If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Миналата година, мужду 16.04. и 07.05. е било доста интересно! И сега могат ни изненада много неизвестни!!
Миналата година по това време имахме пробив на половингодишен рейндж. Сега сме или някъде в средата или в края на тренд. Така че няма да се случи същото.
А при кабела сме си баш в горната част на 4 месечен рейндж
Да , и ако не беше седмичния кендъл от 21.01 щях да кажа, че ще правим нов връх. Но понеже го има въпросния кендъл, засега си трая, въпреки, че имам сигнал за пробив. Ще видим, ако пробие, ще има достатъчно място и ние да се включим.
Промяна: всъщност, и дневната свещ от 23.01 върши работа - много ми боде очите.
аз от доста време повтарям че при кабела връх няма, каква е тази конструкция върхът да е рейндж?1? но пък не е и невъзможно но определено за момента за мен са актуални нивата над 2, но колко...2.03/05/11 не искам да гадая но е доста вероятно мине ли 2 кабела да стане доста летлив и неустойчив
Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Миналата година, мужду 16.04. и 07.05. е било доста интересно! И сега могат ни изненада много неизвестни!!
Миналата година по това време имахме пробив на половингодишен рейндж. Сега сме или някъде в средата или в края на тренд. Така че няма да се случи същото.
Да , и ако не беше седмичния кендъл от 21.01 щях да кажа, че ще правим нов връх. Но понеже го има въпросния кендъл, засега си трая, въпреки, че имам сигнал за пробив. Ще видим, ако пробие, ще има достатъчно място и ние да се включим.
Промяна: всъщност, и дневната свещ от 23.01 върши работа - много ми боде очите.
Технически погледнато при евро/долар си имаме нужда от забавяне на движението нагоре за да може да се разтоварят малко дълги и да почнат от малко по-ниски нива да се градят отново за тест на нивата над 1.36.Незнам дали ви прави впечатление но от 1.2850 до текущия връх 1.3554 не сме имали по-сериозна корекция.Нагоре образувахме много яка съпротива около 1.3550 и логичното развитие на нещата за мен е малко на юг и после да ходим за нови върхове.Ако от сега продължим скоро ще станем свидетели на обръщане на средносрочния тренд според мен.
Важните съпротиви за утре:
1.3518
1.3502
1.3474 ( Пивот )
1.3445
Затворим ли около 1.3440 ще имаме поглъщаща свещ на дневна и очаквам във вторник да последва слизане под 1.34.
Успешна седмица на всички
За евро/$ - добре!!! А за паунд/$ как ги виждаш нещата?
Аз за паунд/долар отдавна съм си казал мнението.Там на месечна графиката крещи за ходене на юг.Интересно ми е само още колко време ще продължи този цирк с напъването нагоре.
Успех
Още с отварянето на пазара евро-йена ще тества 162.00.А аз отново съм къс на паунд-йена от 236,74, след като излязох от тая двойка на 235,58......Но това е единствения (според мен) способ да дочакам спад в борсите, повишение на йената и от там - поне 226 и надолу на паунд-йена.Следваща съпротива - 238,17.
Мисля с отварянето ъпа ще е лесен всеки да купи по лотче и ще се получи една по-спокойна цена за къси , битува схващането че евро-долар може до 1.44 и по става да се влезе на 7 фигури под върха.Надолу е фрашкано със стопове който го събори ще вика ура.
Технически погледнато при евро/долар си имаме нужда от забавяне на движението нагоре за да може да се разтоварят малко дълги и да почнат от малко по-ниски нива да се градят отново за тест на нивата над 1.36.Незнам дали ви прави впечатление но от 1.2850 до текущия връх 1.3554 не сме имали по-сериозна корекция.Нагоре образувахме много яка съпротива около 1.3550 и логичното развитие на нещата за мен е малко на юг и после да ходим за нови върхове.Ако от сега продължим скоро ще станем свидетели на обръщане на средносрочния тренд според мен.
1.3518
1.3502
1.3474 ( Пивот )
1.3445
Затворим ли около 1.3440 ще имаме поглъщаща свещ на дневна и очаквам във вторник да последва слизане под 1.34.
За евро/$ - добре!!! А за паунд/$ как ги виждаш нещата?
1.3518
1.3502
1.3474 ( Пивот )
1.3445
май с този сме на едно мнения за да се получи такова отвяване на 1.3664 ще трябва да съберем малко сила с един 10-15дневен корективе триъгълник или флаг, където индикаторите да възстановят стойности на дневна и сле това да изригнем което е доста вероятно защото ще съвпадне и с преолетния тренд и ако не стане до края на май, може да се отложи за есента.
Predpolagam che utre sutrin shte sme pod 3500 i do obed shte sme probvali supporta na 3480 i ochakvam da go probiem i shte testvame 3440.
3440 shte izdarji i otivame vednaga obratno nad 3500 kadeto sledvat golemi bitki i mnogo boi, volatilnost i mnogo vazmojnosti. Saprotivite sa nagasto i mnogo silni no koi znae kakvi danni shte doidat ot US??????
3550 e mnogo silno nivo i ako se otprishti shte ima mnogo panika i seriozni riskove, za da ne moje tova da se sluchi shte ochavam mnogo silna politicheska podkrepa, izkazvaniq za "strong dollar" (kolko smeshno zvuchi) i za rate hikes, focus on inflation i tn. Amerikancite shte iskat da kupqt malko vreme i da se nadqvat na loshi danni ot EU mejduvremenno.
ти добре си ги пожелаваш тези неща, но защо трябва да забуждаваш някои че америка иска силен долар? доста сме близо до върха при 1.3664 за да отцепим надолу без да го посетим. в момента вероятността да тестнем върха е много по-висока от това дане го видим въобще, даже вероятността да го бием е по-висока от това да отцепим сега надолу без поглед към върха. А предпоставките затова са много, най-голямата е бичи тренд и формата под която се развива, бавно и стабилно. Ако погледнеш ще видиш че близо месец седим над 1.33 което означава че може би всички са доволни от текущите нива, а ако има недоволни то трябваше да сме надолу, нали така ? Другата сериозна предпоставка е седмична и месечна графика , освен това слабостта на долара по всички фронтове, да не говорим за австралиеца и новозенландеца, единствено срещу йената има сила, но тя е продиктувана от други причини, ясно какви. Та така, картинката си остава бича, по-късно може да се поразходим из графиките да видим по-точно как стоят нещата и какви сигнали всеки има Успехи!
Коментар