IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Това с движенията го чакаме. Въпросът е да са в правилната посока! :-) А що се касае до сметката имах предвид - 200-500 долара/лева/евро и тн, ако си ги прежалил и ти е все тая... Всеки си решава в крайна сметка. Очаквате ли днес да тестваме 1,36? Гледах на дневна предишното качване до 1,4++ - направило го е за 3-4 дни - като първа спирка 1,3620 и после коригира до 1,3450-60.

Коментар

• Докаде ще пада USD-JPY според вас?

Коментар

• Първоначално изпратено от uwscsi
        Иво, ако го правиш това по-добре, според мен де, пробвай при някоя от двойките с йената. Там вероятността да коригира в посока юг е доста голяма имайки предвид срещата на Г-7. Успех! Все пак мисля, че подобно начинание с цялата сметка е доста неразумно и рисковано, то зависи от сметката де!
        Не мисля,че зависи от сметката :-) Ако влезеш с цялата сметка с колкото и пари да си все тази.Освен ако нямаш предвид колко пари могат да се изгубят ..тогава е друго нещо.
        Днеска ще има големи движения ..затягайте коланите

Коментар

• Иво, ако го правиш това по-добре, според мен де, пробвай при някоя от двойките с йената. Там вероятността да коригира в посока юг е доста голяма имайки предвид срещата на Г-7. Успех! Все пак мисля, че подобно начинание с цялата сметка е доста неразумно и рисковано, то зависи от сметката де!

Коментар

• Благодаря за съветите карате ме да се замисля но все о6те не съм се отказал от този безумен риск

Коментар

• дори най-сигурните позиции имат 10% риск и ако си агресивен, то на десетия път ще спреш да бъдеш такъв.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivooo
                След малко мисля да направя by EUR/USD с целия акаунд за 1.36 или всичко или нищо
                по принцип има логика това което казваш но не и в случая тези неща може да ги направиш когато видиш край на движение т.е. скалп било то бар /или скалп на движение/ тогава си може да влезеш с всичко т.к. маржин колла ти е стопа. В този случай обаче неможеш да бъдеш сигурен колко ще ти е корекцията преди да стигне 1,36 ммм дано си ме разбрал

Коментар

• Не съществува нещо което може да ме накара да купя или хеджирам евро в близите дни.
                  Няма значение колко ще загубиш, важното е да спечелиш повече.

Коментар

• Мисля да го направя малко преди новините в 12

Коментар

• Първоначално изпратено от Mitac
                      Първоначално изпратено от ivooo
                      След малко мисля да направя by EUR/USD с целия акаунд за 1.36 или всичко или нищо
                      То така стават белите.
                      Браво , Иво
                      Ама те съветвам да не го правиш това сватбарското

Аз вече ни най-малко не съжалявам за моите дълги от вчера
                      Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• да не е паднал някой самолет или някой атентат някаде, че очакваш след малко да отиде на 36?

Коментар

То така стават белите.
                          Няма значение колко ще загубиш, важното е да спечелиш повече.

Коментар

lol ако това не е хазарт пак

Коментар

• След малко мисля да направя by EUR/USD с целия акаунд за 1.36 или всичко или нищо

Коментар

• karakondjul

Те да успеят да го избутат до 50 пък ние със стопче - хеджиране.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X