If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Стамбе вече изкарах 3д хехе - знаеш ли ще ти пиша лс утре за юбс ако ти е удобно пусни ми тел по лс и ще ти се обадя да ги оплюеме хехе ако не ще се чуем по скайп или с лс
Мисля че ги бъркаш с някой но не съвсем защото тия са както се договориш стига да имаш пари - за малки акаунти няма да ти обърнат внимание, но дойче банк са добра алтернатива що ти е юнайтед банк ъф суйцерланд - никога не бих си отворил акаунт при тях
не ми трябва просто с такова впечатление съм останал за тях.Интересува ме какъв минималния размер на акаунта които може да си отвориш при тях,маржина и с какви лотове е минимума и максимума както и изпълнение на сделки,аз даже не знам как изглежда платформата им.
Швейцарците са като часовниче , между другото Ройтерс още държат пазара май и излъчват инфо за котировки с някакви широки спредове - откъде ги вземат обаче е тайна в един абонаментен пакет имат няколко валутни двойки пуснати понеже не е за търговия с валута и да се уплашиш от спред до 10п.Междубанковия пазар е съвсем отделен от този електронния и не допускат на него ако някой от монопола не ти е посредник поне по котировките които излъчват излиза че при такъв широк спред винаги можеш да влезеш и понеже е много пъргав на минутата да излезеш с плюс разбира се при тях се търгуват количества и най-вероятно строго печелившо.Работят си хората и за труда си получават адекватно заплащане , не като нас спортисти за мускули само дето практикуваме спорта вдишване и издишване с цената и плюене срещу вятъра.
тия не са ли даже под 1 пипс но имаше и някаква комисиона май ако не се лъжа.Това евро/$ за другите не знам.
Мисля че ги бъркаш с някой но не съвсем защото тия са както се договориш стига да имаш пари - за малки акаунти няма да ти обърнат внимание, но дойче банк са добра алтернатива що ти е юнайтед банк ъф суйцерланд - никога не бих си отворил акаунт при тях
Печен си това е свиване по демаркер под съпротивата което прави пробива и действителен , дано да не познаеш че все някога трябва да го вадя късия кабел на плюс. Регрешън канала рядко дъжи трендче освен ако то не е много остро , така че или нагоре от него или надолу.Има пролем обаче , не им се сърдя на китайците че ще си обръщат доларите в евра нямам нищо против да купя по-евтини долари , много ме ядосва че лъжат и хукнаха като всички да си похарчат доларите за американски активи , загубени жълти те тези активи са в долари нали ако се наложи да ги продадат ще трябва с доларите да почнат да купуват долари за да не загубят от падането на долара , така де или ще ги държат доларите или ще ги сменят сиреч подарят на евреите примерно.
На "и си ените" спреда е 1п. често , а в България на Л2 може да търгуваш и с няколко стотин , напълно достъпно е като че ли. Проблем е бързата и надеждна връзка а и е желателно и за предпочитане да си в локална мрежа със сървъра , ако си в такава с два сървъра можеш и да арбитрираш между тях .
Коментар