Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.31
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Niki_ChepelПървоначално изпратено от Plamen TanevЗалагам две каси бира, че ще вдигнат лихвата!
Кой приема залога?
Spored men niva pod 1.9690 ot tuk nmatatyk, oznacavat 2 figuri nadilu v blizkite dni!
Коментар
-
Аз мисля за тая седмица да приключа щото определено пазарите изтъняват много, а не ми се бута в шамаритеУтре няма да работи Лондон(Европа накратко), САЩ също няма да бачка...а пък ще си изкарат НФП-то(такова удряне на стопове ще има че не е истина).
Ще работят само братушките, а те напоследък станаха много агресивни така че аз съм пас!
Успех момчета
П.С.
Днес пада 1.3250/1.3450 ДНТ опцията;1.3350 също има падеж на опция
По-рано днес е била изтъргувана голяма свързана ДНТ опция в нива 1.3000/1.4800 с падеж през 2008г!!!..the damage is done, so I guess I`ll be leavin`..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Форекс Форексовосвен това доларйена си би пивота- значи трябва да се търсят дълги позиции по малките графики
Коментар
-
Проблема с кабела е, че поради незнам си каква причина повечето от играчите се бяха настроили, че има сериозен шанс БОЕ да вдигнат лихвата още на това заседание( аз лично невиждам реални причини) осебенно след последните две изненади който им поднесоха и така вече доста време паунда се товари с положителни очаквания и всяка по негативна новина му се отразява зле. В случая ако не беше предстоящата новина за лихвите която държи повечето от участниците вън от пазара за сега, съм сигурен че движението даун щеше да е по усезаемо. Да не забравяме че все пак сме на прага на великден и пазара ще почива известно време, така че след обявяването на решението реално може да започне и процес на профит тейкинг на удължилите до тук. Това допълнително би подкопало паунда.
Успех.
Коментар
-
Уважаеми джентълмени,
Понеже виждам, че и други се двоумят като мен, предлагам да се следва следната вълшебна максима
Когато не знаеш какво да правиш, не прави нищоhttp://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Форекс ФорексовПървоначално изпратено от Jay GouldПървоначално изпратено от uwscsiПри теб какво излиза Джей? Ще летим ли или ще падаме? Кабела вече понесе няколко тупаника. :-)) и ще изчакам да видя накъде ще тръгне
Джей, моля те измисли някакви сигнали в доларйена че сега излизам - а от вчера се дърпа и като се прибера следобед имаш каса бира ако я изръчкаш към 119.20 :lol:
то е ясно че ще ходи там но се мотае
поздрави :lol:http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Форекс Форексов
освен това доларйена си би пивота- значи трябва да се търсят дълги позиции по малките графики и ме е малко яд че няма да съм тук по време на новините, но Джей Гуулд-пак ти казвам - ако закараш йената горе получаваш каса :lol:
Коментар
Коментар