с тенденция към много бързо изсипване са и двете.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.31
Collapse
Заключена.
X
X
-
индианец
Колега, приказките на Полсън нямат никакво отношение към
въртенето на Земята - твърде изтъркани са. В случая интресни са
реакциите не европейските финансови институции.
А ето и още една прясна вербална интервенция:
" ЕЦБ, Гарганас:в свете того, что сильный евро снижает инфляцию, ЕЦБ нет необходимости вмешиваться.
ЕЦБ, Гарганас: рост евро снижает необходимость дальнейшего ужесточения монетарной политики."
Резултатът го виждаш, надявам се.
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от MitacАз всъщност това търгувам еуро/йена.
Реших така да направя за да мога да ги изцедя по добре.
...
Някой път хитрата сврака с двата крака.
Коментар
-
Първоначално изпратено от denislav_ilievПървоначално изпратено от denislav_ilievGBP/CHF е булиш ма всички таймфрейми имам дълга от 2,4180 с цел 2,44 и стоп 2,4140 а на месечна имаме цел на 123 - 2,72ама едва ли ще държа дотогава
eur/jpy eur/chf gbp/jpy za 210 пипа и 12 %. Ама така е. Ако някой ни направи на всички тука по една сметка с по 5000 $ и ни каже демо е ама ако е на + ще ти дам 10 % от печалбите, а всъщност е реал.... ще стане милиардер. успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от FactsПървоначално изпратено от MitacКъс съм в евро/долар 1.3611и долар/йена 118.01
Цели 1.3545 и 116.15
Реших така да направя за да мога да ги изцедя по добре.
Не знам коя двойка ще тръгне първа но докато не достигне минимума си другата ще се опъва малко после ще си разменят местата.
За по голяма гъвкавост.По голяма свобода имам така.
То аз като мисля така не значи че ще стане по този начин.
Някой път хитрата сврака с двата крака.
Ще натискаме ама да видим .Дано да минем през подкрепите.
Ако не ,минаваме към план Х.Няма значение колко ще загубиш, важното е да спечелиш повече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от denislav_ilievGBP/CHF е булиш ма всички таймфрейми имам дълга от 2,4180 с цел 2,44 и стоп 2,4140 а на месечна имаме цел на 123 - 2,72ама едва ли ще държа дотогава
eur/jpy eur/chf gbp/jpy za 210 пипа и 12 %. Ама така е. Ако някой ни направи на всички тука по една сметка с по 5000 $ и ни каже демо е ама ако е на + ще ти дам 10 % от печалбите, а всъщност е реал.... ще стане милиардер. успех
Коментар
-
Ajax4o
Не съжалявай за златото , пусни си регрешън чанъл има такъв индикатор в тази платформа направи му параметрите 33 и 100 , пусни си го на 4 часа графика на долната линия купуваш на горната продаваш с 15п. стоп при мейджърите , стопа го правиш реверсиращ чрез логическите поръки и си свиркаш , а естественно се съобразяваш с новините които излизат като филтър са ти. Има една програма с нея го проверявах същия канал дали е ефективен , достатъчно е добър , риска знаеш трябва да е малък , от такава система оплакванията могат да са само че не се печели прекалено много като на демо , за по прецизно можеш да отваряш два чарта освен 4часа и 5 мин. да си отвориш , стартираш втори път платформата и си отваряш още един чарт на същата двойка на 5 мин . там настройките не ги променяш на канала оставяш ги както са си влизаш по линията на двата чарта като съвпадне сигнала за вход , а изхода на 15п. минсля че е достатъчен профит в случая. Но не механично при новини бият стопове.D.Y.F-091066
Коментар
Коментар