IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За канадеца...
    При траен пробив на 1.0870/75, може да потърся удължаване.
    В противен случай, ще държа късите с цел около 1.0790 /на първо време/....

Коментар

• Аз от тоз канадец научих два ценни урика:
      1. Нещата винаги могат да станат и по-лоши
      2. Винаги ограничавай загубите
      Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от radar3330
        Текущите нива са подходящи за продажба на USDCAD ,SL 1.0880
        На 4ч правим някакъв рейндж и не се знае накъде ще е пробива. Само не питай какъв рейндж, защото не знам
        Безплатен обяд няма!

Коментар

• Happy68, благодаря ти за мнението.няма да задавам повече такива въпроси

малкия истанбул е прякора на един град в германия ,кадето доста голяма част от населението е турско.но аз съм си българче на 100 %

Коментар

• Текущите нива са подходящи за продажба на USDCAD ,SL 1.0880

Коментар

• Първоначално изпратено от chakaroff
              Happy68, все още правя първи стъпки в "трейдинга"... а иначе не си спомням да съм искал съвети.просто попитах какви са мненията ви относно usdcad

П.С. сега вече научи че има и град с прякор малкия истанбул.за всяко нещо си има първи път
              Извинявай, ако е прозвучало прекалено назидателно от моя страна. Но форума нали е, за да помагаме. Ясно е, че си нов още, иначе нямаше да зададеш въпроса. И в това няма нищо лошо. Всички ние, които сме вече по няколко години на този пазар сме тръгнали оттам. Само че вие сте облагодетелствани, че ние сме тук

Ето ти мнение: МАКД на дневна прави вече дивергенция, която обаче все още не е активирана подобаващо. Отделно, на седмична имаш доста голямо движение, което предполага също някаква дивергенция, за която обаче все още няма и намек. Поради тази причина, аз лично предполагам, че тези дни ще има движение нагоре и то ще е коригиращо на целия спад. Но кога ще тръгне, и дали наистина ще тръгне - не знам.

Аз съвсем сериозно попитах на кой град казват "Малкия Истанбул".
              Безплатен обяд няма!

Коментар

• Икзакли! Колежката Хепи е много права! Стоповете са задължителни!

И аджеба, к`ъв е тоя малък Истанбул?!? Ние ще ударим едно рамо за форекс-а, удари и ти едно по география.

Коментар

• Happy68, все още правя първи стъпки в "трейдинга"... а иначе не си спомням да съм искал съвети.просто попитах какви са мненията ви относно usdcad

П.С. сега вече научи че има и град с прякор малкия истанбул.за всяко нещо си има първи път

Коментар

Първоначално изпратено от Happy68
                    Първоначално изпратено от chakaroff
                    ами аз на канадеца съм дълъг но се чудя до каде да го държа.благодаря
                    за мненията!
                    А когато влизаше дълъг имаше ли идея докъде ще го държиш, ако продължи надолу?
                    мислех да го държа до 1.0870 някаде а ако беше тръгнал надолу щях да съм на минус
                    Колега, в трейдинга няма такова нещо като "мислех, ама ....". Или имаш или нямаш стоп. И това трябва да е ясно преди входа. Ако не си го наложиш сам, пазарът ще ти го наложи. Но по-безболезнено е сам да го направиш

В момента никой нищо не може да каже за канадеца - по-точно ще чуеш много мнения, но отговорността и парите са си твои. Седни, анализирай и вземи сам решение.

Извинявай за поученията, но някой трябва да го каже

Р.С. За "малкия Тексас" знам, ама "Малкия Истанбул" ???
                    Безплатен обяд няма!

Коментар

• Аз колко надолу от текущата цена съм го скъсил тоз канадец, направо ми е тъпо вече
                      Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68
                        Първоначално изпратено от chakaroff
                        за мненията!
                        мислех да го държа до 1.0870 някаде а ако беше тръгнал надолу щях да съм на минус

Коментар

• Първоначално изпратено от Happy68
                          Първоначално изпратено от Petar
                          EUR/USD според мен ще пробие под 1.34 но съвсем за малко и после пак ще скочи.

Но според мен по-добри позиции сега са BGP/AUD като има таргет 1.4405 след главата с раменете които направи. Отиграх го на дълго и за сега съм +150 пипса и очаквам приблизително още толкова и другата позиция GBP/NZD с таргет на 2.75. Ако има нещо по позициите ми, което притеснява някой моля да сподели ще бъда благодарен.

По новини не търгуваме нали пък и те самообират стоповете и пазара продължава натам накъдето си е тръгнал от преди това.
                          Успех
                          Колега, това какво е?
                          Български паунд.

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar
                            EUR/USD според мен ще пробие под 1.34 но съвсем за малко и после пак ще скочи.

Но според мен по-добри позиции сега са BGP/AUD като има таргет 1.4405 след главата с раменете които направи. Отиграх го на дълго и за сега съм +150 пипса и очаквам приблизително още толкова и другата позиция GBP/NZD с таргет на 2.75. Ако има нещо по позициите ми, което притеснява някой моля да сподели ще бъда благодарен.

По новини не търгуваме нали пък и те самообират стоповете и пазара продължава натам накъдето си е тръгнал от преди това.
                            Успех
                            Колега, това какво е?
                            Безплатен обяд няма!

Коментар

за мненията!
                              Безплатен обяд няма!

Коментар

• ами аз на канадеца съм дълъг но се чудя до каде да го държа.благодаря
                                за мненията!

Коментар

Working...
                                X