IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• с тенденция към много бързо изсипване са и двете.

Коментар

• Имам предвид движението от Четвъртък, Петък и днес.
      Eur/USD и GBP/USD вървят бавно и славно надолу.

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
        Първоначално изпратено от Ironhorse
        Според мен нещо не е наред.
        Всички вкупом твърдят, че долара е слаб а виждам обратното.
        От кой точно ъгъл гледаш?
        Ти знаеш че съм къс така че ъгъла ми е ясен..

Коментар

• Първоначално изпратено от Ironhorse
          От кой точно ъгъл гледаш?

Коментар

• Първоначално изпратено от Ironhorse
            Кое е обратното, вдигна 6 фигури, а е върнал с някакви смешни 50 пипа

Коментар

• Според мен нещо не е наред.

Коментар

• Добро утро и успешна седмица.

При паундйена местя стопа на +60п

Коментар

• Re: индианец

Първоначално изпратено от Дон Карлос
                  Резултатът го виждаш, надявам се.
                  Яко!

Коментар

• индианец

Колега, приказките на Полсън нямат никакво отношение към
                    въртенето на Земята - твърде изтъркани са. В случая интресни са
                    реакциите не европейските финансови институции.

А ето и още една прясна вербална интервенция:

" ЕЦБ, Гарганас:в свете того, что сильный евро снижает инфляцию, ЕЦБ нет необходимости вмешиваться.
                    ЕЦБ, Гарганас: рост евро снижает необходимость дальнейшего ужесточения монетарной политики."

Резултатът го виждаш, надявам се.

Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mitac
                      Аз всъщност това търгувам еуро/йена.
                      Реших така да направя за да мога да ги изцедя по добре.
                      ...
                      Някой път хитрата сврака с двата крака.
                      Няма нищо хитро тука, Митак! Изцедения си ти, защото плащаш 2 пъти (откриване/закриване на позицията) 2 спреда вместо 1... Това е голата истина... Всичко останало е само "стратегия" тип пожелание...

Коментар

• Закрих късите на долар-йена и шортнах паунда от 2,0014.ТП-1,9955,
                        СЛ-2,0055.Мисля, че се очертава седмица на корекция.

Коментар

• Първоначално изпратено от denislav_iliev
                          Първоначално изпратено от denislav_iliev
                          GBP/CHF е булиш ма всички таймфрейми имам дълга от 2,4180 с цел 2,44 и стоп 2,4140 а на месечна имаме цел на 123 - 2,72 ама едва ли ще държа дотогава
                          Поредния активиран стоп на реал , докато на демото имам къси eur/usd
                          eur/jpy eur/chf gbp/jpy za 210 пипа и 12 %. Ама така е. Ако някой ни направи на всички тука по една сметка с по 5000 $ и ни каже демо е ама ако е на + ще ти дам 10 % от печалбите, а всъщност е реал.... ще стане милиардер . успех
                          Да така е.....аз вече 1,5г. търгувам демо, но мисля че дойде момента да опитам реал пък да видим...каквото сабя покаже...Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
                            Първоначално изпратено от Mitac
                            Къс съм в евро/долар 1.3611и долар/йена 118.01
                            Цели 1.3545 и 116.15
                            Що не играеш направо евро/йена?
                            Аз всъщност това търгувам еуро/йена.
                            Реших така да направя за да мога да ги изцедя по добре.
                            Не знам коя двойка ще тръгне първа но докато не достигне минимума си другата ще се опъва малко после ще си разменят местата.
                            За по голяма гъвкавост.По голяма свобода имам така.
                            То аз като мисля така не значи че ще стане по този начин.

Някой път хитрата сврака с двата крака.
                            Ще натискаме ама да видим .Дано да минем през подкрепите.
                            Ако не ,минаваме към план Х.
                            Няма значение колко ще загубиш, важното е да спечелиш повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от denislav_iliev
                              GBP/CHF е булиш ма всички таймфрейми имам дълга от 2,4180 с цел 2,44 и стоп 2,4140 а на месечна имаме цел на 123 - 2,72 ама едва ли ще държа дотогава
                              Поредния активиран стоп на реал , докато на демото имам къси eur/usd
                              eur/jpy eur/chf gbp/jpy za 210 пипа и 12 %. Ама така е. Ако някой ни направи на всички тука по една сметка с по 5000 $ и ни каже демо е ама ако е на + ще ти дам 10 % от печалбите, а всъщност е реал.... ще стане милиардер . успех

Коментар

• Ajax4o

Не съжалявай за златото , пусни си регрешън чанъл има такъв индикатор в тази платформа направи му параметрите 33 и 100 , пусни си го на 4 часа графика на долната линия купуваш на горната продаваш с 15п. стоп при мейджърите , стопа го правиш реверсиращ чрез логическите поръки и си свиркаш , а естественно се съобразяваш с новините които излизат като филтър са ти. Има една програма с нея го проверявах същия канал дали е ефективен , достатъчно е добър , риска знаеш трябва да е малък , от такава система оплакванията могат да са само че не се печели прекалено много като на демо , за по прецизно можеш да отваряш два чарта освен 4часа и 5 мин. да си отвориш , стартираш втори път платформата и си отваряш още един чарт на същата двойка на 5 мин . там настройките не ги променяш на канала оставяш ги както са си влизаш по линията на двата чарта като съвпадне сигнала за вход , а изхода на 15п. минсля че е достатъчен профит в случая. Но не механично при новини бият стопове.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X