Някой има ли чувството че днес може и да не мине толкова спокойно...???...:lol:
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.31
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от Plamen TanevШортнах и паунд-йена от 237,27 - СЛ-237,65, ТП-236,77
Интрадей за чопи ден.
Коментар
-
Форекс Форексов
Запълване н гап, пробив на пивот и тест на М1 ривърсал - като по учебник. В момента индикаторите показват нерешителност на пазара но то се вижда и без тях :lol:
успех
Коментар
-
Форекс Форексов
Здравейте.
Стамбе, short gbp/usd да ти се намира някъде в хисторито на акаунта вече?хехе ... добър трейд в кабела.
За кабела по конкретно и една графика сега ...
Коментар
-
http://finance.yahoo.com/q/bc?s=USDE...=on&z=m&q=l&c=
http://charts3.barchart.com/chart.as...=BSTK&evnt=adv
ето ги двете графики долара пада спрямо еврото петрола расте не ми се търят данни да смятам корелации
2003 си купувал петрол за 30 $ сега за 60 $ 100 %
2003 си купувал петрол за 30 Евро сега купуваш за 45 евро 50 %
Коментар
-
караконджул , Лошото е , че всичките тея работи, които се приказват за фундамента са при равни други условия и всеки вижда различна логика, и освен това това е пазар на очакванията, Ако очаквам ,че петрола ще скочи аз ще почна да продавам долари от рано , така че ще имам един 6 месечен тренд , който ще ми запази цената на петрола в евро и когато трябва да се купува , вярно ще се увеличи търсеното количество долари краткосрочно и после пак по тренда "при равни други условия"
Коментар
-
denislav_iliev
Ако долара поевтенява петрола се качва нещо си се объркал , дори обратното пък също е в сила ако долара поскъпне петрола ще поевтенее. Няма нужда да купуваш евра и да си мислиш че си си купил петрол , достатъчно е да купиш с долари петрол.Освен това в Аляска все пак имат малко петрол а в Брюксел се договарят с Русия вместо да видят какво може да се направи в Румъния и тя да покрие малко от нуждите примерно на България и други съседни на нея държави , румънците произвеждат страшно летливи горива , извличат малко и тегнологията по която рафинират от зората на петролодобива - една удачна позиция да се ивестират малко еврофондове в работеща икономическа схема.По принцип в момента по борсата петрола е здраво купен с петрол много заети пари има срещу петрол за да стигне цената му до такива нива , схемата пари на заем срещу петрол и парите се купува още петрол е изцедена на максимум.D.Y.F-091066
Коментар
Коментар