EJ ако си изпълни целта по този триъгълник още утре ще чуем DJ Караиванов да съобщава заветното 1.3666 в еврото
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.31
Collapse
Заключена.
X
X
-
Форекс Форексов
-
Незнам дали този линк ще ви е от полза във Форекса
, но при всички случаи си е интересно-за тези които
не го знаят естествено ....
http://www.globalincidentmap.com/home.php
Коментар
-
Здравейте, скоро не съм изразявал мнение за пазара от гледна точка на волатилност, болинджъри, сценарии и т.н.но то няма и какво, за момента нещата бяха ясни последните няколко дни...тренда си е тренд. Сега да кажем 2-3 думи за австралиеца, където снощи излязоха интересни данни за ИПЦ и по-точно по-нисък ИПЦ което пък от своя страна означава че инфлационното напрежение спада и вероятността за нови повишения в лихвите не е много вероятно да се очакват
Видяхме свръх волатилност в днешния бар като направи 100 пипса и веднага опря в първата сериозна подкрепа на 0.8220, ако импулсът продължи и тейк профитите завладеят пазара следващите 2-3 дни и 0.8220 бъде пробито следващата цел идва на 0.8180 ако и там имамше разтоварване което най-вероятно да е следващата седмица, вече в зависимост и от еврото и долара като цяло т.е. ако долара покаже сили следващите 10тина търговски дни австралиеца може да забави ход и да се огледа отново нагоре при 0.8120 където е 38.2 фибо ритейс на цялто покачване. Поради големия бар днес за утре не очаквам пробив на дъното от днес, но вс лучай че бъде пробито ходът към 0.8180 вероятно ще бъде отворен. Засега на 4Н се оттласнахме от МА 100 и може да формираме 1-2-3 формация като вече първа и втора ги имаме. При тази ситуация отново играта по учебник би била селл при пробив на 0.8220 а за по-рисковите играчи един малък селл от 0.8290 също би бил доста перспективен и добър риск/ретърн. Само не забравяйте че все още сме в бичи тренд и няма да можем да кажем че е свършил докато не видим по-ниски дъна и върхове, а това отнема време
Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от denislav_ilievПървоначално изпратено от Plamen TanevДобре, че днес ривърснах късите на паунд-йена още на 236,72 с ТП-237,25.После - пак шорт - според плана, но сега мисля да оставя ТП на 236,25 - дано тая нощ японците го стигнат, а не като предишната - на 5п. и после 200+п. обратно.
Що ли на народа му се привижда слаба йена?Тя просто е заспала и много -много няма да се движи скоро.А като цяло - все пак първо шорт.
Най-важно е, че МА55 и МА100 се пресякоха, а макада също е в перфектна дивиргенция.Интересно е, че на Н4 още няма добра индикация за шорт.Което означава - Бъдете нащрек!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Plamen TanevДобре, че днес ривърснах късите на паунд-йена още на 236,72 с ТП-237,25.После - пак шорт - според плана, но сега мисля да оставя ТП на 236,25 - дано тая нощ японците го стигнат, а не като предишната - на 5п. и после 200+п. обратно.
Що ли на народа му се привижда слаба йена?Тя просто е заспала и много -много няма да се движи скоро.А като цяло - все пак първо шорт.
Коментар
-
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от Plamen TanevДобре, че днес ривърснах късите на паунд-йена още на 236,72 с ТП-237,25.После - пак шорт - според плана, но сега мисля да оставя ТП на 236,25 - дано тая нощ японците го стигнат, а не като предишната - на 5п. и после 200+п. обратно.
Паундйената в момента успешно си прикрива средносрочните намерения. Лека вечер
Коментар
-
Форекс Форексов
Преглед на движението в кабела днес
В зоната 2.0040 индикаторите направиха дивергенция и то при постигането на М3 - сигнал за акриване на всички дълги. Сега е интересно как ще се държи цената след като сме на М2 и 38% от днешното движение, формиране на подкрепа и отскок от това ниво би следвало да цели в 2.0050-70 зоната но разбира се трябва да видим как ще се развие цената - засега съм на трибуните.
Коментар
-
Добре, че днес ривърснах късите на паунд-йена още на 236,72 с ТП-237,25.После - пак шорт - според плана, но сега мисля да оставя ТП на 236,25 - дано тая нощ японците го стигнат, а не като предишната - на 5п. и после 200+п. обратно.
Коментар
-
Ще постна само още един виц специално за Форексов понеже говорихме за крокодили и спирам да спамя :-)
Две приятелки се срещат и започват да се хвалят:
- Виж каква чанта си купих - от крокодилска кожа.
- И моята е от крокодил, но от кожата на оная му работа.
- И какво от това?
- Като я погалиш малко, става на куфар!
:lol:
Коментар
-
Първоначално изпратено от ParmyПървоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от karakondjulХа! Що не рипна златцето... ще да е заради цените на кащите които
падат. Мамка му и прасе!!!
Според мен отново нагоре тъй като рекушира в тренд линията на 4 часова графика...
развитието къси или добавка. По-вероятно добавка...
Коментар
Коментар