IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Току що имам изпълнен лимит на дълги кабели на 2.0025.

Аяскчо - стопове ( или насрещни поръчки - все същото ) естествено че трябва да се слагат - аз нямам нищо против да ми удря стоп 2-3 пъти от 10 сделки. Целта ми не е да разбирам кое как и защо става на пазара - фундамент чета за развлечение с 2 дни закъснение :lol: Нагло, нали. :lol:

DJ Караиванов днес получава втори +, пък и пуска добра музика. Айде живи и здрави ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Mitac
      Първоначално изпратено от MIK
      някой мисли ли да играе канадеца днес- деня на лихвите.
      Дали няма да направи като австралиеца нощес.Ако някой има някакви идеи може да ги сподели.Аз мисля да играя в полза на долара,но не съм въобще убеден достачно за това свое решение.
      Друго което ми идва на ум след ношното рали на ауда- а бе корекциите на тренда не ТРЪГВАХА ЛИ ОТ ЕКЗОТИКИТЕ?
      http://www.mataf.net/en/forex-usdcad.htm

То не пречи да си го изтъргуваш както го виждаш .
      На матафите не им достигнаха 5-6 пипса за първата цел.Много ми е интересно защо са се нарекли "МАТАФИ".
      В интерес на истината за първи път като четох за тях,в бързината ги прочетох като "МАНАФИ" и си помислих"какви са тези".Че форекса понякога ни цака-да така е,а сега хайде и мераклии се навъдиха......
      „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
      Джеси Ливърмор

Коментар

• Ха! Що не рипна златцето... ще да е заради цените на кащите които
        падат. Мамка му и прасе!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
          Радар, не визирах теб, а някои доста упорити $-привърженици - в това няма нищо лошо, но по принцип е глупаво да държиш позиция на 10фигури загуба вместо на 10 фигури печалба - не излиза добре сметката.
          По-труудно се държи 10 фигури + отколкото 10 -.
          Иначе си прав, стопа за това е измислен, но тезата наповечето хора тук е, че игра със стоп не е печеливша, аз моята теза я споделих на Би Найт веднъ - игра без стоп от друга страна пък е много професионален начин да фалираш
          From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
          България Над Всичко

Коментар

• Радар, не визирах теб, а някои доста упорити $-привърженици - в това няма нищо лошо, но по принцип е глупаво да държиш позиция на 10фигури загуба вместо на 10 фигури печалба - не излиза добре сметката.

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
              Първоначално изпратено от radar3330
              Първоначално изпратено от Форекс Форексов
              Първоначално изпратено от Niki_Chepel
              Chidia se dali da ne skasia kabela ot tezi niva s cel 1.9985/75
              Az ve4e skasih na 2.005
              long 1.9993 stop 15p target 40p
              Mislq 4e parvo ste izbie stopovete pod 1.9971 ,no ste vidim

Радар, стопове има на толкова много места че не се знае кой какви и къде стопове избива - избиването на стопове го остави на избивачите на стопове, виждал съм как "разкриването" на такива КОН-спирации е носило загуби на хора от форума - примерно тръгваме нагоре в някоя двойка, следва дежурното изказване "Сега ще ударят стоповете на дългите преди това" - влиза се шорт защото "ще избиват стопове" и ще има надолу, разултат - в най-добрия случай - малко под нулев.

Ако играеш дори със само 1-2 индикатора и си дисциплиниран за 1 месец ще си на приличен плюс - и няма да стискаш упорито позиции на 20 фигури загуба, но това е друга тема[/quote]

Ne stiskam pozicii sas zaguba pove4e ot 20-25, igraq samo intraday,predimo s RSI i candeli

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
                Първоначално изпратено от karakondjul
                Тъй-като съм тъп и упорит

Gold buy 690 SL 680 TP 720
                Не е разумно това, защото предстои съществена корекция на средносрочните трендове в сила до момента... А тези трендове в последно време се определят от кери търговията. Показателно за настроенията при керитата са кросовете на осито и кивито към йената. Ясно е какво стана снощи с тях... Много дълги стопове бяха отнесени... Предстои да се пренесе в паунд/йена и евро/йена. А от там и по-дълбока корекция при благородните метали...
                Благодаря Facts! Залагам на това да видиме лаши данни от САЩ
                днес и утре.

