Пазара спи в очакване на утрешния NFP
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.31
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kokoДенислав, ти с това 2.60 явно искаш да си купиш Джагуар на цената на Лада Нива хехе - 30% още за 1г бая зле ще се отрази на икономиката им май - теорията между другото казва че курса няма значение за икономиката стига да се движи плавно че тя да се настройва но за 1г 30% са си множко
Друг е въпросът,че БоЕ ще ги целят с картофи ако това стане :lol:
Коментар
-
Първоначално изпратено от FactsТретата вълна винаги е по-силна от 1-ва и 5-та от трите вълни по посоката на тренда. 2-ра и 4-та са корективни вълни които от своя страна се делят на A B и C подвълни. Това е теорията! Ако има някакви добавки към това правило, то е само да се натъкми теорията към реалността.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelinДениславе 3-та вълна е най-мощния тренд от 5-цата.Тя трябва да е без много колебания и да е около 1.618 по първа.Това го пише във всички буквари.Погледни пак книгите,защото тук бъркаш и то сериозно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelinАз не казвам,че е задължително да е 1.618 от 1-ва.Просто 3-та вълнобройците винаги са я приемали като най-яката.Това е факт.
Всяко правило си има изключения обаче
Коментар
-
kritelin..
позволи ме да те поправя..но 3та не е задължително да е най-силна.Когато 1ва е удължена 3та по принцип не прмина повече от 61.8% от дължината на 1ва, а 5та трябва да е по-къса от 3та.Пета обикновено и тя спира на около 61.8% от дължината на 3та...
Поне такива спомени имам, ако съм в грешка някой да ме поправи....the damage is done, so I guess I`ll be leavin`..
Коментар
-
Здравейте ,
Аз си чакам продажба на евро - долар на 1.3520 със стоп на 1.3580 и ако ми удари стопа ще пострадам доста , защото позицията ми е голяма , но мисля , че това е нивото за продажба , а целта е под 1.3500 , според очакванията . Аз лично мисля да сложа стоп печалба на 1.3500.
Успешен ден , понякога е много трудно , но трябва да стоим настрани.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kritelinДениславе 3-та вълна е най-мощния тренд от 5-цата.Тя трябва да е без много колебания и да е около 1.618 по първа.Това го пише във всички буквари.Погледни пак книгите,защото тук бъркаш и то сериозно.
Коментар
Коментар