Първоначално изпратено от koko
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.31
Collapse
Заключена.
X
X
-
Фене
Ако мислиш така заради следното изречение щот не си първият дет ми се обажда - не си го прочел правилно "Та така - аз лично имам план тия дни седмици, да си харесам едно ниво и като първа крачка да думна 100% от акаунта безлостово в долари но незнам къде"
Казах БЕЗЛОСТОВО демек еврата от сметките в долари 1-1 чейндж бюро, сега аз не се изразих точно така че звучи наистина като на няколко ракии.
На 8ми март миналата година минах на евра - тогва даже открих една тема "долар капут да живее еврото" курса беше някъде 1.19 след дъното 1.16, както и да е - сега два сценария ми се въртят в главата.
1. Безлостово чист чейндж - проблемът е че някой брокери ти искат овър пари за далаверата но е чисто и ясно.
2. Лостово - това ще рече примерно отваряш да речем с 1% от акаунта така наречената на форекс жаргон "сет енд форгет" търговия тоест имаш 100к сметка и селваш през марджин 100к - предимството на този сценарии е че е по суапа и можеш да го направиш портфейлно - тоест ти носи и лихва освен пари, недостатъка е че ангажира марджин което чисто психологически те трови а и не само психологически ако пазара тръгне 10-20 фигури срещу теб.
Няма значение това имах в предвид сори че не се изразих правилно
Успехи
Коментар
-
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от kokoА че се сетих ако има фенове на кака Линда - мисля че това ще е интересно.
Баба Линда винаги има какво да каже
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPEKOПичове,
Не играйте срещу еврото! Ще ревете!
Еврото е подценено!
Спеко стари друже е дойде време пак да влезем в малко спор с теб, ес южуъл, въпреки че мислех да не пиша повече.
Това съждение "еврото е подценено" е доста силно поне според мен. Аз оставам на старото си мислене че скоро - началото на юли месец ще започне така наречената "Дъ Мадър ъф Олл Шортс" коята ще цели някъде 1.14 ниво - иначе според мен някякъв равновесен курс към момента е около 1.26 тоест мисля обратно на теб демек "еврото е надценено".
Сега краткосрочно смятам че имме още малко път надолу може би някъде 1.3330-80 може и още - аз затворих част от моите къси защото 2В модела изпълни първите си възможни цели и смея да твърдя се справи доста добре - даде сел сигнал на 1.3640 с къс стоп който оцеля и тнт. От там насетне ще тръгнем нагоре и то е по-вероятно за нов връх но не над 1.42 това му е макс и заради забавянето на края на корецията даже звучи утопично към момента. Може дори да е 1-2-3 с по-нисък връх но аз го целя като време някъде края на юни тоя връх ккъвто и да е и тръгва Колювата майка майка му на Колю.
Фундаментално - също невиждам съединените европейски щати да цъфтят и да връзват та да твърдим че еврото е подценено - напротив именно заради лошият фундамент който излиза от европа това високо евро ебава още повече нещата и ако не друго то нащо брата би трябвало да вземе мерки ако еврото реши да пасе трева над 1.40 нивата.
Та така - аз лично имам план тия дни седмици, да си харесам едно ниво и като първа крачка да думна 100% от акаунта безлостово в долари но незнам къде.
ПП Обещах за долар кад да кажа като го видя - е видях 1.0777 като дъно и следваща цел 1.20 ниво.
Та така жив и здрав спеко
Коментар
-
kato cialo o4akvam dnes eur/usd da napravi slednoto dvijenie ot tuk 1.3452 6te slezem do 1.3440 . ot tam 6te ide do 1.3460 ili do 1.3470 . otkydeto 6te zapo4ne bavno spuskane za da testvame psihologi4eskoto 1.34 . kato 20 pipa pod 1.34 e 38 fiboto na poka4vaneto . spad pod 1.3395 6te ozna4ava 4e 6te go probivame tazi sedmica , no edno otska4ane ot 1.34 6te zna4i 4e sriada i 4etvyrtyk 6te rabotim v posoka 1.3530-40 , kato za petyk ostava da zapo4nem da slizame za da testvame otnovo 38 fibo . az li4no vijdam niva ot 1.3750-1.3850 , oba4e 6te trygnem za tam ot 1.3270-90 , koeto pyk se pada 50 % fibo . Vidim li 1.38 6te skusiavam s celi 10 tina figuri dylgosro4no , za6toto vse pak idva liato i e dobre da se po4iva pove4e otkolkoto da se zanimavame s intraday tyrgovia .