Коментар

• Първоначално изпратено от radar3330
                  Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                  Първоначално изпратено от Niki_Chepel
                  Chidia se dali da ne skasia kabela ot tezi niva s cel 1.9985/75
                  Az ve4e skasih na 2.005
                  long 1.9993 stop 15p target 40p
                  Mislq 4e parvo ste izbie stopovete pod 1.9971 ,no ste vidim
                  [/quote]

Радар, стопове има на толкова много места че не се знае кой какви и къде стопове избива - избиването на стопове го остави на избивачите на стопове, виждал съм как "разкриването" на такива КОН-спирации е носило загуби на хора от форума - примерно тръгваме нагоре в някоя двойка, следва дежурното изказване "Сега ще ударят стоповете на дългите преди това" - влиза се шорт защото "ще избиват стопове" и ще има надолу, разултат - в най-добрия случай - малко под нулев.

Ако играеш дори със само 1-2 индикатора и си дисциплиниран за 1 месец ще си на приличен плюс - и няма да стискаш упорито позиции на 20 фигури загуба, но това е друга тема

Коментар

Колеги прогнозирайте движение надолу за долар/йена .
                    Че дано да тръгне.

Изчаках се вече.

Mai ste stane twoita rabota az slojih sell limit 118.75 s 40 p TP

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
                      Първоначално изпратено от Mitac
                      Че дано да тръгне.

Изчаках се вече.
                      Ще има такова, но не голямо защото ще е резултат от разпродажба в gbp/yen. Още днес би трябвало да видим 1,9925 в кабела.

може и да трябва да го видим обаче точно днес няма да го видим никак лесно

Коментар

• Първоначално изпратено от karakondjul

:lol:

Коментар

• Първоначално изпратено от karakondjul

Не е разумно това, защото предстои съществена корекция на средносрочните трендове в сила до момента... А тези трендове в последно време се определят от кери търговията. Показателно за настроенията при керитата са кросовете на осито и кивито към йената. Ясно е какво стана снощи с тях... Много дълги стопове бяха отнесени... Предстои да се пренесе в паунд/йена и евро/йена. А от там и по-дълбока корекция при благородните метали...

Коментар

• Тъй-като съм тъп и упорит

Коментар

• Реших да постна едно мнение.Мисля че топката умишлено се забавя.
                              Интересно е какво ще излезе в крайна сметка.

"Вчера йената възвърна частично от загубените си позиции срещу единната валута, тъй като рейтинга на дълга на Япония беше повишен, което доведе до търсене на валутата. „Стандард енд Пуър” увеличи дългосрочния рейтинг на суверенния дълг на Япония от АА- до АА, като се позова на подобрението в ценовата стабилност, структурните реформи и фискалните проблеми в Япония. Полугодишният доклад на централната банка за икономическото състояние на Япония, както и редовното заседание за определяне нивата на лихвите, двете събития са насрочени за петък, ще държат пазарите съсредоточени върху йената и през следващите дни.Оценката на икономиката най-вероятно ще затвърди мнението, че нито перспективите за растеж, нито тези за инфлацията, оправдават промяна на лихвените нива. Като следствие от това йената най-вероятно отново ще поевтинява срещу основните световни валути."
                              Няма значение колко ще загубиш, важното е да спечелиш повече.

Коментар

Че дано да тръгне.

Изчаках се вече.
                                Ще има такова, но не голямо защото ще е резултат от разпродажба в gbp/yen. Още днес би трябвало да видим 1,9925 в кабела.

Коментар

Working...
                                X