IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• шах с пешка ))))
    къде е силата на долара, че не я виждам нещо?!?
    Алоооооооооо експертите, нали сте много оправни? А продавайте евра, продавайте, ма да не ревете после!

Коментар

• д..ба , за 1 пип не ми задейства ордера

Коментар

• WASHINGTON, May 4, 2007 (AFP) - US employers added 88,000 jobs
        in April, the government said Friday in a sign of
        weaker-than-expected economic activity.
        The unemployment rate ticked up a notch to 4.5 percent from 4.4
        percent a month earlier, the Labor Department said.
        The slowdown in nonfarm payroll hiring, seen as one of the best
        indicators of economic momentum, was notably worse than expected.
        Most analysts had expected employers to add 100,000 new positions
        last month.
        cg-jjc/vs

Коментар

• интересно развитие на нещата...
          ..the damage is done, so I guess I`ll be leavin`..

Коментар

• WASHINGTON, May 4, 2007 (AFP) - The US economy added 88,000 jobs
            in April, the government said Friday in a sign of
            weaker-than-expected activity.
            cg-jjc/vs

Коментар

• Бъдете здрави, всеки си носи сам товара на плещите.
              Нали парите са си мои, какво ревете на чужди гробища, човек да не си каже мнението!
              Ако се водех по безумните ви коментари .....
              Аман от разбирачи!

Коментар

• Първоначално изпратено от BNBB
                купувай, когато всички продават и продавай, когато всички купуват.
                Двама евреи си говорят в газовата камера:
                - Газът се покачва! - казал единият.
                - Купувай, купувай!!!

Тоя виц е толкова стар, че може да мине за класика...

Коментар

Първоначално изпратено от Han Krum
                  Първоначално изпратено от BNBB
                  Според мене много надежди възлагате на долара. Аз съм за силно евро и нов връх. Донякъде новините за долара вече са изконсумирани, колкото и4 позитивни да са те.
                  Едно е сигурно - ще има голям суинг. Затова твърдо - влизам на 10-та минута след данните. Преди това ще гърмят стопове като новогодишни пиратки. Ако данните са под 100К и нарастване на безработицата, значи твърдо ще имаме връх. Но първо да оставим пазарът сам да си определи посоката.
                  Пил ли си...силно евро, по-добре си сложи по-дълбоки стопове, които едва ли ще ти помогнат...
                  Новините за долара за изконсумирани. Ще видим след 30 минути кой прав и кой крив.
                  Тоя номер върви само ако си комършъл с капитал $20ина млрд, може и повече

Коментар

• Re: denislav_iliev

Първоначално изпратено от blqblq
                    колеги, какво ще се случи днес, АКО след малко данните излязат във вида: НФП - 60/80К и безработица - 4,3%?
                    Пак ще цъкаме по техниката блябля, тая диагноза технически анализатор няма оправия

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                      Първоначално изпратено от BNBB
                      Според мене много надежди възлагате на долара. Аз съм за силно евро и нов връх. Донякъде новините за долара вече са изконсумирани, колкото и4 позитивни да са те.
                      Едно е сигурно - ще има голям суинг. Затова твърдо - влизам на 10-та минута след данните. Преди това ще гърмят стопове като новогодишни пиратки. Ако данните са под 100К и нарастване на безработицата, значи твърдо ще имаме връх. Но първо да оставим пазарът сам да си определи посоката.
                      Пил ли си...силно евро, по-добре си сложи по-дълбоки стопове, които едва ли ще ти помогнат...
                      Новините за долара за изконсумирани. Ще видим след 30 минути кой прав и кой крив.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mackata
                        ЕР-СИ-АЙ на долар/джапанка на 4 часа минава 80, както и на евро/долар пък гони 20.
                        И на двете скоро ще има обръщане.......еврото пак си хваща баира, а джапанката ще сгъне долара.
                        п.с.
                        Форексов...ко стаааа друже.
                        Нещо ново нещо чуждо ?

Змей горянино, радвам се да те видя тук пак.

След малко мисля да вкарам цифра при НФП-то да се привлече малко чужд капитал.

Коментар

• И аз съм съгласен.Напоследък тези новини имам чувството,че големите ги ползват само като предтекст да вдигнат ликвидността на пазара :-) Общо взето някъде е тръгнал пазарът на там си и продължава след новината

Коментар

• Re: denislav_iliev

Първоначално изпратено от blqblq
                            какво ще се случи днес, АКО след малко данните излязат във вида: НФП - 60/80К и безработица - 4,3%?
                            1 - Low NFP => Low GDP, recession
                            2 - Low unemployment => higher wages, inflation

1+2 => stagflation

My 2 cents

Коментар

Коментар

• Според мене много надежди възлагате на долара. Аз съм за силно евро и нов връх. Донякъде новините за долара вече са изконсумирани, колкото и4 позитивни да са те.

Коментар

Working...
                                X