искам да ви пусна една графика да си кажете мнението , обаче не знам как. Някой ако е навит да му я пратя и да я постне
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.31
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kritelinПървоначално изпратено от kritelinshort usdjpy 118.40 tp 118.04
Избягах навреме :-) 13 пип-а загуба обаче
Коментар
-
Форекс Форексов
Кабела го удари на корекции виждам.
ПЛП, споко, няма с какво да си ме обидил - ама аз Уилямса не го и ползвам защото докато му гониш нулите и стотаците пазара си тренди много прилично
Коментар
-
Първоначално изпратено от Форекс ФорексовПървоначално изпратено от PLPПървоначално изпратено от Ajax4oПървоначално изпратено от SANDOчел съм за индикатора Williams R- и съвети как най добре се отиграва
този индикатор от един голям мяистор.
Та тоз мъж съветва да се продава само при стоъности от (0)
Е на дневна ги имаме,което е много рядко.
говоря за евро-долар
Форексов, дълъг кабел имаш ли? Какъв ти е таргета?
напротив - вчера имах къси които закрих на около 20ина пипа печалба и останалата позиция със стоп на нула който гръмна и толкова за моите къси в кабела
Коментар
-
Здравейте,
Използвам WPR% от около 3 г. Играя само с него. За МТ4 обаче трябва да се коригира тъй като графиката е само по bid. Намерете формулата по която се изчислява за да не оставате неприятно изненадани. Лично аз го ползвам на Н4 и дневна като от опит съм стигнал до стойностите които са полезни. Ако някои друг търгува чрез него ще се радвам да обменим опит.
Коментар
-
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от karakondjulПървоначално изпратено от Форекс ФорексовКараконджул, не разправяй филми - с цялата сметка ако съм с 15 промила и на демо не бих влязъл - такова животно няма. Ако мислиш да го правиш - успех
Iskah da kaja che imame visoko RSI. I palzqsht niskovolatilen trend.
I zatova mi se vijda neopravdano da se vliza na kasi pri 3550. No vseki si reshava sam.
A po-dolu vijdam: "Kas sam" - "Ne si sam" - "dvama sme" - "trima"
A az bih kazal che cqlo stado sme
срещу пълзящ тренд никога не се застава - това е кротък и безпощаден валяк.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Форекс ФорексовКараконджул, не разправяй филми - с цялата сметка ако съм с 15 промила и на демо не бих влязъл - такова животно няма. Ако мислиш да го правиш - успех
Iskah da kaja che imame visoko RSI. I palzqsht niskovolatilen trend.
I zatova mi se vijda neopravdano da se vliza na kasi pri 3550. No vseki si reshava sam.
A po-dolu vijdam: "Kas sam" - "Ne si sam" - "dvama sme" - "trima"
A az bih kazal che cqlo stado sme
Коментар
-
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от PLPПървоначално изпратено от Ajax4oПървоначално изпратено от SANDOчел съм за индикатора Williams R- и съвети как най добре се отиграва
говоря за евро-долар
напротив - вчера имах къси които закрих на около 20ина пипа печалба и останалата позиция със стоп на нула който гръмна и толкова за моите къси в кабела
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ajax4oSANDO, аз и първата не виждам, но ако чакаш на дневна, чакай затварянето на деня. Не да продадеш сега когато е на "абсолютна 0" след 3-4 часа да върне и следваща седмица да продължи да катери, а ти си оставаш с видяна за миг 0 на индикатора и 0 в сметката ;-)
И все пак аз по този индикатор само купувам!Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ajax4oПървоначално изпратено от SANDOчел съм за индикатора Williams R- и съвети как най добре се отиграва
говоря за евро-долар
Коментар
-
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от karakondjulPrigotvete se , idva 3555, tam vsichki se hvashtame za race i vlizame s cqlata smetka na kaso!!!
Neka nauchime tezi ot debelite banki da vidqt kolko e losho kato se gubi!!!
Forexov, imashe edin laf, ama ne si spomnqm avtora:
"Nevazmojno e da pomognesh na nqkoi koito e leshil da zabogatee barzo"
Караконджул, не разправяй филми - с цялата сметка ако съм с 15 промила и на демо не бих влязъл - такова животно няма. Ако мислиш да го правиш - успех
Коментар
-
SANDO, аз и първата не виждам, но ако чакаш на дневна, чакай затварянето на деня. Не да продадеш сега когато е на "абсолютна 0" след 3-4 часа да върне и следваща седмица да продължи да катери, а ти си оставаш с видяна за миг 0 на индикатора и 0 в сметката ;-)
И все пак аз по този индикатор само купувам!From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от Ajax4oПървоначално изпратено от SANDOчел съм за индикатора Williams R- и съвети как най добре се отиграва
говоря за евро-долар
стига с тоя Уйлямс бря - той казва кога да се продава при даунтренд и кога да се купува при ъптренд, но като цяло е скапан индикатор и не съм го гледал от много месеци.
Аяксчо, номера в кабела е един трейлинг на 30п, по дълбока корекция от 30п вероятно ще го закопае повече надолу и затова засега 30те ми изглеждат удачни, щом имаш дълги кабели си свиркай и остави грижите на мечките и другите там от зоологическата градина - имаме си ъптренд като по учебник и неговото време ще мине но седи и стискай дългите - корекциите сами ще си дойдат но както виждаш народа вижда само корекции надолу когато сме нагоре и корекции нагоре когато сме надолу - все тая но кабела може да дръпне още 50п нагоре ама не ми се пуска графика да обяснявам защо така и защо иначе :lol:
трейлинг
Коментар
Коментар