IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Имам предвид ФЕ на база 8395 - 8290 - 8365 и С за ФЕ тата

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o
      koko как ти се вижда австраниеца?
      Ами аз бих го пробвал в къса след малко със стоп над върхът за някакво С което да цели ФЕ100 и после ФЕ 161.8 надолу

Коментар

• koko как ти се вижда австраниеца?
        From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
        България Над Всичко

Коментар

• Митак, елиът става за търгуване ами ние не ставаме хехе , но и целта на Елиът е точно такава да можеш перфектно да обясниш защо прогнозата която си направил оня ден не е станала вчера- майтапа настрана - обикновенно С вълна е много лесна за прогнозиране и отиграване - ако не е С алтернативата е 3 така че все то. Иначе какво да ти кажа като вървяхме надолу от 3666 предният път си викахме те сега сме в корекция тривълнова завършихме нагоре едни 5 перфектни вълни - всичко ОК но като минахме 1.2630 това на седмична обърна тренда и си рекохме а ма ха - добре надолу движението от 1.36 до 1.16 си станаха пак едни перфектни 5 вълни и си викаме а то онова другото било АБС пък сега друга хава айде да корегираме нагоре с едно АБС - аз хванах добре тогава дългата и целих пак нещо 1.26 или 1.34-35 ниво за това АБС и си викам после паритет ок ама и това още малко и хич няма да звучи като АВС то даже вече не си звучи ами пак си се движи като нещо 5 вълново, е ние си обясняваме по Елиът всичко то не са дабъл юта хиксове игреци и прочие
          Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от Mitac
            От известно време взех да проучвам по задълбочено вълните на Елиът.Най-вече тези правени назад във времето.Много интересно.
            Отдавна съм спрял да ги гледам... Графичните изображения по-принцип са абстрактни и се тълкуват от съзерцаващия най-вече според щенията му... Предпочитам музиката като изкуство.

Коментар

• Добър ден колеги.

Здравейте.От известно време взех да проучвам по задълбочено вълните на Елиът.Най-вече тези правени назад във времето.Много интересно.
              Нагледах се на различни варианти и броенета на спецове.Така че Коко има право това не е предпоставка за търговия.Много често нещата така се променят че не е истина.
              Може само да се разглеждат различни версии и да се прогнозира процент на вероятност.Това разбира се не е малко,даже е много.
              Вълновия анализ съчетан с техническия е много мощно оръжие за трейдъра и може да направи търговията много успешна обаче само ако се съчетае с възможност за измъкване при евентуална несполука.
              Така че тези рисувани линии в бъдещето нямат голяма тежест.
              Особенн пък дългосрочно.До седмица може да се предположи тенденция някаква, от там нататък само датите са верни.
              Винаги трябва да има план Х преди откриване на позиция и условията при които се активира.
              Когато една идея не се получи режеш и хвърляш.
              Вдишаш дълбоко издишаш и търсиш следващата.

Много хора страдат поради закостенели идеи и смущаващи чувства.
              Разберете хора няма нищо постоянно и сигурно на този свят всичко се променя.

Няма значение колко ще загубиш, важното е да спечелиш повече.

Коментар

• Бат Пешо нещо ме зариби и си сложих едно ордерче бай еур 1.3589 със стоп 1.3549 и тартет 1.3660 - 20% от късата

Коментар

• За кабела съм съгласен че днес трябва да ходи поне до 1,9930 не само заради графиката която си показал, но и за да покрие дупката която направи след излизането на данните за инфлацията онзи ден. Тогава скочи от 1,9930 до 1,9980!

Коментар

• Preporyka: wlizane samo na klucovi niva s mnogo tynak stop ot 35 pipa naprimer.

USPEH !!![

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                      ... но мен ми се струва че е грехота да сме дошли до Рим и да не видим папата над 1.3660 пък после да коректваме но да видим , мен тук ме е страх да скъся
                      Ха дано повечко хора мислят като теб... па ако може и с дълги евра да са... че ако всички сме скъсили, па то не пада... лошо!

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
                        Бреееее.... голяма промоция в евро/долар и кабел. Достигна ли паниката горната си точка или още не е? Аз съм се скъсил вече ама още мога...

Като гледам всичко идва от кросовете на йената и екшъна там ги люшка в обратни посоки спрямо долара. Затова смятам че нивата не са резултат от слабостта на долара, а по-скоро от спекулации в кросовете на йената заради +11% БВП на Китай и очакванията за ревалвация на юана!
                        Тая ревалвалвация на тоя юан я слушам откат се занимавам с гадния форекс - има нема 2 години!
                        Иначе за късите ви позиции... сърце ме боли Пуснах си ОБВ /он баланс волюм/ на минутна /че тука с блябля си правим състезание по скалп / и си викам "Абе я да го пусна това ОБВ и на дневна" и ето резултата :
                        България Над Всичко

Коментар

• Колега фактс братушките са се наточили да го режат от тук на късо. Значи те за разлика от Димо чакат тук У нещо такова http://golohoro.hit.bg/rus.gif но мен ми се струва че е грехота да сме дошли до Рим и да не видим папата над 1.3660 пък после да коректваме но да видим , мен тук ме е страх да скъся

Успех

Коментар

• Бреееее.... голяма промоция в евро/долар и кабел. Достигна ли паниката горната си точка или още не е? Аз съм се скъсил вече ама още мога...

Като гледам всичко идва от кросовете на йената и екшъна там ги люшка в обратни посоки спрямо долара. Затова смятам че нивата не са резултат от слабостта на долара, а по-скоро от спекулации в кросовете на йената заради +11% БВП на Китай и очакванията за ревалвация на юана!

Коментар

• При паунд йена тръгнахме майче нагоре по първия ми сценарий от вчера
                              Имам дълга от 237, 17 със стоп 236,61 обмислям добавка със стоп под минимума на предходния бар на 4Н , където местя и другия стоп

Коментар

• Jay Gould, за едно съм съгласен - това е третата вълна. Иначе на графиката ти има нещо отбелязано като "Флаг", брато ако това е флаг, аз съм космонафт!
                                България Над Всичко

Коментар

Working...
                                X