If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Късите съм ги оставил ..те си носят суоп..колкото и смешен да е той поне не са безполезни.Хеджовете ги правя през долар/лев и през долар/швейцарец,като с долар/швейцарец съм особено вниманетелен заради статута на швейка.Ето сега последните дни отното се поразмести корелацията между двете двойки и швейка не можа да направи ново дъно.
Отделно гледам екзотиките за ранни сигнали за корекция.
В общи линии това е
а корелацията при долар-лев как е? и после как оправяш губещата двойка, например какво ще ги правиш тези къси евра сега?!?! осредняваш ли ги какво?
долар/лев и евро/долар са 1 към 1.Само спреда е по-голям
Късите съм ги оставил ..те си носят суоп..колкото и смешен да е той поне не са безполезни.Хеджовете ги правя през долар/лев и през долар/швейцарец,като с долар/швейцарец съм особено вниманетелен заради статута на швейка.Ето сега последните дни отното се поразмести корелацията между двете двойки и швейка не можа да направи ново дъно.
В общи линии това е
а корелацията при долар-лев как е? и после как оправяш губещата двойка, например какво ще ги правиш тези къси евра сега?!?! осредняваш ли ги какво?
Осреднявам ги да.Сега чакам евентуален пробив над 1.37 за да добавя пак
Коментар
Форекс Форексов
Re: Han Krum
Първоначално изпратено от supertrader
Би трябвало да отидем до върха то така не може , така не се става хаджия да отидеш пък да не видиш , аз много държа да погледна високо от върха аха... :-)
В Рим сме но папата на 1.3666 ако го навестим ще е след консолидиране
как ги правиш хеджовете на еврото, дай примери, не се ли вътриш от късите?
Някои изпадат в паника от загубите, затова предпочитат да казват на стоп-лос поръчките хеджове... и освен загуби от курсовете да инкасират и загуба от спреда на суаповете...
В общи линии това е
В общи линии това е
според мене в 17,00 ще обърне като излязат данните за домовете.
а те със сигурност ще са кофти.
така че прогнозата ми за връх остава, но внимавайте или стойте настрана.
Секторът започна да се възстановява там.Не бъди толкова сигурен.
Аз ги следя данните и си ги записвам и виждам,че има тенденция на подобряване.
то въпросът е да е под омакванията и това стига, виж че напоследък добрите новини за долара, независимо какъв е фундаментът, не играе много. аз този спад освен с продажбите си го обяснявам и с корекцията преди върха, все пак трябва да има такава. не може само ъп.
Трендът е прекалено силен просто за да му въздействат новините.Виж ако ФЕД качат лихвата неочаквано може да видим обрат.Иначе всяка корекциика е идеална за да се купи от по-ниски нива.
Аз имам къси евра от 1.3360 и в момента от хеджове в един момент вече имам повече дълги отколкото къси :-) и само влизам и излизам от хеджовете при всеки спад.
как ги правиш хеджовете на еврото, дай примери, не се ли вътриш от късите?
то въпросът е да е под омакванията и това стига, виж че напоследък добрите новини за долара, независимо какъв е фундаментът, не играе много. аз този спад освен с продажбите си го обяснявам и с корекцията преди върха, все пак трябва да има такава. не може само ъп.
Трендът е прекалено силен просто за да му въздействат новините.Виж ако ФЕД качат лихвата неочаквано може да видим обрат.Иначе всяка корекциика е идеална за да се купи от по-ниски нива.
Аз имам къси евра от 1.3360 и в момента от хеджове в един момент вече имам повече дълги отколкото къси :-) и само влизам и излизам от хеджовете при всеки спад.
Някой играе ли USDJPY?
Аз купих на 118.67 с цел 119 ,но май няма заряд...
Намери от къде да търсиш дълга .Трябваше по отдолу.Има вероятност да отиде до 119.00.Но много по вероятно е да обърне на долу.Слагай стопа на нула да ти е мирна главата.
Аз затворих вече една дълга на от 118,42 на 118.71,но след това по инерция продължих )
Някой играе ли USDJPY?
Аз купих на 118.67 с цел 119 ,но май няма заряд...
Намери от къде да търсиш дълга .Трябваше по отдолу.Има вероятност да отиде до 119.00.Но много по вероятно е да обърне на долу.Слагай стопа на нула да ти е мирна главата.
Няма значение колко ще загубиш, важното е да спечелиш повече.
Коментар