IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пазара спи в очакване на утрешния NFP

Коментар

• това с ягуара не е лошо като идея - жертваш 1000 $ чакаме края на С вълна на седмична и отваряме една дълга кабеларка с цел 2, 60 и сме пожизнени членове във форекс Клуба на долармечките( без да казвам имена на участниците в този клуб)

Коментар

• Първоначално изпратено от uwscsi
        Коко, имаш ли идея долар/кад докъде ще пада и не формира ли вече дъно?
        Немам си идея още не дава бай сигнал

Коментар

• Коко, имаш ли идея долар/кад докъде ще пада и не формира ли вече дъно?

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
            Денислав, ти с това 2.60 явно искаш да си купиш Джагуар на цената на Лада Нива хехе - 30% още за 1г бая зле ще се отрази на икономиката им май - теорията между другото казва че курса няма значение за икономиката стига да се движи плавно че тя да се настройва но за 1г 30% са си множко
            Майтапът настрана ама наистина технически може да се стигне до 2.60.
            Друг е въпросът,че БоЕ ще ги целят с картофи ако това стане :lol:

Коментар

• Не е задължително трета да е най-дълга,но е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да не е най-къса в импулсната петица.2 и 4-та са корективни вълни и образуват А B и C.А самите A, B, C могат да бъдат образувани по много различни начини.

Коментар

• Денислав, ти с това 2.60 явно искаш да си купиш Джагуар на цената на Лада Нива хехе - 30% още за 1г бая зле ще се отрази на икономиката им май - теорията между другото казва че курса няма значение за икономиката стига да се движи плавно че тя да се настройва но за 1г 30% са си множко

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
                  Третата вълна винаги е по-силна от 1-ва и 5-та от трите вълни по посоката на тренда. 2-ра и 4-та са корективни вълни които от своя страна се делят на A B и C подвълни. Това е теорията! Ако има някакви добавки към това правило, то е само да се натъкми теорията към реалността.
                  Добре го каза :lol:

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
                    Дениславе 3-та вълна е най-мощния тренд от 5-цата.Тя трябва да е без много колебания и да е около 1.618 по първа.Това го пише във всички буквари.Погледни пак книгите,защото тук бъркаш и то сериозно.
                    Няма възможност да объркам нещо такова , защото съм начинаещ и не карам по спомени или по това, че така си мисля а проверявам преди да си изградя мнение. При вас е по-вероятно да направите такава грешка , защото сте доста по-уверени и забравяте какво пише в книгите. Ако трета е винаги по-дълга от първа и по бърза и стръмна и 1Х1,618и т.н то към края на 2008 трябва да търсим кабела на нива над 2,60 на месечна, което също е възможно , ама майче само технически

Коментар

Аз не казвам,че е задължително да е 1.618 от 1-ва.Просто 3-та вълнобройците винаги са я приемали като най-яката.Това е факт.
                      Всяко правило си има изключения обаче
                      Вълните могат перфектно да обаснят всяко движение......стига да е минало хехе, тоест трудно се прогнозира с тях но пък лесно можеш да обясниш защо това което си прогнозирал оня ден не е станало вчера, та в тоя ред на мисли верно вълнобройците винаги чакат 3 да е нещо голямо но ако не е теорията верно допуска да е мъненко стига да не е най-мъненкото - но разбира се има и някой неща с които трябва да се съобразяваме - примерно при доларкад преди две седмици търсих една 5-ца но един колега тук ме подсети че 4 небива да бие първата и аз стопирах на 1.13 на загуба иначе щях да стискам досега хехе,

Коментар

• Третата вълна винаги е по-силна от 1-ва и 5-та от трите вълни по посоката на тренда. 2-ра и 4-та са корективни вълни които от своя страна се делят на A B и C подвълни. Това е теорията! Ако има някакви добавки към това правило, то е само да се натъкми теорията към реалността.

Коментар

• Аз не казвам,че е задължително да е 1.618 от 1-ва.Просто 3-та вълнобройците винаги са я приемали като най-яката.Това е факт.
                          Всяко правило си има изключения обаче

Коментар

• kritelin..
                            позволи ме да те поправя..но 3та не е задължително да е най-силна.Когато 1ва е удължена 3та по принцип не прмина повече от 61.8% от дължината на 1ва, а 5та трябва да е по-къса от 3та.Пета обикновено и тя спира на около 61.8% от дължината на 3та...
                            Поне такива спомени имам, ако съм в грешка някой да ме поправи..
                            ..the damage is done, so I guess I`ll be leavin`..

Коментар

• Здравейте ,
                              Аз си чакам продажба на евро - долар на 1.3520 със стоп на 1.3580 и ако ми удари стопа ще пострадам доста , защото позицията ми е голяма , но мисля , че това е нивото за продажба , а целта е под 1.3500 , според очакванията . Аз лично мисля да сложа стоп печалба на 1.3500.
                              Успешен ден , понякога е много трудно , но трябва да стоим настрани.

Коментар

Дениславе 3-та вълна е най-мощния тренд от 5-цата.Тя трябва да е без много колебания и да е около 1.618 по първа.Това го пише във всички буквари.Погледни пак книгите,защото тук бъркаш и то сериозно.
                                Денислав е прав - трета не трябва да е най-малка, може да е по-малка от 1ва - но и аз не съм съгласен с броенето му, ако е прав за посоката трябваше да сме завършили първа на по-предният връх после малка втора неговата 1 да е 1 от 3 3 да е 3от 3 и сега да гоним 5 от 3 нещо такова ми се струва по-логично но аз пак да отбележа че мисля че посоката е надолу

Коментар

Working...
                                X