Това с движенията го чакаме. Въпросът е да са в правилната посока! :-) А що се касае до сметката имах предвид - 200-500 долара/лева/евро и тн, ако си ги прежалил и ти е все тая... Всеки си решава в крайна сметка. Очаквате ли днес да тестваме 1,36? Гледах на дневна предишното качване до 1,4++ - направило го е за 3-4 дни - като първа спирка 1,3620 и после коригира до 1,3450-60.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.31
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от uwscsiИво, ако го правиш това по-добре, според мен де, пробвай при някоя от двойките с йената. Там вероятността да коригира в посока юг е доста голяма имайки предвид срещата на Г-7. Успех! Все пак мисля, че подобно начинание с цялата сметка е доста неразумно и рисковано, то зависи от сметката де!
Днеска ще има големи движения ..затягайте коланите
Коментар
-
Иво, ако го правиш това по-добре, според мен де, пробвай при някоя от двойките с йената. Там вероятността да коригира в посока юг е доста голяма имайки предвид срещата на Г-7. Успех! Все пак мисля, че подобно начинание с цялата сметка е доста неразумно и рисковано, то зависи от сметката де!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivoooСлед малко мисля да направя by EUR/USD с целия акаунд за 1.36 или всичко или нищо
Коментар
-
Първоначално изпратено от MitacПървоначално изпратено от ivoooСлед малко мисля да направя by EUR/USD с целия акаунд за 1.36 или всичко или нищо
Ама те съветвам да не го правиш това сватбарското
Аз вече ни най-малко не съжалявам за моите дълги от вчераМнението не е препоръка за сделки!
Коментар
Коментар