинирай "стига да знаеш как да ги използваш" ...
Уважавам Чикаго, защото съм чувал добри неща за него, освен това пише грамотно (моля моля, това вече е рядкост ), но честно казано - аз не се интересувам от ничие мнение за пазара, и сделки не публикувам вече, защото до истината всеки трябва да стигне сам, ако може
Успех
Успех на всички.
Коментар
-
ето пример за това "стига да знаеш как". Ако не ме лъже паметта чикаго бе доста добър с ишимокуто...така че очакванията му може да са на база на него, а честно казано сега нямам много време да проверя как стоят нещатанадявам се чикаго да намине пак и да каже някоя добра дума
за това какво използва, как, как се е развил и така все такива полезни неща.
Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар
Коментар