Имам предвид ФЕ на база 8395 - 8290 - 8365 и С за ФЕ тата
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.31
Collapse
Заключена.
X
X
-
Митак, елиът става за търгуване ами ние не ставаме хехе , но и целта на Елиът е точно такава да можеш перфектно да обясниш защо прогнозата която си направил оня ден не е станала вчера- майтапа настрана - обикновенно С вълна е много лесна за прогнозиране и отиграване - ако не е С алтернативата е 3 така че все то. Иначе какво да ти кажа като вървяхме надолу от 3666 предният път си викахме те сега сме в корекция тривълнова завършихме нагоре едни 5 перфектни вълни - всичко ОК но като минахме 1.2630 това на седмична обърна тренда и си рекохме а ма ха - добре надолу движението от 1.36 до 1.16 си станаха пак едни перфектни 5 вълни и си викаме а то онова другото било АБС пък сега друга хава айде да корегираме нагоре с едно АБС - аз хванах добре тогава дългата и целих пак нещо 1.26 или 1.34-35 ниво за това АБС и си викам после паритет ок ама и това още малко и хич няма да звучи като АВС то даже вече не си звучи ами пак си се движи като нещо 5 вълново, е ние си обясняваме по Елиът всичко то не са дабъл юта хиксове игреци и прочие
Успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от MitacОт известно време взех да проучвам по задълбочено вълните на Елиът.Най-вече тези правени назад във времето.Много интересно.
Коментар
-
Добър ден колеги.
Здравейте.От известно време взех да проучвам по задълбочено вълните на Елиът.Най-вече тези правени назад във времето.Много интересно.
Нагледах се на различни варианти и броенета на спецове.Така че Коко има право това не е предпоставка за търговия.Много често нещата така се променят че не е истина.
Може само да се разглеждат различни версии и да се прогнозира процент на вероятност.Това разбира се не е малко,даже е много.
Вълновия анализ съчетан с техническия е много мощно оръжие за трейдъра и може да направи търговията много успешна обаче само ако се съчетае с възможност за измъкване при евентуална несполука.
Така че тези рисувани линии в бъдещето нямат голяма тежест.
Особенн пък дългосрочно.До седмица може да се предположи тенденция някаква, от там нататък само датите са верни.
Винаги трябва да има план Х преди откриване на позиция и условията при които се активира.
Когато една идея не се получи режеш и хвърляш.
Вдишаш дълбоко издишаш и търсиш следващата.
Много хора страдат поради закостенели идеи и смущаващи чувства.
Разберете хора няма нищо постоянно и сигурно на този свят всичко се променя.
Няма значение колко ще загубиш, важното е да спечелиш повече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от koko... но мен ми се струва че е грехота да сме дошли до Рим и да не видим папата над 1.3660 пък после да коректваме но да видим , мен тук ме е страх да скъся
Коментар
-
Първоначално изпратено от FactsБреееее.... голяма промоция в евро/долар и кабел. Достигна ли паниката горната си точка или още не е? Аз съм се скъсил вече ама още мога...
Като гледам всичко идва от кросовете на йената и екшъна там ги люшка в обратни посоки спрямо долара. Затова смятам че нивата не са резултат от слабостта на долара, а по-скоро от спекулации в кросовете на йената заради +11% БВП на Китай и очакванията за ревалвация на юана!
Иначе за късите ви позиции... сърце ме болиПуснах си ОБВ /он баланс волюм/ на минутна /че тука с блябля си правим състезание по скалп
/ и си викам "Абе я да го пусна това ОБВ и на дневна" и ето резултата :
From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Колега фактс братушките са се наточили да го режат от тук на късо. Значи те за разлика от Димо чакат тук У нещо такова http://golohoro.hit.bg/rus.gif но мен ми се струва че е грехота да сме дошли до Рим и да не видим папата над 1.3660 пък после да коректваме но да видим , мен тук ме е страх да скъся
Успех
Коментар
-
Бреееее.... голяма промоция в евро/долар и кабел. Достигна ли паниката горната си точка или още не е? Аз съм се скъсил вече ама още мога...
Като гледам всичко идва от кросовете на йената и екшъна там ги люшка в обратни посоки спрямо долара. Затова смятам че нивата не са резултат от слабостта на долара, а по-скоро от спекулации в кросовете на йената заради +11% БВП на Китай и очакванията за ревалвация на юана!
Коментар
Коментар