Pozdrai i uspehi .Forex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
Първоначално изпратено от svilenggЕдно мое мнение - липсата на новини и почивка па дадени пазари само по себеси е новина. Което би могло да даде отражение когото се докосне с някоя съпротива. Пре евро/$ има 10-15 пипса на горе спрямо момента на последния час в петък вечер. Но без новини пазара се развива по течението. Въпреки, че пазар си знае най-добре работа. И с новини и без новини той ще направи това което е намислил в зависимост от вариянта, която си и начертал. Точно тоя момент се вписва много добре на 5-те зелени бара и един червен на четири часова, като се има предвит че сме се спунали доста силно надолу и сме пробили ЕMA50 на дневна преди 2 бара предпоследен червен последван от последен зелен с размери 3 към 2 като зеления е затворил по ниско от предходния зален.При William's 28 се вижадт равнища близки донулата които приличат което е силна прекупеност, на четири часова има сигнал за откриване на дълга премината стойнто 50, но като се има предвит посоката в която се движим е по скоро за къса. Но Ема50 на 4-тири часова е много близо до върховета създадени този месец и е действала като защита с рикошети. При stoch 60-20 има силна продаденост последните 2 седмици на дневна. Иднескащния ден се вписва идеялно за забавяне на темповете наприни последните 2 седмици без да върне над 1,3575
Аз съм го отиграл с селл от почти текущи нива с стоп loss 1,3578 Но просто защото нямам отворена позиция а това те прави по незеитиресуван от пазара. Който непознава пазара става жертва на него. Само късмета на чинаещия го спасява в началото.
ima edno osnovno pravilo vyv forexa i to e : Ne otvariai pozicii pri niskovolativen pazar . Ako dnes se otvaria to triabva da byde kysa ot niva kydeto ti e stopa 1.3470-80 - cel 1.3405 . Az li4no imam kysa 1.3470 ot petyk spored plana koito pusnah v 4etvyrtyk za nivata i si 4akam 1.3405 predi da otidem za zadeistave 1.3530-40 sell orderite . Ako oba4e niamah pozicia tiah da po4ivam dnes , za6toto utre ne se znae na kyde 6te trygne pazara .
Pozdravi i uspe6en tradingForex , форекс новини и стратегии
Коментар
-
Едно мое мнение - липсата на новини и почивка па дадени пазари само по себеси е новина. Което би могло да даде отражение когото се докосне с някоя съпротива. Пре евро/$ има 10-15 пипса на горе спрямо момента на последния час в петък вечер. Но без новини пазара се развива по течението. Въпреки, че пазар си знае най-добре работа. И с новини и без новини той ще направи това което е намислил в зависимост от вариянта, която си и начертал. Точно тоя момент се вписва много добре на 5-те зелени бара и един червен на четири часова, като се има предвит че сме се спунали доста силно надолу и сме пробили ЕMA50 на дневна преди 2 бара предпоследен червен последван от последен зелен с размери 3 към 2 като зеления е затворил по ниско от предходния зален.При William's 28 се вижадт равнища близки донулата които приличат което е силна прекупеност, на четири часова има сигнал за откриване на дълга премината стойнто 50, но като се има предвит посоката в която се движим е по скоро за къса. Но Ема50 на 4-тири часова е много близо до върховета създадени този месец и е действала като защита с рикошети. При stoch 60-20 има силна продаденост последните 2 седмици на дневна. Иднескащния ден се вписва идеялно за забавяне на темповете наприни последните 2 седмици без да върне над 1,3575
Аз съм го отиграл с селл от почти текущи нива с стоп loss 1,3578 Но просто защото нямам отворена позиция а това те прави по незеитиресуван от пазара. Който непознава пазара става жертва на него. Само късмета на чинаещия го спасява в началото.
Коментар
-
Световен пазар
Към всички:
ТРЕЙДЪРИ
ДИЛЪРИ
БРОКЕРИ
СПЕКУЛАНТИ
МАФИОТИ
ДАЛАВЕРЪДЖИИ
и всички от БГ
поради факта, че днес е почивен ден в много големи страни движещи ежедневно валутните двойки в желани от тях посоки, колеги сега е момента! Да се обединим и днес да правим ние нещата на пазара и да разбъркаме максимално нещата до утре поне!
Нека заварят невиждани нива на всички валутни двойки!
1 лв = $ 5 и подобни схеми
:-)
Коментар
Коментар